Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο το πλέον γνωστό & αγαπητό παρεάκι.

Πρόσφατα άνοιξα το εν λόγω site ώστε να μπορέσω και εγώ να μπω έστω και με μικρό μερίδιο στην αγορά των "εκδοτών - δημοσιογράφων" λόγω των σπουδών μου στα οικονομικά, αλλά και τις πολιτικές επιστήμες. Θα ήθελα κυρίως 3 πράγματα να ρωτήσω / να πάρω μία άποψη - feedback για αυτό.

1) Σας αρέσει η ιστοσελίδα; Θέλω κάποια στιγμή να επενδύσω σε ένα θέμα, διότι προσωπικά δεν μ'αρέσει και πολύ το "δωρεάν" της φάσης

2) Που μπορώ να ψάξω για αρθρογράφους, ώστε να έχω και εγώ ποιο άμεσο υλικό; 

3) Το RSS Feed ξέρω στο περίπου τι είναι. Θα μπορούσε να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς είναι και πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να αυτοματοποιήσω δημοσιεύσεις από τρίτα sites, ώστε να μπορέσω να συμπληρώνω εγώ στο ενδιάμεσο δικά μου άρθρα; Το λέω, μιας που κανένας δεν θα έγραφε δωρεάν...Ακόμα και αν τα 500 clicks την μέρα είναι αρκετά καλό νούμερο με προοπτικές.

Απόψεις; Θα δεχτώ την ΚΑΘΕ κριτική εφόσον ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά!

Δημοσ.

Μερικές παρατηρήσεις,

δεν έχεις φτιάξει κανονικό logo

γενικά αργεί να φορτώσει όπως μου φάνηκε εμένα

δεν έχει κάποιο εξειδικευμένο περιεχόμενο που να τραβήξει κάποιον, δηλαδή να έχει opinion άποψη ο αρθρογάφος της είδησης

ασχολείσαι με πολλά διαφορετικά θέματα πράγμα που δεν έχει νόημα δηλαδή πολιτική οικονομία κοινωνια τεχνες αθλητικα γυναίκες και στο τέλος κανείς δεν βρίσκει κάτι ουσιαστικό

στην ουσία πιστεύω με ένα blog με το θέμα που σε ενδιαφέρει εσένα πραγματικά θα ήταν πιο τίμιο να ασχοληθείς.

• Thanks 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, odys03 είπε

Μερικές παρατηρήσεις,

δεν έχεις φτιάξει κανονικό logo

γενικά αργεί να φορτώσει όπως μου φάνηκε εμένα

δεν έχει κάποιο εξειδικευμένο περιεχόμενο που να τραβήξει κάποιον, δηλαδή να έχει opinion άποψη ο αρθρογάφος της είδησης

ασχολείσαι με πολλά διαφορετικά θέματα πράγμα που δεν έχει νόημα δηλαδή πολιτική οικονομία κοινωνια τεχνες αθλητικα γυναίκες και στο τέλος κανείς δεν βρίσκει κάτι ουσιαστικό

στην ουσία πιστεύω με ένα blog με το θέμα που σε ενδιαφέρει εσένα πραγματικά θα ήταν πιο τίμιο να ασχοληθείς.

Οι περιττές στήλες, εάν είδες έγιναν για να μπουν και 3-4 φίλοι που ήθελαν να γράψουν αν και μιας που έχω μείνει μόνος, έχεις αρκετό δίκιο σε αυτά που λες. Ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάθε άνθρωπος που ασχολείται φυσικά θέλει να έχει όσο πιο πολλούς επισκέπτες. Δεν γίνεται όμως να έχει ένας μόνος του ένα πράγμα που σε άλλα site ασχολούνται 5-10 άτομα.

Αυτό που θες εσύ να φτιάξεις είναι site σαν το  https://www.lifo.gr/  αν βρεις συνεργάτες. Παρατήρησε ότι έχει αρθρογράφους με άποψη για διάφορα θέματα. Χρειάζεσαι και μοντέρνο template στο wordpress, τώρα στην μόδα είναι μεγάλες γραμματοσειρές, λίγα λόγια,  μεγάλες φωτογραφίες κλπ.

Αν θες να ασχοληθείς μόνος σου φτιάξε κάτι σαν το https://kourdistoportocali.com/  (αν και λέει χαζομάρες και χαζές απόψεις στην ουσία  τίποτα σοβαρό.... για εμένα, τέλος πάντων δεν κοιτάζομε το περιεχόμενο τώρα)  παρατήρησε όμως πως το έχει δομημένο , 3-4 άρθρα την μέρα,  εντυπωσιακό template, logo, slider  (o slider είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξεις)  κλπ.  με τις κατάλληλες διασυνδεσούλες του, ο τύπος έχει τις χορηγίες του κλπ.

Επεξ/σία από odys03
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, odys03 είπε

Κάθε άνθρωπος που ασχολείται φυσικά θέλει να έχει όσο πιο πολλούς επισκέπτες. Δεν γίνεται όμως να έχει ένας μόνος του ένα πράγμα που σε άλλα site ασχολούνται 5-10 άτομα.

Αυτό που θες εσύ να φτιάξεις είναι site σαν το  https://www.lifo.gr/  αν βρεις συνεργάτες. Παρατήρησε ότι έχει αρθρογράφους με άποψη για διάφορα θέματα. Χρειάζεσαι και μοντέρνο template στο wordpress, τώρα στην μόδα είναι μεγάλες γραμματοσειρές, λίγα λόγια,  μεγάλες φωτογραφίες κλπ.

Αν θες να ασχοληθείς μόνος σου φτιάξε κάτι σαν το https://kourdistoportocali.com/  (αν και λέει χαζομάρες και χαζές απόψεις στην ουσία  τίποτα σοβαρό.... για εμένα, τέλος πάντων δεν κοιτάζομε το περιεχόμενο τώρα)  παρατήρησε όμως πως το έχει δομημένο , 3-4 άρθρα την μέρα,  εντυπωσιακό template, logo, slider  (o slider είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξεις)  κλπ.  με τις κατάλληλες διασυνδεσούλες του, ο τύπος έχει τις χορηγίες του κλπ.

Δεν ξέρεις πόσο με κατατόπισες τώρα. Σε ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...