odys03 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Φίλοι έφτιαξα ένα νέο απλο blog, είναι σε δοκιμαστική λειτουργία, https://overdozenews.blogspot.com/ η φιλοσοφία του είναι να παρουσιάζουμε διάφορα links από διάφορες πηγές με τις τελευταίες ειδήσεις, νέα, περίεργα, σχόλια, κουτσομπολιό, αλλά και πολύ ενδιαφέροντα αν το ψάξει κάποιος καλύτερα παράδειγμα στην τελευταία ανάρτηση έχει το link για το ντοκμαντέρ σχετικά με τον κορονοιό που έχει κάνει πάταγο στο internet για το πως ξέφυγε ο ιός. Δηλαδή δείχνει, με λίγα λόγια, το χάος που γίνεται στο internet και τις υπερβολικές πληροφορίες που παίρνουμε άλλες φορές πολύ χρήσιμες και άλλες φορές τελείως άχρηστες με γέλιο και εκπλήξεις όμως. Όποιος θέλει φυσικά να συμμετέχει και να κάνει και αυτός αναρτήσεις, τι όφελος θα έχει θα μου πείτε, απλά μπορεί ανάμεσα στα links να διαφημίζει και δικές του σελίδες και ότι άλλο αποφασίσουμε συνεταιρικά με ελευθερία με γέλιο με καλή διάθεση αλλά να δείχνουμε και ενδιαφέροντα πράγματα, ένα ποστ την ημέρα ή και περισσότερα ή λιγότερα με ότι τον ενδιαφέρει και ίσως καταφέρουμε να ανεβάσουμε το blog ψηλά...! Στείλτε μου pm όσοι ενδιαφέρεστε δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Κάντε και ένα τεστ πρώτα στο blog, έχω και πολλές ιδέες για τρόπους διαφήμισης και πολλά άλλα. https://overdozenews.blogspot.com/ Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από odys03
odys03 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Να επαναλάβω την πρόσκληση μου αν υπάρχει κάποιος φίλος ή φίλη που θέλει να γράφει στο blog απλά να ξέρει το Blogger και φυσικά θα έχει διακαιώματα να δημοσιεύει τις διαφημίσεις του στα δικά του links στα δικά του blogs στα social media για να αποκτά περισσότερο hype κλπ κλπ κλπ Κάθε ένας μπορεί να βρει κάτι ενδιαφέρον στα links, δείτε πως είναι φτιαγμένο υπάρχει κάτι για τον καθένα, ο αλγόριθμος του overdozenews, είναι ένα εξελιγμένο υβρίδιο ανθρώπινης και τεχνητής νοημοσύνης για να επιλέγει τα πιο ενδιαφέροντα νέα και ειδήσεις κάθε στιγμή. όποιος θέλει, στην ουσία συμμετέχει και εκτός από διασκεδάση και γέλιο κερδίζει κιόλας γιατί μαθαίνει πολυ περισσότερα πράγματα για πολλά διαφορετικά θέματα. Αν δεν έχετε καταλάβει την λογική, κάθε πρόταση οδηγεί στην πηγή από όπου προήρθε, δηλαδή επανερχόμαστε στην αρχική ιδέα του www και html με υπερσυνδέσεις. Στείλτε μου μήνυμα αν θέλετε να σας προσθέσω στους συντάκτες και αν έχετε και εσείς ιδέες να προσθέσουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα