ea6gka Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 και γιατι να μην παρει κανεις το XR? ιδια τιμη, οκ λιγο χειροτερο επεξεργαστη (θα παιξει κανεις ομως παιχνιδια σε 4,7 ιντσες?) καλυτερη μπαταρια, μοντερνο σχεδιασμο, ιδιες καμερες...δεν βρισκω το λογο υπαρξης μονο οποιος θελει μικροτερη συσκευη σε μεγεθος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, stafaf είπε Έχεις δικάσει κόσμο, γι’αυτό. 🤔 Ντεν καταλαβαίνει τι εννοεί. Γι'αυτό υπάρχουν τα reactions. Για να...react. Όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, whoever81 είπε 🤔 Ντεν καταλαβαίνει τι εννοεί. Γι'αυτό υπάρχουν τα reactions. Για να...react. Όχι; Χιούμορ κάνω βρε. Αχ αυτός ο γραπτός λόγος. (Βάζω στοίχημα ότι τώρα θα μου έκανες ένα like αλλά δεν έχεις αλλά!) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, ea6gka είπε και γιατι να μην παρει κανεις το XR? ιδια τιμη, οκ λιγο χειροτερο επεξεργαστη (θα παιξει κανεις ομως παιχνιδια σε 4,7 ιντσες?) καλυτερη μπαταρια, μοντερνο σχεδιασμο, ιδιες καμερες...δεν βρισκω το λογο υπαρξης μονο οποιος θελει μικροτερη συσκευη σε μεγεθος Αστειεύεσαι φαντάζομαι. Notch has entered the chat. Το XR εχει 6.1" οθόνη και γενικότερα είναι σημαντικά μεγαλύτερο με χειρότερο επεξεργαστή + πιο ακριβό. 2 λεπτά πριν, stafaf είπε Χιούμορ κάνω βρε. Αχ αυτός ο γραπτός λόγος. (Βάζω στοίχημα ότι τώρα θα μου έκανες ένα like αλλά δεν έχεις αλλά!) 😄 Προσπάθησα μάταια για like είναι η αλήθεια. Ηξερες ότι υπάρχει ημερήσιο όριο στα reactions; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 15 λεπτά πριν, whoever81 είπε Ζουζούνια μου τιν'τούτο που μου έβγαλε εδώ; Πρώτη φορά το βλέπω. Εχει μπει όριο στα reactions; 🤔 Έχεις πάρει φωτιά φίλε μου... έχεις πάρει φωτιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, AtiX είπε Έχεις πάρει φωτιά φίλε μου... έχεις πάρει φωτιά... Χαχα ρε παιδιά τι φωτιές και πλημμύρες; Δεν έκανα περισσότερα reactions απ'οσα κάνω συνήθως. Και τέλος πάντων πόσα επιτρέπεται να ξέρουμε. Να σημειώνω στον τοίχο με γραμμούλες. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από whoever81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, whoever81 είπε 😄 Προσπάθησα μάταια για like είναι η αλήθεια. Ηξερες ότι υπάρχει ημερήσιο όριο στα reactions; Το ήξερα ως αστικό μύθο. Ποτε δεν έφτασα εκεί, στη ζώνη του λυκόφωτος. (Και τώρα θα μου έβαζες κι άλλο like αλλά το έχασα κι αυτό). Συμμαζέψου λίγο, έλεοc κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, whoever81 είπε Χαχα ρε παιδιά τι φωτιές και πλημμύρες; Δεν έκανα περισσότερα reactions απ'οσα κάνω συνήθως. Και τέλος πάντων πόσα επιτρέπεται να ξέρουμε. Να σημειώνω στον τοίχο με γραμμούλες. Νομίζω μέσα σε 24 ώρες μπορείς να κάνεις μόνο 50 reactions... καλά κάνουν και έχουμε αυτόν τον περιορισμό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafaf Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Νομίζω μέσα σε 24 ώρες μπορείς να κάνεις μόνο 50 reactions... καλά κάνουν και έχουμε αυτόν τον περιορισμό... Νημα με 20 σελίδες είναι, τί να σου κάνουν 50 reactions. Τουλάχιστον χθες και σήμερα, γλύτωσαμε και από κάμποσα sad faces θα μου πεις, όλως παραδόξως. Μα που είναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, AtiX είπε Νομίζω μέσα σε 24 ώρες μπορείς να κάνεις μόνο 50 reactions... καλά κάνουν και έχουμε αυτόν τον περιορισμό... 2 reactions την ώρα μέσο όρο! Αυτό είναι εθνικό σκάνδαλο! Θα πάω Ευαγγελάτο. Ειδικά τώρα με καραντίνα. Πώς θα εκφράσουμε τον δημιουργικό εσωτερικό μας κόσμο; 😥 Ασε που τα reactions μου είναι θετικά ως επί το πλείστον. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από whoever81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, stafaf είπε Νημα με 20 σελίδες είναι, τί να σου κάνουν 50 reactions. Τουλάχιστον χθες και σήμερα, γλύτωσαμε και από κάμποσα sad faces θα μου πεις, όλως παραδόξως. Μα που είναι; Όντως σχεδόν μου έλειψε... Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntsikos Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 18 λεπτά πριν, AtiX είπε Όντως σχεδόν μου έλειψε... Είναι στο myphone τώρα και κάνει κριτική στο αντίστοιχοι θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, ntsikos είπε Είναι στο myphone τώρα και κάνει κριτική στο αντίστοιχοι θέμα Δυνατή μεταγραφή!!! Πόσα να πήραν????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δε βλέπω reactions πολλά στα τελευταία ποστ. Φοβήθηκε ο κόσμος και τα κρατάει καβαντζα. Κάποτε σκεφτόμασταν τα mb, τώρα και τις φατσούλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaNtErAz Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Όλοι εσείς οι haters παρατηρήσατε ότι είναι το πρωτο iPhone νέας γενιάς χωρίς Notch;;; Ινοβεσιο! 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα