Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Προσφατα αγορασα μια palit geforce gtx 1660 super gaming pro oc η οποια περιμενα οτι θα ειναι υπερβολικα καλη για το gaming που κανω.Με το που την επιασα στα χερια μου ομως και την εβαλα στον υπολογιστη μου ειδα οτι στα παιχνιδια που παιζω (fortnite, apex, lol κλπ) εοχεο αρκετα χαμηλες επιδοσεις και ποιο συγκεριμενα στο fortnite στο οποιο τα fps επεφταν κατω απο 10 για μερικα δευτερα.Οσον αφορα το λολ ποιανει το πολυ 160 fps και κατω και στο apex με το ζορι τα 150.Εχω εγκατεστημενους τους τελευταιους drivers της nvidia αλλα και με τους προηγουμενους ειχα παλι το ιδιο θεμα.Το pc φοραει ryzen 3 2200g , msi x370 gaming pro carbon μητρικη,την παραπανω καρτα,εναν ssd samsung 850 pro 128gb , εναν kingston a 400 240gb και ενα τροφοδοτικο thermaltake 730watt.Επισης και τελευταιο οσους ρωτησα πριν να αγορασω την καρτα σε σχεση με της επιδοσεις της μου ειπαν οτι ειναι παραπολυ καλη και δεν εχει τετοια θεματα.Παρακλαω αν μπορει κανεις να βοθησει ας το κανει.Ευχαριστω!!!!(συγγνωμη που δεν βαλα τονους στις λεξεις)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ένα γρήγορο search στο youtube βλέπω ότι όντως πιάνει γύρω στα 130-140 μέσο όρο στο Apex στα low πάντως. Λίγα είναι;

Άκυρο, έβλεπα την απλή 1660. Η super πιάνει 180-200 στα low στο apex. Ίσως να τρως μπουκάλι από το cpu σε τόσο ψηλά frames. Το gpu usage είναι στο τέρμα; 95% και πάνω;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε ευχαριστω γαι το ενδιαφερον αρχικα :D

Λοιπον η αληθεια ειναι οτι το apex το ανεφερα λογω του οτι στην αρχη ειχα framedrops αλλα αργοτερα προσαρμοστηκε και πιανω πραγαμτι τα fps που προανεφερες.Τωρα οσον αφορα για το gpu usage που ειπες θα το κοιταξω και θα σου πω. Σε ευχαριστω και παλι

Το κοιταξα και απο οτι ειδα το cpu1 δουλευει στο 100% ενω η καρτα στο 40-60% οχι περισσοτερο

το πιο πιθανο σεναριο να εχω bottleneck ετσι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, manman72 είπε

Σε ευχαριστω γαι το ενδιαφερον αρχικα :D

Λοιπον η αληθεια ειναι οτι το apex το ανεφερα λογω του οτι στην αρχη ειχα framedrops αλλα αργοτερα προσαρμοστηκε και πιανω πραγαμτι τα fps που προανεφερες.Τωρα οσον αφορα για το gpu usage που ειπες θα το κοιταξω και θα σου πω. Σε ευχαριστω και παλι

Το κοιταξα και απο οτι ειδα το cpu1 δουλευει στο 100% ενω η καρτα στο 40-60% οχι περισσοτερο

το πιο πιθανο σεναριο να εχω bottleneck ετσι?

Ναι bottleneck καθαρό. Μπορείς να πάρεις τον 1600AF είναι τούμπανο. 6 πυρήνες 12 threads και γύρω στα 100 ευρώ. https://www.skroutz.gr/s/22065660/AMD-Ryzen-5-1600-AF-Box.html

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ευχαριστω παρα πολυ με βοηθησες παρα πολυ και θα το σκεφτω για εναν καλυτερο επεξεργαστη (απο 1600 εννοω)Καλο βραδυ και Καλο Πασχα!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@manman72 Να 'σαι καλά! Καλό Πάσχα επίσης!

Υ.Γ. Πέρνα και από αυτά τα threads, έχει κόσμο με εμπειρία να σε κατατοπίσουν! :)

https://www.insomnia.gr/forums/topic/731431-νέος-ryzen-1600-af-οτι-χρειάζεται-να-ξέρετε-συζήτηση-γενική-και-ειδική-για-τον-af-1600/

https://www.insomnia.gr/forums/topic/707479-amd-επεξεργαστές-am4-socket-the-end-game-part4/

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...