Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Πες και κανά άλλο spoiler μέρος για να επισκεφτώ. Παίζω τώρα ένα save πριν το τέλος και κάνω explore.. Θα έχεις πάει ήδη στην Όαση μάλλον που βρίσκεται ένας παλιός γνωστός από Fallout 1 & 2; Δεν θυμάμαι που ακριβώς είναι, γιατί ούτε εγώ έχω πάει ακόμα.
chek2fire Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Πήγα. Φοβερό το quest και πολύ γέλιο με ένα δέντρο που βρίσκεις εκεί και που όλοι το έχουν για θεό ενώ το ίδιο είναι ένας μεταλαγμένος. Ο διάλογος μαζί του έχει πολύ γέλιο... Επειδή τα μέροι για explore είναι άπειρα καλό είναι να γράψουμε κανα spoiler πιά αξίζουν να επισκεφτείς.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Πήγα. Φοβερό το quest και πολύ γέλιο με ένα δέντρο που βρίσκεις εκεί και που όλοι το έχουν για θεό ενώ το ίδιο είναι ένας μεταλαγμένος. Ο διάλογος μαζί του έχει πολύ γέλιο... Επειδή τα μέροι για explore είναι άπειρα καλό είναι να γράψουμε κανα spoiler πιά αξίζουν να επισκεφτείς. Το δέντρο (o Harold) είναι από τα παλιά fallout. Τότε είχε θάμνο/δεντράκι στο κεφάλι, τώρα μεγάλωσε.
sotstorm7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει λιγο το θεμα με το hacking?Οσες φορες το εχω προσπαθησει το εχω κλειδωσει για παντα και μετα θελει κλειδι..........
Aleksiss Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 απλό είναι. διαλέγεις κάποια λέξη και σου δείχνει ποσοστό σωστών guess, π.χ αν η λέξη που διάλεξες έχει 2 απο τους πέντε χαρακτήρες σωστούς με την λέξη που ξεκλειδώνει θα σου γράψει 2/5. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να διαλέγεις στην τύχη αρχικά και ανάλογα με το ποσοστό να βλέπεις παρόμοιες λέξεις. Μπορείς βέβαια να το κάνεις και τελείως στην τύχη. Μην ξεχνάς πως μπορείς να φτάνεις μία λέξη πριν κλείδώσει, να βγαίνεις έξω πατώντας το κόκκινο κουμπάκι στο κάτω μέρος και ξανά απο την αρχή. Θέμα χρόνου είναι.
BJOB Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει πως παίζει μετά..; http://www.gamershell.com/news_65974.html
FocusX Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Χμμ, δε δίνει καθόλου λεπτομέρειες ούτε και screenshots... I'll pass μέχρι να μάθουμε περισσότερα Υπάρχουν ήδη καλές προσπάθειες, εγώ έχω βάλει αυτά (το 1024 pack) και είναι πολύ καλό, μείωσα ένα κλικ τις ρυθμίσεις στα γραφικα και παίζει μια χαρά. Προτείνω επίσης τα enhanced night sky, krzymar's hi-res moon, enhanced blood textures & high res weapons Πολύ καλά και χωρίς να αλλοιώνουν το feel του παιχνιδιού. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2008 από FocusX
kostacurtas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Fallout 3: Operation Anchorage Unveiled Bethesda spills the beans on everything from length to lifting the level cap. It's hard to imagine anybody already doing everything in Fallout 3 already, but I guess that's why they call some gamers hardcore. Whether you've finished Fallout 3 or not, you're probably already looking forward to the downloadable add-ons coming to Xbox 360 and PC early next year. IGN recently had the chance to learn more about the three pieces of downloadable content (DLC) that have already been announced by way of Jeff Gardiner, lead producer for Fallout 3 DLC. The focus of the interview was January's DLC, titled Operation Anchorage, but we also learned a bit about the next two downloads as well...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό το tank-οειδές, θα γίνεται να το φάω με γυμνές γροθιές;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 αν είσαι ο Chuck Norris why not?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δεν είμαι (ούτε του μοιάζει ο χαρακτήρας μου), αλλά έχω str 10. http://www.youtube.com/watch?v=-_ZeD40Rg8A&fmt=18 Can I has Kenshiro's (Hokuto No Ken / Fist of the North Star) skillz?
FocusX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Απ'ότι φαίνεται θα είναι διαθέσιμο μόνο μέσω GFW Live και αναρωτιέμαι σε τόσες χώρες που δεν καλύπτονται από τη συγκεκριμένη υπηρεσία πως θα αγοράσει ο κόσμος τα DLC? Κακή κίνηση αν επαληθευτεί
chek2fire Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Αργά η γρήγορα θα το βγάλουν και σε retail η τουλάχιστον θα του πουλάνε μέσα από το site της bethesda.
kostacurtas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Fallout 3 - G.E.C.K. Editor Available NOW The official editor for Fallout 3, called the G.E.C.K. (Garden of Eden Creation Kit) allows PC users to create and add their own content to the game. The G.E.C.K. provides the community with tools that will allow players to expand the game any way they wish. Users can create, modify, and edit any data for use with Fallout 3, from building landscapes, towns, and locations to writing dialogue, creating characters, weapons, creatures, and more. Visit the G.E.C.K. Wiki for help and tutorials. Download (8.2 MB): Fileshack Worthdownloading
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα