Προς το περιεχόμενο

Devolo Access Point One Review


poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην εποχή του κορωνοιού, έφτασε στα χέρια μας το Devolo Access Point One, το οποίο μπορέσαμε να δοκιμάσουμε και να σας πούμε τις εντυπώσεις μας όσο #ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ.

To Devolo Access Point One όπως αναφέρει και το όνομα του είναι ένα Access Point. Τι είναι ακριβώς το Access Point και σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Με απλά λόγια για όποιον δεν γνωρίζει, Access Point είναι μια δικτυακή συσκευή, η οποία λαμβάνει το Internet από το Adsl/Vdsl Modem Router που συνήθως έχουμε στο σπίτι μας και το μεταδίδει ασύρματα στις συσκευές που έχουν WiFi. Βέβαια δεν έχουν όλα τα Access Points την δυνατότητα να μεταδώσουν Internet και ενσύρματα. Τo συγκεκριμένο όχι μόνο μπορεί να το κάνει αλλά έχει και 4 x Fast Ethernet. Πολλοί θα αναρωτηθούν για πιο λόγο χρειάζεται, εφόσον το Adsl/Vdsl Modem Router του παρόχου έχει ήδη WiFi.

Οι απαντήσεις είναι πολλές και τις συναντάμε κάθε μέρα στα θέματα του Insomnia. Για παράδειγμα οι πάροχοι παρότι δίνουν στους χρήστες συνδέσεις Vdsl 50/100/200Mbit , πολλές φορές τα Modem Router που δίνουν δεν είναι Dual Band με αποτέλεσμα οι ταχύτητες που μπορεί να πετύχει μια συσκευή να είναι πολύ χαμηλότερες από τις πραγματικές, λόγω του Bottleneck των 2,4Ghz. Άλλο παράδειγμα είναι ότι ο χρήστης μπορεί να έχει κάποιο μεγάλο χώρο και το WiFi του Modem Router να μην μπορεί να τον καλύψει. Και ακόμα μια περίπτωση είναι ο αριθμός των συσκευών που μπορούν να συνδεθούν.  Τα περισσότερα Modem Router που διαθέτει ο πάροχος δωρεάν, δεν είναι ότι πιο δυνατό σε Hardware με αποτέλεσμα διάφορα προβλήματα όταν συνδέονται πολλές διαδικτυακές συσκευές. Πλέον ο καθένας μας στο σπίτι του μέρα με την μέρα έχει παραπάνω συσκευές που χρειάζεται να συνδεθούν στο Internet.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...