Maria5634 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Γεια σας, θα ήθελα να κανω μια καταγγελία στο public.gr έκανα παραγγελια από 16/3 και ακόμη δεν έχει έρθει η παραγγελία μου αλλά ούτε και δέχονται να μου επιστρέψουν τα χρήματα μου αξία 90 ευρώ. Μάλιστα μόλις είπα για επιστροφή χρημάτων με έκαναν μπλοκ στο φβ οπότε δεν έχω κανένα τρόπο επικοινωνίας πλέον. Δεν είμαι η μόνη, εκατοντάδες κόσμος έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα. Το public δεν έκανε ποτέ δήλωση πως θα καθυστερήσουν οι παραγγελίες μας η δεν θα έρθουν ποτέ λόγω κορονοιου, όλο αυτό είναι απαράδεκτο. Έχω screenshots από συνομιλία μαζί τους πριν με μπλοκάρουν ... Συνεχώς σβήνουν και τα σχόλια Άπτον κόσμο που ψάχνει τις παραγγελίες του. Έχω απευθυνθεί στο συνήγορο του καταναλωτή και περιμένω απάντηση. Το public συνεχίζει και διαφημίζει κανονικά για αγορές online ενω έχει τόσο κόσμο που έχει πρόβλημα. Τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά δεν έχω ξαναζήσει ειδικά για τόσο μεγάλη εταιρία!!
kormos Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, Maria5634 είπε Γεια σας, θα ήθελα να κανω μια καταγγελία στο public.gr έκανα παραγγελια από 16/3 και ακόμη δεν έχει έρθει η παραγγελία μου αλλά ούτε και δέχονται να μου επιστρέψουν τα χρήματα μου αξία 90 ευρώ. Μάλιστα μόλις είπα για επιστροφή χρημάτων με έκαναν μπλοκ στο φβ οπότε δεν έχω κανένα τρόπο επικοινωνίας πλέον. Δεν είμαι η μόνη, εκατοντάδες κόσμος έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα. Το public δεν έκανε ποτέ δήλωση πως θα καθυστερήσουν οι παραγγελίες μας η δεν θα έρθουν ποτέ λόγω κορονοιου, όλο αυτό είναι απαράδεκτο. Έχω screenshots από συνομιλία μαζί τους πριν με μπλοκάρουν ... Συνεχώς σβήνουν και τα σχόλια Άπτον κόσμο που ψάχνει τις παραγγελίες του. Έχω απευθυνθεί στο συνήγορο του καταναλωτή και περιμένω απάντηση. Το public συνεχίζει και διαφημίζει κανονικά για αγορές online ενω έχει τόσο κόσμο που έχει πρόβλημα. Τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά δεν έχω ξαναζήσει ειδικά για τόσο μεγάλη εταιρία!! Το όλο θέμα ξεκινάει από τη συνεργασία με την ACS και λόγο των τελευταίων εξελίξεων καθυστερεί σκοπίμως τις παραδόσεις... Αν μπορούμε να κατανοήσουμε την όλη κατάσταση και να κάνουμε υπομονή καλώς... Εναλλακτικά μιλάς με το συνήγορο του πολίτη και αναμένεις... Δεν το θεωρώ λογικό πάντως μας προσπαθεί κάποιος μέσα από Social Media να θέλει να βγάλει άκρη...
ThanosR92 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Είναι απλά τραγικοί! Εμένα έστειλαν μίση παραγγελιά χωρίς καμία αναφορά στο θέμα αυτό, μάλιστα ήταν και για δώρο Πάσχα! Όταν μάλιστα τηλεφωνώ ποτέ δεν το σηκώνουν και στο FB διαβάζουν αλλά δεν απαντάνε! Ποτέ ξανά ΕΥΡΩ στους αλήτες! Τουλάχιστον στον Κωτσοβολο το τηλέφωνο το σηκώνουν και γρήγορα!
emperor4her Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 τα ιδια γινονται παντου.. η δκη μου παραγγελια απο κωτσο, απο την τριτη που μας περασε (7 μερες) εχει υποτιθεται σταλει στην κουριερ.. και ακομη τιποτα.. και μην ακουσω βλακειες περι πολυ δουλειας.. πριν 2 μερες παρηγγειλα απο phonegallery και σημερα παρελαβα.. ειναι πολιτικη ψευτιας! 1
kormos Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Είναι απλά τραγικοί! Εμένα έστειλαν μίση παραγγελιά χωρίς καμία αναφορά στο θέμα αυτό, μάλιστα ήταν και για δώρο Πάσχα! Όταν μάλιστα τηλεφωνώ ποτέ δεν το σηκώνουν και στο FB διαβάζουν αλλά δεν απαντάνε! Ποτέ ξανά ΕΥΡΩ στους αλήτες! Τουλάχιστον στον Κωτσοβολο το τηλέφωνο το σηκώνουν και γρήγορα! Και εγώ που έχω παραγγείλει κάποια βιβλία σήμερα παρέλαβα το ένα και τα υπόλοιπα λογικά αύριο ή μεθαύριο αν μου τα παραδώσει η ACS. Έλαβα sms και email για την καθυστέρηση εκτός ότι μέσα στο προφιλ μου στη σελίδα τα αναγράφει... Μην τρελλαίνεστε τόσο πάντως... 1
ThanosR92 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, kormos είπε Και εγώ που έχω παραγγείλει κάποια βιβλία σήμερα παρέλαβα το ένα και τα υπόλοιπα λογικά αύριο ή μεθαύριο αν μου τα παραδώσει η ACS. Έλαβα sms και email για την καθυστέρηση εκτός ότι μέσα στο προφιλ μου στη σελίδα τα αναγράφει... Μην τρελλαίνεστε τόσο πάντως... Τι να μην τρελαινομαστε? Έγινε αγορά σε 3 παιχνίδια για τα ανίψια μας λόγο τον ημερών να τους τα στείλουμε εκεί που μένουν (Εκτός Αθηνών) και θα πάνε σπαστά. Δεν είχαν κανένα δικαίωμα να το κάνουν αυτό χωρίς να ενημερώσουν / ρωτήσουν. Το ότι έστειλαν μήνυμα και εμαιλ κατόπιν εορτής δεν μου λέει τίποτα απολύτως. Μην συγκρίνεις την δική σου περίσταση που περιμένεις βιβλία. Και εγώ αν τα ήθελα για εμένα οκ αλλα εφόσον τους επιλέξαμε για τις αγορές μας λίγος σεβασμός δεν θα έβλαπτε.
kormos Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 9 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Τι να μην τρελαινομαστε? Έγινε αγορά σε 3 παιχνίδια για τα ανίψια μας λόγο τον ημερών να τους τα στείλουμε εκεί που μένουν (Εκτός Αθηνών) και θα πάνε σπαστά. Δεν είχαν κανένα δικαίωμα να το κάνουν αυτό χωρίς να ενημερώσουν / ρωτήσουν. Το ότι έστειλαν μήνυμα και εμαιλ κατόπιν εορτής δεν μου λέει τίποτα απολύτως. Μην συγκρίνεις την δική σου περίσταση που περιμένεις βιβλία. Και εγώ αν τα ήθελα για εμένα οκ αλλα εφόσον τους επιλέξαμε για τις αγορές μας λίγος σεβασμός δεν θα έβλαπτε. Τώρα το αν πω ότι θα έπρεπε να έχεις προβλέψει για τα δώρα να τα κάνεις αγορά νωρίτερα και όχι μέσα στη Μ.Εβδομάδα θα φανώ κακός Αν θεωρείς ότι δεν βγαίνει άκρη δες κάποια εναλλακτική μήπως υπάρχουν να τα πάρεις από αλλού... Σίγουρα σε όποια περίπτωση δεν είναι και ότι καλύτερο που υπάρχει αυτή η αλληγορία από πλευράς τους... 1
ThanosR92 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, kormos είπε Τώρα το αν πω ότι θα έπρεπε να έχεις προβλέψει για τα δώρα να τα κάνεις αγορά νωρίτερα και όχι μέσα στη Μ.Εβδομάδα θα φανώ κακός Αν θεωρείς ότι δεν βγαίνει άκρη δες κάποια εναλλακτική μήπως υπάρχουν να τα πάρεις από αλλού... Σίγουρα σε όποια περίπτωση δεν είναι και ότι καλύτερο που υπάρχει αυτή η αλληγορία από πλευράς τους... Μα δεν τα έκανα τώρα. Τα έχω κάνει από την προηγούμενη εβδομάδα. Οκ καταλαβαίνω έως ένα σημείο να υπάρχει καθυστέρηση αλλά όχι να τα στέλνουν όπως θέλουν. Από τι κατάλαβα τα στέλνουν από διαφορετικές αποθήκες.
kormos Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, ThanosR92 είπε Μα δεν τα έκανα τώρα. Τα έχω κάνει από την προηγούμενη εβδομάδα. Οκ καταλαβαίνω έως ένα σημείο να υπάρχει καθυστέρηση αλλά όχι να τα στέλνουν όπως θέλουν. Από τι κατάλαβα τα στέλνουν από διαφορετικές αποθήκες. Σωστά!!! Παράδειγμα στην περίπτωση μου είδα πως σήμερα που παρέλαβα το 1 βιβλίο όπως προείπα μου ήρθε από το κατάστημα Χανιά ενώ εγώ μένω Πελλοπόνησο, επαρχία...άκυρο μου φάνηκε.
bromiaris Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Τι να μην τρελαινομαστε? Έγινε αγορά σε 3 παιχνίδια για τα ανίψια μας λόγο τον ημερών να τους τα στείλουμε εκεί που μένουν (Εκτός Αθηνών) και θα πάνε σπαστά. Δεν είχαν κανένα δικαίωμα να το κάνουν αυτό χωρίς να ενημερώσουν / ρωτήσουν. Το ότι έστειλαν μήνυμα και εμαιλ κατόπιν εορτής δεν μου λέει τίποτα απολύτως. Μην συγκρίνεις την δική σου περίσταση που περιμένεις βιβλία. Και εγώ αν τα ήθελα για εμένα οκ αλλα εφόσον τους επιλέξαμε για τις αγορές μας λίγος σεβασμός δεν θα έβλαπτε. 7 ώρες πριν, kormos είπε Τώρα το αν πω ότι θα έπρεπε να έχεις προβλέψει για τα δώρα να τα κάνεις αγορά νωρίτερα και όχι μέσα στη Μ.Εβδομάδα θα φανώ κακός Αν θεωρείς ότι δεν βγαίνει άκρη δες κάποια εναλλακτική μήπως υπάρχουν να τα πάρεις από αλλού... Σίγουρα σε όποια περίπτωση δεν είναι και ότι καλύτερο που υπάρχει αυτή η αλληγορία από πλευράς τους... Καταρχήν όλοι (το είδα από φίλους, γνωστούς, συναδέλφους), υπολόγιζαν ότι θα είχαν φύγει για τα χωριά τους για το Πάσχα… Τελικά οι περισσότεροι «κλειδώθηκαν» αναγκαστικά στις πόλεις τους φοβούμενοι τα τσουχτερά πρόστιμα… Και τρέξατε όλοι μαζί τελευταία στιγμή για αγορές μέσο ίντερνετ… Και μετά γκρινιάζετε για καθυστερήσεις… λες και η κάθε εταιρία έπρεπε να μυρίσει τα νύχια της ότι θα τα αφήνατε όλα για την τελευταία στιγμή όταν είδατε ότι δεν σας βγήκε… Συγγνώμη αλλά τα θέλατε και τα πάθατε… 1
achilles_g_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 15 ώρες πριν, kormos είπε Το όλο θέμα ξεκινάει από τη συνεργασία με την ACS και λόγο των τελευταίων εξελίξεων καθυστερεί σκοπίμως τις παραδόσεις... Αν μπορούμε να κατανοήσουμε την όλη κατάσταση και να κάνουμε υπομονή καλώς... Εναλλακτικά μιλάς με το συνήγορο του πολίτη και αναμένεις... Δεν το θεωρώ λογικό πάντως μας προσπαθεί κάποιος μέσα από Social Media να θέλει να βγάλει άκρη... Συνήγορο καταναλωτή
kormos Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 15 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Συνήγορο καταναλωτή Αυτό σκεφτόμουν Θενξ για τη διόρθωση http://www.synigoroskatanaloti.gr/index.html 1
ThanosR92 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bromiaris είπε Καταρχήν όλοι (το είδα από φίλους, γνωστούς, συναδέλφους), υπολόγιζαν ότι θα είχαν φύγει για τα χωριά τους για το Πάσχα… Τελικά οι περισσότεροι «κλειδώθηκαν» αναγκαστικά στις πόλεις τους φοβούμενοι τα τσουχτερά πρόστιμα… Και τρέξατε όλοι μαζί τελευταία στιγμή για αγορές μέσο ίντερνετ… Και μετά γκρινιάζετε για καθυστερήσεις… λες και η κάθε εταιρία έπρεπε να μυρίσει τα νύχια της ότι θα τα αφήνατε όλα για την τελευταία στιγμή όταν είδατε ότι δεν σας βγήκε… Συγγνώμη αλλά τα θέλατε και τα πάθατε… Τρέξαμε / Θέλαμε και τα πάθαμε / Γκρινιάζουμε / Αφήναμε / Είδαμε Αρχικά βγάλε την κάθε εταιρία courier και το Public από μέσα σου, χαλάρωσε και ξανά δες τι λες! Σου είπε κανείς ότι εγώ θα έφευγα για το χωρίο ; Πόσο λυπηρό άνθρωποι σαν και εσένα να μιλάνε πίσω από μια οθόνη καθιστοί στο πληκτρολόγιο η καθιστοί στον καναπέ τους χωρίς να ξέρουν τους άλλους! Επίσης το ποιο λυπηρό είναι το ότι μιλάς απλά για να το παίξεις έξυπνος, χωρίς να ξέρεις καν την κάθε περίσταση ! Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από ThanosR92
hercoulis Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Τα 90Ε τα πήραν όμως.... Αν ήταν μεγάλη η εταιρία δε θα είχε ανάγκη τα 90Ε. Συμπέρασμα, αγορές μόνο με αντικαταβολή. Μη δίνετε μπροστά τα λεφτά σας! Καλύτερα να πληρώνουμε λίγο πιο ακριβά, έστω αυτές τις μέρες, παρά να έχουμε τα δυσάρεστα και να τους κυνηγάμε εκ των υστέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις