toykaki Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας και χρόνια πολλα με υγεια,σκεφτομαι να παρω μηχανη καφε νεσπρεσσο αλλα έχω δει την ιδια σχοδον σε διαφορετικη τιμη,και θελω να ρωτησω εαν υπαρχει γνωμη για το πια είναι καλυτερη,delonghi ή krups? Εχω δει την expert απλα αλλαζη υο χρωμα και η μαρκα και εχει διαφορα τιμης. Ευχαριστω εκ των προτερων Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από toykaki
dpolal Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Προτιμώ της Krups. Έχουμε την essensa c100 εδώ και 10+ χρόνια και εκτός από τα κουμπιά που θέλουν καλό πάτημα λειτουργεί μια χαρά. Τα μοντέλα συνήθως είναι παρόμοια σε Watt και bar αλλά διαφοροποιείτε το σχέδιο και το χρώμα οπότε πέρνεις όποιο σου αρέσει καλύτερα και ταιριάζει χωροταξικά στην κουζίνα σου. Αν θα κάνεις καπουτσίνο δες και το aeroccino που δίνεται πακέτο ή χωριστά, αξίζει και λειτουργεί πολύ καλά και αυτό. Επίσης κοίτα και σε διαφορετικά καταστήματα για προσφορές που δίνουν γιατί αλλάζουν συνέχεια και αξίζει. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από dpolal
toykaki Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Ναι εχω δρι απο συγκεκριμενο γνωστο καταστημα,αλλα σε μια αναζητηση που εκανα στο σκρουτζ ειδα για το συγκεκτιμενο μηχανημα nespresso expert (μαυρο χρωμα krups) και (γκρι χρώμα delonghi),ενω στο σκρουτζ λεει οτι της ντελονγκι ειναι πιο πολλα βατ στο καταστημα λεει τα ιδια βατ με την krups και για αυτο τωτησα πια απο τις δυο..
liakjim Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Σαν εντόσθια πρέπει να είναι ολόιδιες μου φαίνεται.
Haldol Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Ίδιες πρέπει να 'ναι, απλά η κάθε φίρμα κολλάει την ετικέτα της. Εγώ έχω "original" Nespresso, αλλά εμφανισιακά είναι ολόιδα με DeLonghi / KRUPS. Αν πάρεις και aeroccino, πάρε ξεχωριστό, όχι ενσωματωμένο.
agnostos13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Haldol είπε Ίδιες πρέπει να 'ναι, απλά η κάθε φίρμα κολλάει την ετικέτα της. Εγώ έχω "original" Nespresso, αλλά εμφανισιακά είναι ολόιδα με DeLonghi / KRUPS. Αν πάρεις και aeroccino, πάρε ξεχωριστό, όχι ενσωματωμένο. Δεν υπάρχει original και μούφα. Η Nespresso δεν παράγει η ίδια μηχανές, μόνο καφέδες. Οι Delonghi και Krups έχουν αναλάβει την official παραγωγή μηχανών εγκεκριμένη από την Nespresso και όπως φαίνονται έχουν ίδιες προδιαγραφές. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από agnostos13
toykaki Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Ναι χωρις αεροτσινο θα παρω,θς το παρω ξεχωριστα,και εμενα μου φαινονται ιδιες απλα γιατι η διαφορα τιμης?δεν ξερω ισχυει η διαφορα σε βαττ? Υ.γ Εγω νομιζω οτι κ η οριτζομαλ νεσπρεσσο που λες παλι αναφερει την μαρκα.
Haldol Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 13 λεπτά πριν, toykaki είπε Υ.γ Εγω νομιζω οτι κ η οριτζομαλ νεσπρεσσο που λες παλι αναφερει την μαρκα. Στη συσκευή τουλάχιστον, όχι, ούτε στον πάτο, ούτε πουθενά. Μόνο το δικό της brand αναφέρεται. Στα manual ή στη συσκευασία μπορεί, αλλά τώρα δε κατεβαίνω αποθήκη να δω. 😜
Προτεινόμενες αναρτήσεις