Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα.

Γνωριζει κανεις αν καποια καρτα απο την καινουρια σειρα της amd βγαινει με διπλο hdmi?

Απο οσο εχω κοιταξει στο Σκρουτζ μονο η rx 5500 nitro λεει 2hdmi και 2 dp, οι αλλες ολες 1 hdmi και 3 dp

αλλα η αληθεια ειναι οτι ενδιαφερομουν περισσοτερο για rx 5600 και δεν εχει βγει η nitro ακομα...

Δημοσ.

Thanks Eddie!

Κατι αλλο ασχετο τωρα.. Εχω την rx 570 4G και σκεφτομουν μια αναβαθμισουλα..

Τρεχοντας σε 1080p 72hz (freesync),ειναι overkill η ρχ 5600? Η να παω καρφι σε 5500 και τα ρεστα να τα δωσω σε 16gb cas 14?

RYZEN 5 1600X([email protected])

GSKILL AEGIS 16GB@16-16-16

SAPPHIRE RX 570 NITRO+4GB

MSI TOMAHAWK B450

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το θεωρω αναβαθμιση να πας απο την rx 570 στην 5500, Αντε να κερδισεις 20% δλδ απο τα 50 fps να πας στα 60. Αν δεν σε καλύπτει η rx 570 , δεν θα σε καλύπτει ούτε η 5500, οποτε ναι αν θες παραπανω fps πας σε 5600.

Kοιτα σε παρομοιο συστημα ήμουν και γω με r1700 και b350 μονο διαφορετικα και εμενα απλως η rx 570 εχει 8gb.

Eμενα με κάλυπτε η rx 570  και ειπα να περιμενω κανα χρονο ακομα για να βγουνε καινουριες γενιες gpus και απο τις δυο εταιρειες με καλυτερο raytracing κλπ.

Εγω πήρα μνημες, μιας και ειναι παμφθηνες και πήγα στα 32gb, παρολο που δεν τα χρειαζομουν. Ωστοσο επειδη αρχικα πήρα αλλο ενα ζευγαρι aegis 3000 στην πραξη ειχαν διαφορετικα memory chips και δεν μπορουσα να τις τρεξω στα 3200mhz και τις 4 μαζι οπως πριν. Σε αυτο φταει και οτι ηταν 4 dimms αντι για 2 που παντα δυσκολευει τον memory controller που βρισκεται στην cpu και οι 1st gen ryzen δεν ήταν τοσο καλοι. Με τα 4 dimms επιανα μαχ 2866mhz, ενω ανα δυαδες επιανα τα 3200. Λογω οτι εχεις b450 ισως ειναι λιγο καλύτερα για σενα αλλα δεν το νομιζω.

Τελικα εγω τις επεστρεψα και πήρα 2χ16gb aegis 3000 και αυτες τρεχουν κανονικα στα 3200 και εδωσα και αυτες που είχα

Δεν θα δεις ιδιαιτερες διαφορες με αυτες τις gpus αν το latency στις μνημες ειναι 14 αντι για 16. Προφανως αν τις βρεις στις ιδιες πανω κατω τιμες προτιμας τις 14αρες  αλλα μην κοιτας τα benchmarks που τα τρεχουν με 2080ti. Mε την rx 570 δεν θα δεις διαφορα

Η nitro παντως πρεπει να ανεβαινει αρκετα με o/c. Εμενα παει 1450mhz.

Επεξ/σία από EddieObscurant
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι αυτη...  Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τις AEGIS , τις εχω στα 3200 με ιδια timings στα 1.36V.  Γενικα ο χρυσος κανονας οσον αφορα τα hardware ειναι να περνεις αυτο που χρειαζεσαι και οχι αυτο που θελεις και στη συγκεκριμενη το cas 14 θα βοηθουσε μονο ψυχολογικα παρα την τσεπη 😛.

Η nitro ειναι σταθερα στα 1460/2000 με +50% power limit. Χωρις να πειραξω ρευματα εννοειτε. Η αληθεια ειναι οτι δε παιζω απαιτητικα παιχνιδια  αλλα εχω βαλει στο ματι καποια ανερχομενα και για αυτο σκεφτομαι αναβαθμιση.

Οποτε περνω μια rx 5600 και ειμαι καλυμμενος για καμια 3-4 χρονια σιγουρα. Η sapphire pulse φαινετε πολυ τιμια. Στα 320 ευρω αυτη τη στιγμη συμφερει η λες να περιμενω να πεσει 280-290

Δημοσ.

Aν σκοπεύεις να την κρατήσεις πανω απο 1-2 χρονια εγώ δεν θα πηγαινα σε καρτα με 6gb (ποσο μαλλον σε αυτην την κατηγορια τιμών) αλλα σε 8, οποτε σε κάποια 5700.

Απο υλοποιήσεις δεν εχω ασχοληθει , οποτε θα πρεπει να διαβασεις καποια reviews ή να περιμενεις κάποιος άλλος να σε βοηθησει. Νομίζω οτι οι υλοποιήσεις της asus για 5700/5600 δεν ηταν καλες αλλα δεν στο λέω με σιγουρια

Δεν νομιζω οτι θα πεσουν οι τιμες μέχρι τον οκτωβρη καθως δεν περιμένουμε κάτι καινουριο απο κάρτες γραφικών

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...