Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω προβλημα με το ping στα παιχνιδια επειδη ειναι πολυ υψηλο κυμαινεται απο τα 120 εως τα 130 και νομιζβ οτι η γραμμη μου ειναι ηδη σε fastpath χωρις να εχω πει εγω να την βαλουν .Και επισης αλλο ενα προβλημα ειναι οτι το ρουτερ συγχρονιζει στα 24 Mbps αλλα πιανω μονο 12 οπως φαινεται και στις φωτογραφιες παρακατω. Επισης να ξεκαθαρισω οτι τον υπολογιστη τον εχω συνδεδεμενο με καλωδιο στο ρουτερ και οτι αυτο συμβαινει πολυ καιρο και οχι τωρα λογο της

Screenshot_2.png.38dfd1c46f08ea79d7b3c41d712c4dc2.png

Screenshot_3.png.a915fb6c6d81049ca6135e90e4b65a24.png

Επεξ/σία από Χρήστος Χρυσοστ
Δημοσ.

Τα στατιστικα σου ειναι πολυ καλα φιλε μου, η γραμμη τερματιζει, κανονικα επρεπε να πιανεις τουλαχιστον 20-22 ακομα κ με wifi. Κατι αλλο συμβαινει , ισως με την εσωτερικη καλωδιοαη του σπιτιου. Επισης το σουτερ να ειναι στην κεντρικη πριζα , στην πρωτη πριζα του σπιτιου που ερχετε απεξω το καλωδιο δηλαδη.

Δημοσ.

Για πρόβλημα με καλώδιο/υποδοχες LAN μου φαίνεται εμένα. Αμα δεν ειχες καλή καλωδίωση δε θα είχες καλά στατιστικά. Δοκιμασε διαφορετικό καλώδιο , μετα δοκιμασε σε άλλο υπολογιστή και δοκιμασε και σε διαφορετική υποδοχή απο το ρουτερ (Να είσαι σίγουρος πως κανένας δε χρησιμοποιεί το ιντερνερ ειτε απο wi-fi ειτε απο ethernet τη στιγμη που θα το δοκιμασεις) Θα πρέπει να εχεις γυρω στα 21mbps στο speedtest κανονικά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Χρήστος Χρυσοστ είπε

υπάρχει περιπτωση να φταει το ρουτερ ?

Ναι υπαρχει αλλα περισσότερο για θεμα με το καλωδιο μου φαίνεται εμένα. Δοκιμασε αυτα που σου ειπα πιο πανω και στειλε μας αποτελεσματα αμα μπορείς.

Δημοσ.

παντα το ιδιο ειναι το δοκιμασα και με αλλο καλωδιο και σε αλλο λαν αλλα τιποτα παλι τα ιδια 

1 ώρα πριν, soclvs είπε

Ναι υπαρχει αλλα περισσότερο για θεμα με το καλωδιο μου φαίνεται εμένα. Δοκιμασε αυτα που σου ειπα πιο πανω και στειλε μας αποτελεσματα αμα μπορείς.

Δημοσ.

Αν ειχες ενα αλλο ρουτερ να το τσεκαρεις θα ηταν καλυτερα. Μεχρι το σπιτι αφου το ρουτερ κλειδωνει τοσο ψηλα παει να πει οτι η καλοδιωση ειναι οκ

Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι να σου προτείνουν τα ίδια , να σου ζητησουν να κανεις ενα τεστ για την ταχυτητα και αν δεν υπαρχει βελτιωση θα σου στειλουν καινούριο δωρεαν χωρις πολλά πολλά.Εμένα μου έστειλαν καινούριο με κουριερ μια φορα που ειχα θεμα σε αντίθεση με τη κακιστη vodafone στο πατρικό μου που αρνηθηκαν πως έχει θέμα με το upload μεσω wifi και με παρεπεμψαν να πληρωσω για καινούριο εαν δεν ημουν ικανοποιημενος(το οποίο ήταν το ίδιο μαπα με αυτό που είχα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...