dkstopo Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπέρα Ψάχνω ενα site που να δίνει free hosting και free domain με cpanel και να μπορω να ανεβάζω αρχεια με ενα ftp προγραμμα παλιότερα είχα καποιο αλλα δεν θυμάμαι ποιο, υπάρχουν πλέον; ευχαριστώ Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από dkstopo
gerrybezhani Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 https://www.iphost.net Αγοράζεις domain από αυτους και για κάθε domain σου δίνουν δωρεάν hosting. Το free hosting plan τους σου δίνει : 100 MB Disk 1 email account 1 subdomain 1 parked domain unmetered traffic 200 e-mails / hour 1
dkstopo Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 16 λεπτά πριν, gerrybezhani είπε https://www.iphost.net Αγοράζεις domain από αυτους και για κάθε domain σου δίνουν δωρεάν hosting. Το free hosting plan τους σου δίνει : 100 MB Disk 1 email account 1 subdomain 1 parked domain unmetered traffic 200 e-mails / hour στην αρχική μου περιγραφή δεν ήμουν σαφής, το θελω χωρις χρέωση για δοκιμές και όχι για πολύ καιρό, αλλά αν δεν βρω θα προχωρήσω σε κατι τετοιο
gerrybezhani Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Υπηρεσία που να σου δίνει και free domain και free hosting δεν νομίζω να υπάρχει.
kormos Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, dkstopo είπε καλησπέρα Ψάχνω ενα site που να δίνει free hosting και free domain με cpanel και να μπορω να ανεβάζω αρχεια με ενα ftp προγραμμα παλιότερα είχα καποιο αλλα δεν θυμάμαι ποιο, υπάρχουν πλέον; ευχαριστώ Ξανασκέψου το αυτό που θες να κάνεις.... Θα εκθέτεις αρχεία σε δωρέαν υπηρεσία/ες...?!?!
dkstopo Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, kormos είπε Ξανασκέψου το αυτό που θες να κάνεις.... Θα εκθέτεις αρχεία σε δωρέαν υπηρεσία/ες...?!?! για μερικα΄τεστ το θέλω και μετά θα το δώσω στον γιο μου να ασχολείται. τιποτα το σοβαρό,
kormos Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 46 λεπτά πριν, dkstopo είπε για μερικα΄τεστ το θέλω και μετά θα το δώσω στον γιο μου να ασχολείται. τιποτα το σοβαρό, Θα σου πρότεινα να πας σε κάτι επί πληρωμής οικονομικό παρέα σε δωρεάν. Αν μιλάς για τεστ, τεστ γιατί δεν τα μοιράζεται με Cloud;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα