tsofras Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, Τις τελευταίες 3 μέρες δέχτηκα 2 emails με το κλασικό θέμα ότι με έχουν βσε web cam από sitee με πορνό κτλ. Και να στείλω 1000$ σε Bitcoin γιατί θα στείλουν το βίντεο. Προφανώς και ξέρω ότι είναι μουφα γιατί ούτε σε τέτοια site μπαίνω ούτε webcam δεν έχω , αλλά με ταρακούνησε ότι και στα 2 emails είχε κωδικούς που όντως έχω χρησιμοποιήσει αλλά σε απλά sites. Μάλιστα ο ένας ήταν αυτός που είχα και στο insomnia το οποίο μου έβγαλε και ο chrome ότι είχε security breach πριν κάποιο καιρό. Καλό είναι να αλλάξετε και εσείς τους κωδικούς σας, έχετε ακούσει για κανά άλλο breach τις τελευταίες ημέρες? Υ.γ. θα παρακαλούσα μην ξεφύγουμε με τα σχόλια περί πορνό site , περισσότερο θέλω να ενημερώσω τους χρήστες του site να αλλάξουν τους κωδικούς εδώ και όπου έχουν τον ίδιο ειδικά αν είναι στο email τους που έχουν κάνει εγγραφή στο site
Alexkaras Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μια από τα ίδια και σε έμενα . Βρήκαν έναν κωδικό τον οποίο έβαζα παλιά
vdanasto Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Ένα καλό και αξιόπιστο site που αναφέρει εάν το e-mail μας έχει βρεθεί σε data breach είναι το: https://haveibeenpwned.com/ Κι εγώ παθών αλλά ευτυχώς με κωδικό της πλάκας και σε ιστοσελίδα άνευ ουσίας. Καλό είναι να γίνεται χρήση password manager & generator έτσι ώστε κάθε σελίδα να έχει διαφορετικό κωδικό. Με είχαν ζαλίσει και εμένα με αυτό το e-mail πριν καιρό, το λάμβανα 2-3 φορές την ημέρα για διάστημα 2 μηνών, αλλά πλέον έχει σταματήσει.
tsofras Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Και εγώ με password manager είμαι απλά είχε ξεμείνει ένας κωδικός σε 2-3 φορουμς που ήμουν απο παλιά και δεν τον είχα αλλάξει. Τώρα άλλαξα τα πάντα οπότε θυμάμαι απλά τον κωδικό για τον password manager
vdanasto Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, tsofras είπε Και εγώ με password manager είμαι απλά είχε ξεμείνει ένας κωδικός σε 2-3 φορουμς που ήμουν απο παλιά και δεν τον είχα αλλάξει. Τώρα άλλαξα τα πάντα οπότε θυμάμαι απλά τον κωδικό για τον password manager Σωστός, κι εγώ το ίδιο έκανα. Μου πήρε ένα 8ωρο περίπου να αλλάξω όλους τους κωδικούς παντού! 😄 Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από vdanasto 1
colombiano747 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 16/4/2020 στις 5:59 ΠΜ, vdanasto είπε Ένα καλό και αξιόπιστο site που αναφέρει εάν το e-mail μας έχει βρεθεί σε data breach είναι το: https://haveibeenpwned.com/ Κι εγώ παθών αλλά ευτυχώς με κωδικό της πλάκας και σε ιστοσελίδα άνευ ουσίας. Καλό είναι να γίνεται χρήση password manager & generator έτσι ώστε κάθε σελίδα να έχει διαφορετικό κωδικό. Με είχαν ζαλίσει και εμένα με αυτό το e-mail πριν καιρό, το λάμβανα 2-3 φορές την ημέρα για διάστημα 2 μηνών, αλλά πλέον έχει σταματήσει. σε ενα email που ειχα φτιαξει μικρος και το χρησιμοποιω για το fb και το google account μου, μου εβγαλε αυτο το μηνυμα: Pwned on 6 breached sites and found 1 paste εχω αλλαξει κωδικο γτ ειχα καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα. πρεπει να κανω κατι αλλο; Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από colombiano747
vdanasto Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Σου αναφέρει σε ποια breaches έχει βρεθεί το mail σου. Αν ο κωδικός σου στις σελίδες αυτές είναι κοινός με άλλες, πρέπει να τον αλλάξεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα