klodinko Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Σκέφτομαι να πάρω υπολογιστή κάτω τον 300 ευρώ και μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι καλό. (Έκανα edit γιατί ήταν 380€ και όχι 280€ αυτός που έστειλα) Σας ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από klodinko
Zengar Zombolt Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 αυτο εχει 380€ και οχι κατω απο 300 που ζητας και ΟΧΙ δεν αξιζει τα λεφτα του για τι χρηση το θες ?
klodinko Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, Zengar Zombolt είπε αυτο εχει 380€ και οχι κατω απο 300 που ζητας και ΟΧΙ δεν αξιζει τα λεφτα του για τι χρηση το θες ? Το πρόσεξα αργότερα 😅. Καλά θα ήταν να έπαιζα παιχνίδια όμως με <300€ λίγο δύσκολο. Πιστεύω το πολύ πολύ Minecraft με optifine να παίξω. Οπότε για απλή χρήση θα έλεγα γενικά για όλη την οικογένεια μου
bill27 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 θες και οθονη και πληκτρολογιο-ποντικι μεσα στα 300?
klodinko Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, bill27 είπε θες και οθονη και πληκτρολογιο-ποντικι μεσα στα 300? Καλά θα ήταν όμως με τα λεφτά από την οθόνη και π&κ δεν θα μπορούσα να πάρω πολύ καλύτερο υπολογιστή ή έχει ελάχιστη διαφορά ;
Zengar Zombolt Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 τότε θα πρότεινα ένα build με Ryzen 3 3200g, 8gb ram ( 2x4 ), 250gb ssd, b450 mobo και ενα 350-450 τροφοδοτικο 80 plus bronze και ενα μικρο κουτακι να μην πιανει χωρο. θες να στο φτιαξει μαγαζι η να το συναρμολογησεις μονος σου ;
bill27 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εμενα μου χαλασε ο η/υ πριν 3-4 μηνες και αρχισα το ψαξιμο για refurbished με μπατζετ λιγοτερα απο 100€ και κατεληξα εδω https://www.info-world.gr/el/proionta/stock-house/anakataskevasmena-&-metacheirismena/statheri-ipologistes/[email protected]/3gb-ram/160gb/dvd-writer/hd4250/windows-7-coa10123144.html για χρηση ιντερνετ-ταινιες-office....Οθονη ειχα και το μονο που αγορασα ηταν μια 2αρα ραμ και πηγε στα 5 γιγα,και απλα του εβαλα απο το χαλασμενο pc τον ssd και μια καρτα γραφικων,τωρα θα μου πεις γιατι στα λεω ολα αυτα....απλα για να ριξεις μια ματια στο μαγαζι...εγω παντως ειμαι αρκετα ευχαριστημενος και απο το pc αλλα και απο το καταστημα γιατι ο υπολογιστης ηταν αρκετα προσεγμενος και δεν φαινοταν στο παραμικρο πως ειναι refurbished..Βεβαια μπορεις να βρεις καλυτερο συστημα στα300€ που ειναι το μπατζετ σου.. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από bill27
klodinko Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε τότε θα πρότεινα ένα build με Ryzen 3 3200g, 8gb ram ( 2x4 ), 250gb ssd, b450 mobo και ενα 350-450 τροφοδοτικο 80 plus bronze και ενα μικρο κουτακι να μην πιανει χωρο. θες να στο φτιαξει μαγαζι η να το συναρμολογησεις μονος σου ; Δεν έχω συναρμολογήσει ποτέ μόνος μου. Έχω δει βίντεο και δεν είναι τόσο δύσκολο αν πάρω το χρόνο μου. Μόνο ένα πράγμα φοβάμαι και αυτό είναι, ότι μερικά κομμάτια δεν θα μπουν στο motherboard η στο κουτί. Ή είναι κάπως universal ? 1 λεπτό πριν, bill27 είπε Εμενα μου χαλασε ο η/υ πριν 3-4 μηνες και αρχισα το ψαξιμο για refurbished με μπατζετ λιγοτερα απο 100€ και κατεληξα εδω https://www.info-world.gr/el/proionta/stock-house/anakataskevasmena-&-metacheirismena/statheri-ipologistes/[email protected]/3gb-ram/160gb/dvd-writer/hd4250/windows-7-coa10123144.html για χρηση ιντερνετ-ταινιες-office....Οθονη ειχα και το μονο που αγορασα ηταν μια 2αρα ραμ και πηγε στα 5 γιγα,και απλα του εβαλα απο το χαλασμενο pc τον ssd και μια καρτα γραφικων,τωρα θα μου πεις γιατι στα λεω ολα αυτα....απλα για να ριξεις μια ματια στο μαγαζι...εγω παντως ειμαι αρκετα ευχαριστημενος και απο το pc αλλα και απο το καταστημα γιατι ο υπολογιστης ηταν αρκετα προσεγμενος και δεν φαινοταν στο παραμικρο πως ειναι refurbished.. Σκέφτηκα να πάρω από αυτό το μαγαζί επειδή είδα χαμηλές τιμές με πολύ καλά specs όμως είδα σε reviews που έλεγαν ότι έχει πολύ κακη εξυπηρέτηση.
Zengar Zombolt Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 CASE CPU ( έχει ενσωματωμένα γραφικά ) RAM MOBO PSU SSD πιστεύω το παραπάνω σύστημα θα σε καλύψει
klodinko Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε CASE CPU ( έχει ενσωματωμένα γραφικά ) RAM MOBO PSU SSD πιστεύω το παραπάνω σύστημα θα σε καλύψει Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια! Θα το σκεφτώ πολύ. Καληνύχτα 10 λεπτά πριν, bill27 είπε Εμενα μου χαλασε ο η/υ πριν 3-4 μηνες και αρχισα το ψαξιμο για refurbished με μπατζετ λιγοτερα απο 100€ και κατεληξα εδω https://www.info-world.gr/el/proionta/stock-house/anakataskevasmena-&-metacheirismena/statheri-ipologistes/[email protected]/3gb-ram/160gb/dvd-writer/hd4250/windows-7-coa10123144.html για χρηση ιντερνετ-ταινιες-office....Οθονη ειχα και το μονο που αγορασα ηταν μια 2αρα ραμ και πηγε στα 5 γιγα,και απλα του εβαλα απο το χαλασμενο pc τον ssd και μια καρτα γραφικων,τωρα θα μου πεις γιατι στα λεω ολα αυτα....απλα για να ριξεις μια ματια στο μαγαζι...εγω παντως ειμαι αρκετα ευχαριστημενος και απο το pc αλλα και απο το καταστημα γιατι ο υπολογιστης ηταν αρκετα προσεγμενος και δεν φαινοταν στο παραμικρο πως ειναι refurbished..Βεβαια μπορεις να βρεις καλυτερο συστημα στα300€ που ειναι το μπατζετ σου..
bill27 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, klodinko είπε Δεν έχω συναρμολογήσει ποτέ μόνος μου. Έχω δει βίντεο και δεν είναι τόσο δύσκολο αν πάρω το χρόνο μου. Μόνο ένα πράγμα φοβάμαι και αυτό είναι, ότι μερικά κομμάτια δεν θα μπουν στο motherboard η στο κουτί. Ή είναι κάπως universal ? Σκέφτηκα να πάρω από αυτό το μαγαζί επειδή είδα χαμηλές τιμές με πολύ καλά specs όμως είδα σε reviews που έλεγαν ότι έχει πολύ κακη εξυπηρέτηση. https://www.adslgr.com/forum/threads/1144401-ερωτηση-για-refurbished-pc αν θελεις διαβασε εδω,δεν το λεω μονο εγω αλλα και αλλοι σχετικα με το καταστημα,απο κει και περα αυτο ειναι μια λυση για ποιο χαμηλο μπατζετ απο το δικο σου νομιζω...
klodinko Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, bill27 είπε https://www.adslgr.com/forum/threads/1144401-ερωτηση-για-refurbished-pc αν θελεις διαβασε εδω,δεν το λεω μονο εγω αλλα και αλλοι σχετικα με το καταστημα,απο κει και περα αυτο ειναι μια λυση για ποιο χαμηλο μπατζετ απο το δικο σου νομιζω... Ισχύει έχει πολύ καλά σχολεία. Ευχαριστώ πολύ!
klodinko Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε CASE CPU ( έχει ενσωματωμένα γραφικά ) RAM MOBO PSU SSD πιστεύω το παραπάνω σύστημα θα σε καλύψει Συγνώμη που ξαναρωτάω μόνο πρόσεξα ότι το sad λένε ότι σταματάει να δουλεύει χωρίς λόγο μετά από κάτι μήνες. Μήπως ξέρεις κάποιο άλλο καλό ή αυτό δουλεύει μια χαρά?
Zengar Zombolt Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 17 ώρες πριν, klodinko είπε Συγνώμη που ξαναρωτάω μόνο πρόσεξα ότι το sad λένε ότι σταματάει να δουλεύει χωρίς λόγο μετά από κάτι μήνες. Μήπως ξέρεις κάποιο άλλο καλό ή αυτό δουλεύει μια χαρά? 5 τετοιους ssd εχω παρει και ολοι δουλευουν απροβλημάτιστα 1 χρονο τωρα
klodinko Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 14 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε 5 τετοιους ssd εχω παρει και ολοι δουλευουν απροβλημάτιστα 1 χρονο τωρα Oh ok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα