Προς το περιεχόμενο

Fallout 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 609
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μόλις τέλειωσα το the pitt και μπορώ να πω ότι είναι από τις καλύτερες αποστολές που μπορείς να βρεις ingame. Καμία σχέση με το εκτός τόπου και χρόνου operation anchorage . Το the pitt είναι μια καθαρά rpg αποστολή με φοβερό story που ταιριάζει απόλυτα στον κόσμο του fallout, με έντονα ηθικά διλήμματα και με φοβερά σχεδιασμένες τοποθεσίες.

Δημοσ.

παιδια 2 ερωτησεις:

1) για να παιξεις το anchorage ή/και το pitt (οπου και το ειδα) θελει απαραιτητως να περασεις πρωτα το patch 1.4??

2)Στο launching μπορω να εχω επιλεγμενα και τα 2 και να μου βγουν και τα 2 στο παιχνιδι σαν radio signal ωστε να τα βγαλω στο ιδιο παιχνιδι, το ενα μετα το αλλο; ή θελει ενεργοποιημενο πρωτα το ενα και μετα το αλλο;;

Δημοσ.

Ενεργοποίησε και τα δύο και νομίζω δεν θα έχει πρόβλημα και φυσικά πρέπει να βάλεις το τελευταίο patch.

Δημοσ.
Ενεργοποίησε και τα δύο και νομίζω δεν θα έχει πρόβλημα και φυσικά πρέπει να βάλεις το τελευταίο patch.

πρεπει, για να δουλεψουν σωστα ή γιατι ουτως ή αλλως διορθωνει διαφορα;;

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια βοήθεια.Το εχω ενεργοποιήσει απο το μενού,ακούω το ραδιοσήμα αλλά που πρέπει να πάω για να παίξω το pitt?

Δημοσ.

Αν άκουσες το σήμα στο ραδιώφονο σου έχει βγάλει και μια αποστολή με ένα σημείο στο χάρτη σου. Πήγαινε βόρια στο τέλος του χάρτη και θα βρεις ένα path που σε πάει στην περιοχή όπου θα βρεις κάποιον που θα σου δώσει ένα quest.

Δημοσ.

Κρίμα πάντως που το Fallout στο PS3 δεν θα έχει expansions.... Μακάρι να μπορούσαν τα saves να μεταφέρονται μεταξύ κονσολών και PC....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.

χρειαζομαι τα φωτα σας σε κατι.

βρισκομαι κοντα στην πιστα ''take it back''.

εχω φτασει level 20 και εχω αφησει καμποσα side quests.

πρεπει να τα τελειωσω τωρα η μπορω να ασχοληθω με αυτα ΜΕΤΑ το ''τελος'' της ''take it back''?

-επισης τα expansions με τι σειρα πρεπει να τα βαλω?ενα-ενα η ολα μαζι?εχει καποια σημασια?

μπορω δηλαδη να παιξω το ''broken steel'' και μετα τα αλλα?

παρακαλω να απαντησουνε μοναχα οσοι εχουνε ακριβη εικονα του θεματος.

τεραστιο κειμενο,sorry.

ευχαριστω για καθε βοηθεια!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...