chek2fire Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Από τι είδα κυκλοφόρησε το the pitt για xbox. Ξέρετε αν έχει κυκλοφορήσει και για pc?
chek2fire Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Μόλις τέλειωσα το the pitt και μπορώ να πω ότι είναι από τις καλύτερες αποστολές που μπορείς να βρεις ingame. Καμία σχέση με το εκτός τόπου και χρόνου operation anchorage . Το the pitt είναι μια καθαρά rpg αποστολή με φοβερό story που ταιριάζει απόλυτα στον κόσμο του fallout, με έντονα ηθικά διλήμματα και με φοβερά σχεδιασμένες τοποθεσίες.
Siropiastos Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 παιδια 2 ερωτησεις: 1) για να παιξεις το anchorage ή/και το pitt (οπου και το ειδα) θελει απαραιτητως να περασεις πρωτα το patch 1.4?? 2)Στο launching μπορω να εχω επιλεγμενα και τα 2 και να μου βγουν και τα 2 στο παιχνιδι σαν radio signal ωστε να τα βγαλω στο ιδιο παιχνιδι, το ενα μετα το αλλο; ή θελει ενεργοποιημενο πρωτα το ενα και μετα το αλλο;;
chek2fire Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Ενεργοποίησε και τα δύο και νομίζω δεν θα έχει πρόβλημα και φυσικά πρέπει να βάλεις το τελευταίο patch.
Siropiastos Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Ενεργοποίησε και τα δύο και νομίζω δεν θα έχει πρόβλημα και φυσικά πρέπει να βάλεις το τελευταίο patch. πρεπει, για να δουλεψουν σωστα ή γιατι ουτως ή αλλως διορθωνει διαφορα;;
Silok Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ρε παιδιά μια βοήθεια.Το εχω ενεργοποιήσει απο το μενού,ακούω το ραδιοσήμα αλλά που πρέπει να πάω για να παίξω το pitt?
chek2fire Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Αν άκουσες το σήμα στο ραδιώφονο σου έχει βγάλει και μια αποστολή με ένα σημείο στο χάρτη σου. Πήγαινε βόρια στο τέλος του χάρτη και θα βρεις ένα path που σε πάει στην περιοχή όπου θα βρεις κάποιον που θα σου δώσει ένα quest.
Watt Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Κρίμα πάντως που το Fallout στο PS3 δεν θα έχει expansions.... Μακάρι να μπορούσαν τα saves να μεταφέρονται μεταξύ κονσολών και PC....
kostacurtas Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Fallout 3 - Broken Steel DLC Gets Dated, Screens The Broken Steel DLC lets you join the ranks of the Brotherhood of Steel and rid the Capital Wasteland of the Enclave remnants once and for all. Scheduled for release on May 5, 2009.
kostacurtas Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Fallout 3 Getting Even More DLC? With the Broken Steel DLC scheduled for next week, several online retailers are already listing a 4th DLC package, Point Look Out (a state park in Bethesda's home state of Delaware). No confirmation on that from Bethesda only a "we have no announced plans for additional DLC."
kostacurtas Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Fallout 3 Broken Steel Debut Trailer [gt]48842[/gt]
chek2fire Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 να μας πει κανείς που το έβαλε τι νέο προσθέτει στο game.
chek2fire Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Aπό τι βλέπω εδώ συνεχίζει το story μετά το τέλος του game http://movieblog.ugo.com/games/fallout-3-broken-steel-dlc-first-look Γενικά πάνως έχουν προσθέσει αρκετά πράγματα όπως νέα mob και νέα quest αλλά και περιοχές με καθαρό νερό
keen Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 καλησπερα σε ολους. χρειαζομαι τα φωτα σας σε κατι. βρισκομαι κοντα στην πιστα ''take it back''. εχω φτασει level 20 και εχω αφησει καμποσα side quests. πρεπει να τα τελειωσω τωρα η μπορω να ασχοληθω με αυτα ΜΕΤΑ το ''τελος'' της ''take it back''? -επισης τα expansions με τι σειρα πρεπει να τα βαλω?ενα-ενα η ολα μαζι?εχει καποια σημασια? μπορω δηλαδη να παιξω το ''broken steel'' και μετα τα αλλα? παρακαλω να απαντησουνε μοναχα οσοι εχουνε ακριβη εικονα του θεματος. τεραστιο κειμενο,sorry. ευχαριστω για καθε βοηθεια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα