Ilianaas Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Καλησπέρα , Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που έχω δει ότι έχει συζητηθεί και παλαιότερα , πήρα ένα κινητό από το kinitakias.gr δεν ήρθε ποτέ όλο έλεγαν ότι είχαν πρόβλημα με τον προμηθευτή είχα πλήρωσει μέσω e banking με κατάθεση λόγω του ότι ήταν χωρίς το ΦΠΑ. Απ όσο ξέρω δεν μπορώ να κάνω κάτι έτσι ; Αλλά άτομα που είχαν το ίδιο πρόβλημα έβγαλαν άκρη ; Μου είπαν από μόνη τους ότι θα κάνουν επιστροφή χρημάτων και δεν έκαναν ποτέ 1
TechnoState Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) ... παρακολουθώ κ εγώ αναφορές για την συγκεκριμένη επιχείρηση κ βλέπω ότι δεν είναι κ λίγες. Χρήστες αναφέρουν ότι έχουν απευθυνθεί σε αρμόδια όργανα (Ιν.Κα, Συνήγορο κλπ). Απο τους παθόντες, υπάρχει κάποια εξέλιξη??? (Όπως εσύ, το έχω κ εγώ απορία, γιατί βρίσκομαι σε κάποια έρευνα αγοράς) Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από TechnoState
Ilianaas Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Θα ήθελα πολύ να μάθω αν έχει αποτέλεσμα και αν θα βγάλω άκρη με τον συνήγορο του καταναλωτή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα