Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν αξίζει να περιμενεις 2μηνο για τους νεους ιντελ. Στα ιδια spec και τιμες με τους τωρινους θα ειναι εκτος απο τον 10πυρηνο 10900κ που θα αντικαταστήσει τον 9900k. Αφου δεν κοιτας για 600$ cpu δεν αξίζει να περιμενεις. Τελος απριλιου θα ανακοινωθουν απο ιντελ με διαθεσιμότητα απο 1 ιουνιου, που μπορει για ελλαδα να παει χαλαρα ιουλιο. Ωστοσο δεν θα χουν ουτε αυτοι pcie 4 και διαρκεια ζωης τους θα ναι λιγοτερο απο χρονο

πήγαινε σε κάποια x570 με 300-350 ευρώ και αν χωράει στο budget σου πήγαινε σε 3900x

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, grifind είπε

Νομιζω προανεφερα οτι εχω 2.5Κ μονιτορ. Gigabyte aorus ips 144hz 1 ms. Και λογω του μονιτορ ξεκινησα το upgrade

Οποτε...; 😂

Οπότε μάλλον δεν κατάλαβες τι σου έδειξα, η διαφορά του 2600 στα 4/4.2GHz με τον 3900Χ σε ανάλυση 1440p είναι 5-10% με την 2080Ti.  Εκτός από μερικές εξαιρέσεις όπως το FarCry, στα περισσότερα games και ιδιαίτερα στα τελευταία ΑΑΑ δεν θα καταλαβαίνεις την διαφορά. Για αυτό λέω να πάρεις τον 2600 και μετά μόλις βγουν οι Ryzen 4000 να βάλεις έναν πχ 4900Χ  που θα σου δώσει παραπάνω επιδόσεις από τον 3900Χ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε

Οπότε μάλλον δεν κατάλαβες τι σου έδειξα, η διαφορά του 2600 στα 4/4.2GHz με τον 3900Χ σε ανάλυση 1440p είναι 5-10% με την 2080Ti.  Εκτός από μερικές εξαιρέσεις όπως το FarCry, στα περισσότερα games και ιδιαίτερα στα τελευταία ΑΑΑ δεν θα καταλαβαίνεις την διαφορά. Για αυτό λέω να πάρεις τον 2600 και μετά μόλις βγουν οι Ryzen 4000 να βάλεις έναν πχ 4900Χ  που θα σου δώσει παραπάνω επιδόσεις από τον 3900Χ.

Hhahahah ok! Με συγχωρεις! Δεκτο! Θα το κανω μια ερευνα και εγω αυτο που λες. Α και πειτε μου κανενα ομορφο κουτι στα 100-200 ευρω γιατι το ενα μου ξινιζει το αλλο μου βρωμαει σε σχεση με το enthoo pro που εχω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...