Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος ειμαι ανάμεσα στην 1660 SUPER STRIX GAMING της ASUS ( 1860mhz ) και την 1660ti GAMING X της MSI ( 1875mhz )

Εσεις τι πιστεύετε ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επεξ/σία από Houzouris
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Houzouris είπε

Καλησπέρα,

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος ειμαι ανάμεσα στην 1660 SUPER STRIX GAMING της ASUS ( 1860mhz ) και την 1660ti GAMING X της MSI ( 1875mhz )

Εσεις τι πιστεύετε ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

H ti είναι ελαφρά ποιό δυνατή από την super.
Αναλόγως με την οθόνη που έχεις και αν κυνηγάς απόδοση τότε η ti.

Αλλά όπως ήδη έγραψαν, αφού ανέβηκες σε τόσο ακριβά μοντέλα κοίτα για 2060 που είναι ανώτερη από όλες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις  

Επειδή κάπου αναφέρθηκε η οθόνη να πω ότι είναι η dell 2k 144hz  freesync 

Το ενδεχόμενο της 2060 το σκέφτηκα και εγώ αλλά η διαφορά κοντά στο 100αρικο δεν είναι και τόσο αμελητέα  ... Εκτός και αν λογω οθόνης 2κ δεν θα αποδίδει η 1660, δεν ξέρω  ...

Θεωρώ πως η ti από μια super έχει αισθητή διαφορά από άποψη chip και μόνο, ποιοτικώς δλδ, πέρα από τα λίγα που ίσως και να μη καταλάβεις με το μάτι  ....

Με βοηθάει πολύ η όποια άποψη, ευχαριστώ 

Επεξ/σία από Houzouris
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Houzouris είπε

Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις  

Επειδή κάπου αναφέρθηκε η οθόνη να πω ότι είναι η dell 2k 144hz  freesync 

Το ενδεχόμενο της 2060 το σκέφτηκα και εγώ αλλά η διαφορά κοντά στο 100αρικο δεν είναι και τόσο αμελητέα  ... Εκτός και αν λογω οθόνης 2κ δεν θα αποδίδει η 1660, δεν ξέρω  ...

Θεωρώ πως η ti από μια super έχει αισθητή διαφορά από άποψη chip και μόνο, ποιοτικώς δλδ, πέρα από τα λίγα που ίσως και να μη καταλάβεις με το μάτι  ....

Με βοηθάει πολύ η όποια άποψη, ευχαριστώ 

Όχι δεν έχει διαφορά. Ποιοτικώς τι εννοείς; 2Κ οθόνη εννοείς τα 1440p; Ναι, με την 1660 Super θα θέλει υποχωρήσεις στα γραφικά, αναλόγως και το παιχνίδι βέβαια. Το καλύτερο θα ήταν η 5700 για να έχεις και 8GB Vram..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι η οθόνη ειναι η dell 27" S2719DGF Gaming

Tελικά προχώρησα στην αγορά της msi 2060 ventus ... Ελπίζω να έκανα καλά που άλλαξα κάπως τα πλάνα μου και να μην έχω θέμα με το freesync της οθόνης

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Houzouris είπε

Tελικά προχώρησα στην αγορά της msi 2060 ventus ... Ελπίζω να έκανα καλά που άλλαξα κάπως τα πλάνα μου και να μην έχω θέμα με το freesync της οθόνης

Δεν θα έχεις κανένα θέμα με το G-SYNC

gsync.jpg

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Houzouris είπε

Αν έχεις τον επεξεργαστή της υπογραφής είναι πεταμένα λεφτά πάντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα προβώ και σε άλλαγη cpu σε πολύ λιγο διάστημα  ... εξυπακούεται ! ! !

Κόσμα, σ ευχαριστώ για τη παράθεση της εικόνας ... αν και εμένα ειναι freesync η οθόνη, θα λειτουργεί σίγουρα ??

Τέρμα κάτω λέει is not validated  ??

Επεξ/σία από Houzouris
Δημοσ.
Στις 14/4/2020 στις 8:09 ΜΜ, Houzouris είπε

Αφού τα θεωρείς και τα ψυχανεμίζεσαι τι το άνοιξες το θέμα ? 

Πάρε αυτή που είναι να πάρεις 

• Like 1
Δημοσ.

Το τι θεωρώ εγώ μπορεί να είναι και λάθος ή μια απλή θεωρία που να μην έχει αντίκτυπο στη πράξη. Το θέμα το άνοιξα για να πάρω μια γνώμη από κάποιον που έχει να προσθέσει κάτι ή έχει μια εμπειρία παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...