Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΕΑΜ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ   ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ  ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΕΑΜ ΕΝΩ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ   ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ  ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ  ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΣΤΕΑΜ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ   ΨΑΧΤΗΚΑ  ΛΙΓΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗΣ  ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ  ΟΤΙ ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ   ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ  ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑ    Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ  ΦΑΙΝΕΤΑΙ  ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ   ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΑΥΤΟ  ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ PC MOY  ΥΠΑΡΧΟΥΝ  KANONIKA  TA GAMES   ΑΠΛΑ  ΕΧΕΙ ΑΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ glody00  σε glodyΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ  ΝΑ  ΒΓΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ  ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ  ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ  ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΕΙΚΗΜΕΝΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 46 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ  ΓΙΑ  ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ  ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

Δημοσ.

Πρώτον όχι κεφαλαία

Δεύτερον, ήταν αναμενόμενο αυτό που έγινε. απαγορεύονται οι αγοραπωλησίες λογαριασμών .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε  το να εχεισ αγνοια δεν ειναι  και τοσο κακο   ποσο μαλον οταν  εισαι σε καποια ηλικια σαν την δικια μου σε σχεση με τα παιχδιδια   αναμενεμενο ειναι δηλαδη αυτοσ που σου πουλαει  να ξαναπαιρνει το λογαριασμο  ενω εσυ εχει δωσει χρηματα για τα παιχνιδια γιατι αυτο εγινε .

Επεξ/σία από basil7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, basil7 είπε

φιλε  το να εχεισ αγνοια δεν ειναι  και τοσο κακο   ποσο μαλον οταν  εισαι σε καποια ηλικια σαν την δικια μου σε σχεση με τα παιχδιδια   αναμενεμενο ειναι δηλαδη αυτοσ που σου πουλαει  να ξαναπαιρνει το λογαριασμο  ενω εσυ εχει δωσει χρηματα για τα παιχνιδια γιατι αυτο εγινε .

γινονται αγοραπωλησιες λογαριασμων steam. Το προβλημα σου ειναι οτι δεν εγινε η αλλαγη email και κινητου τηλεφωνο, ετσι ο πωλητης πηρε ξανα τον λογαριασμο πισω ενω εσυ ειχες βαλει καινουργιο κωδικο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

ναι φιλε μου αυτο εγινε πατησε στην αγνοια την δικια μου  γιατι δεν ασχολουμε  γενικοσ με παιχνιδια  αυτο το κανει ο γιοσ μου  που δεν εχει εμπειρια  δεν πειραζει  απλα  οτυποσ ενδεχεται να το ξανακανει εγω αυτο εθιξα  σε ευχαριστω  πανω απο ολα υγεια σε ολουσ μασ.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lumini είπε

γινονται αγοραπωλησιες λογαριασμων steam. Το προβλημα σου ειναι οτι δεν εγινε η αλλαγη email και κινητου τηλεφωνο, ετσι ο πωλητης πηρε ξανα τον λογαριασμο πισω ενω εσυ ειχες βαλει καινουργιο κωδικο.

Τα πράγματα είναι αρκετά πιο πολύπλοκα στην πραγματικότητα. Μπορεί κάποιος να σου πουλήσει τον λογαριασμό του και εσύ να αλλάξεις όλα τα στοιχεία (password, e-mail κτλ), όμως ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μπορεί πολύ εύκολα να πάρει τον λογαριασμό πίσω αν επικοινωνήσει με το steam support και τους πει ότι έπεσε θύμα απάτης (π.χ μέσω phishing).

Η υποστήριξη θα του ζητήσει κάποια στοιχεία για να αποδείξει ότι όντως του ανήκει ο λογαριασμός (συνήθως στοιχεία από πρόσφατες αγορές-συναλλαγές στο steam) και μόλις τα δώσει θα του επαναφέρουν όλες τις ρυθμίσεις και τα δεδομένα, δίνοντάς του και πάλι πλήρη πρόσβαση.

Για αυτόν τον λόγο δεν αγοράζουμε ποτέ λογαριασμούς.

• Like 3
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι ανάλογα με ποιόν κάνεις την αγορά λογαριασμού, αν είναι γνωστός ή φίλος, αν έχεις επαφές με το άτομο αυτό ή ξέρεις που ζει κτλπ...γενικά αν έτυχε την στιγμή ότι είχες αγορασμένο λογαριασμό και ο ιδιοκτήτης το επανέφερε για να το δεις αν όντως ήταν αυτός δοκίμασε εφοσον βρεθείτε (πριν τον πεις να βγείτε μην του θέτεις ότι είναι για τον λογαριασμο που αγόρασες, πες του ή κάτι άκυρο ή ότι πχ έχεις λογαριασμο με gta 5 και θέλεις να του το δώσεις με τιμή 5 ευρω ...να μην τον ψαρώσεις πολύ για να μην του φανεί παράξενο) εφώσον βγείτε και τον έχεις του λες να μπει gmail από το κινητό, μπες από το δικό σου κινητό steam στο ''ξέχασα τον κωδικό'' στο επόμενο βήμα μην βάζεις την επιλογή απάτης (αν σταθείς τυχερός ίσως και με το νούμερο κινητου του ή τα gmail του, τσέκαρε το κινητό αν πρόκειται για πολλα gmail. μπορεί ενα απο αυτα να έχει το αγορασμένο λογαριασμό σου,)  μετά πατάς αποστολή κωδικού ανάκτησης στο email ή στο κινητό...εφωσον ο τυπάς είναι δίπλα σου του λες να μπει στο email ή σμσ (μπροστά σου και να βλέπεις αν πάει να κάνει κάτι ξαφνικό) αν βλέπεις μύνημα απο το steam για ανακτηση κωδικού...σου λέω ένα μπράβο και μπορείς άνετα να ζητήσεις τα λεφτά σου(κάνε σκριν ή φωτογραφία το μύνημα του για να μην σβήσει και σου πει είναι αλλος λογαριασμος), αν σου πει να σου δώσει τον λογαριαμό πίσω μην το δέχεσαι διότι την αλλη φορά θα έιναι ready (με απατεώνα συμφωνίες με καμία περίπτωση ξανά) τώρα αν δεν βγήκες κάτι στο email δες αν έχει κιάλα gmails στο κινητό του κρυμένα ( δες και όλους τους φακέλους κρυμένα,σπαμ,ολα) τώρα αν φτάσετε και υπολογιστη τότε και αυτον αν δεν βρήκες κάτι από τα παραπάνω ή ο τυπάς έκρυψε τα πάντα (όταν θα ψάχνεις με βάση γμαιλ τα ψάχνεις μέσο κινητού σου)

γενικά άλλη φορά πρέπει πάντα να ασφαλίζεις ο ίδιος με steam guard,κινητο και gmail ώστε να βλέπεις τι άλάζει στον λογαριασμό σου (θυμάμαι όταν έχει αλάξει το δικό μου έγραφε σε ποιό gmail πήγε σε ποιο τόπο συνδέθηκε και τι κινητό μπήκε...ήταν όταν έπεσα πρώτη φορά σε fishing)

Γενικά ηταν κάποτε και εγώ πουλήσα έναν λογαριασμό σε έναν που απλα ήθελε να δώσει λευτά (10 ή 15 ευρώ ήταν) τον πήγα σε νετ και μπροστά του άλλάξα διέγραψα ότι είχε σχεση με μένα έβαλα τα δικά του και απο εκείνη την στιγμη παίζει 3-4 χρόνια χωρίς πρόβλημα, τον τυπά τον ξέρω ελάχιστα με απλά γεια τι κάνεις...έκανα μετά από μισο χρόνο άλλον δικό μου λογαριασμό

Αν αγοράζετε λογαριαμους μονο από γνωστούς (και πάλι και γνωστός μπορεί να σε κάνει το ίδιο αλλά το ποσοστο είναι ποιό μικρο ανάλογα και με τον γνωστό φυσικά) 

Επεξ/σία από NitroDoodler

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...