lambros Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Είμαι μόνο εγώ που δεν μου αρέσει;; Gmail και περιβάλλον διαχείρισης εμαιλ. Τόσα χρόνια δεν μπορούν να το κάνουν καλύτερο;; Είχαν μαζευτεί τόσα εμαιλ 13000 και τώρα λόγο καραντίνας λέω να βαλω το thunderbird να σβυσω τα άχρηστα που ήταν 10000 αλλά τα υπόλοιπα 3000 να δω ποια να σώσω τοπικά και μου έχει βγαλει την πίστη. Να μην μπορώ να φτιάξω φακέλους όπως το hotmail παρά με τις βλακείες του label που σκεφηκαν Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από lambros
kormos Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, lambros είπε Είμαι μόνο εγώ που δεν μου αρέσει;; Gmail και περιβάλλον διαχείρισης εμαιλ. Τόσα χρόνια δεν μπορούν να το κάνουν καλύτερο;; Είχαν μαζευτεί τόσα εμαιλ 13000 και τώρα λόγο καραντίνας λέω να βαλω το thunderbird να σβυσω τα άχρηστα που ήταν 10000 αλλά τα υπόλοιπα 3000 να δω ποια να σώσω τοπικά και μου έχει βγαλει την πίστη. Να μην μπορώ να φτιάξω φακέλους όπως το hotmail παρά με τις βλακείες του label που σκεφηκαν Το έχεις κοιτάξει καλά...;
lambros Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Πιστεύω. Σε κάποια εμαιλ είχα βάλει πχ label να πηγαίνουν στο insomnia αλλά υπάρχουν και σε ένα φάκελο all mail. Αν γνωρίζεις κάτι; Δεν είναι όπως το outlook.
ioankav Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Τα labels στο Gmail είναι το ίδιο με τους φακέλους στο Outlook. Εάν κάνεις αρχειοθέτηση το email, θα είναι μόνο στο label (φάκελο) που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα