Προς το περιεχόμενο

Κεφάλαιο για στούντιο νυχιών


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου πει κάποιος που γνωρίζει για το συγκεκριμένο αντικείμενο τι μπάτζετ χρειάζεται περίπου για να ξεκινήσει κάποιος ένα στούντιο νυχιών. Από γνωστή γνωστής έμαθα ότι χρειάζεται γύρω στις 10.000€ τα οποία πάνε σε διακόσμηση του χώρου και εξοπλισμό, δλδ γραφεία, καρέκλες, καναπέδες υποδοχής, χώρος για πεντικιούρ κλπ.. Μου φάνηκαν πολλά αλλά και πάλι δεν ξέρω τι ακριβώς υπολογίζεται στο μπάτζετ.. Αν γνωρίζει κάποιος/α ας δώσει τα φώτα του 😁 Ευχαριστώ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

στη διακόσμηση μπορεις να ριξεις πιο λίγα, υπάρχουν πολλές οικονομικές λύσεις, στον εξοπλισμό μην κάνεις εκπτώσεις ψάξε όμως και γαι μεταχειρισμένα αν είναι σε καλή κατασταση. γενικά τα 10.000 νομιζω θα τα περάσεις γι αυτο αν δεν εχεις στην ακρη και ξέρεις οτι θα έχεις πελατεία ξεκίνα με εναν ωραίο χώρο τον οποίο θα βαψεις και θα διακοσμήσεις μονη σου και για αρχή πάρε μόνο τα πιο απαραιτητα ωστε να βγαλεις την αδεια, μετα σιγα σιγα προσθέτεις πράγματα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλα σου ειπαν για το ποσο. Στη καλυτερη 8.000 με προσωπικη δουλεια ή/και μεταχειρισμενος εξοπλισμος (π.χ κλιματισμος, καρεκλες). Στον εξοπλισμο πανω στο αντικειμενο μη κανεις εκπτωσεις.

Μη ξεχνας τα αλλα παγια : ενοικιο, λογαριασμους ασφαλιση κτλ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...

ωραιος επαγγελματιας. μπαινει σε ενα φορουμ για να δει τι θα του κοστισει η επενδυση που εχει στο μυαλο του. με το καλημερα φαινεται οτι δεν εχει ιδεα για την επιχειρηση που θελει να κανει. αν ηξερε δεν θα ρωταγε τοσο παιδαριωδη πραγματα. ενας που ασχολειται με το αντικειμενο του και θελει να δραστηριοποιηθει μονος του ξερει περιπου τι κοστιζει καθε αντικειμενο η υπηρεσια. 

και κατι αλλο. εχει γινει με τα νυχαδικα αυτο που ειχε γινει πριν 10-15 χρονια με τον καφε. ανοιγε καταστημα και η κουτση μαρια. τωρα βεβαια εχουν κλεισει τα μισα και οι μεγαλοεπενδυτες κοιταζουν τι αλλη δραστηριοτητα να κανουν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...