Προς το περιεχόμενο

Βέροια : Ερώτηση για πληροφορίες ενεργοποίησης καμπινών


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά, για όσους είναι απο Βέροια, μένω πάνω στην Βίλα Βικέλα, για όσους δεν είναι από Βέροια, σε μία περιοχή εκτός κέντρου στα βόρια, Λέγανε πως μέχρι το τέλος της χρονιάς αρχικά, και μετά μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα ενεργοποιηθεί η καμπίνα η οποία είναι κοντά στην γειτονία μου και επιτέλους θα μπορούμε να έχουμε VDSL, να σημειώσω πως επειδή ήμαστε μακριά από κέντρο έχουμε δυνατότητα μόνο για ADSL 24, από την οποία πιάνω 3,5 mbps ( όχι μόνο εγώ, αλλά όλη η γειτονιά ) με σκοπό να έχω σοβαρό πρόβλημα με την δουλειά μου τώρα που πρέπει να δουλεύω από το σπίτι.... μήπως γνωρίζετε από που θα μπορούσα να πάρω κάποια πληροφορία για το συγκεκριμένο θέμα? το έργο των καμπινών το έχει αναλάβει η Vodafone στην πόλη της Βέροιας, μίλησα και με Vodafone, Και με ΟΤΕ, και δεν γνώριζε κανείς τίποτα... να σημειώσω ότι ακριβώς μια περιοχή κάτω από εμένα (στα 800 μέτρα περίπου ) για όσους είναι από Βέροια ( Στην πλατεία Καπετανίδη ) υπάρχει VDSL...
Απλά έχει καταντήσει λίγο κουραστικό εδώ και 11 χρόνια αυτό με τα 3mbps και πόσο μάλλον τώρα που δεν είναι αρκετά για κανέναν λόγο..
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλες οι καμπίνες στη Βέροια είναι σε λειτουργία τουλάχιστον πριν από το Πάσχα. 

Ανοίξεως και Προμηθέας έχουν 100% διαθεσιμότητα, όπως φαντάζομαι και όλο το κέντρο. 

Όλες οι καμπίνες έχουν αρίθμηση και όλοι οι πάροχοι δίνουν διαθεσιμότητα. 

Ελπίζω να σε κάλυψα ;) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@thetiesthatbind   στο κέντρο ναι, μέχρι και στην πλατεία που αναφέρω έχει, και εδώ πιο πάνω απο το σπίτι μου υπάρχει καμπίνα αλλά δεν λειτουργεί καθώς σε διαθεσιμότητα κτλπ μου δείχνει μέχρι 24 σε όλους τους παρόχους 😕 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε ωραια, αν δεν εχει ενεργοποιηθει ήδη θα πρεπει να ενεργοποιηθει στο αμεσο μέλλον. Όλες οι καμπινες εχουν δοθει, παρε τηλεφωνο εκ νεου δε μπορω να σκεφτω αλλη λυση. Θεωρητικα και αυτη πρεπει να δουλευει αλλιως λιγη ακομη υπομονη.

 

Πες οτι εχει ολη η πολη VDSL, υπαρχει αριθμηση στην καμπινα τι διαολο συμβαινει; Ταυτοχρονα της δωσανε ολες παντως με αριθμιση κλπ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@thetiesthatbind αυτο ειναι το θεμα, δεν ξερω που να παρω τηλεφωνο, εχω παρει και σε vodafone που εχει αναλαβει το εργο, και οτε που ειναι ο παροχος μου, κανεις δεν εχει ιδεα για τιποτα απ'οτι λενε... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόνο η Vodafone μπορει να σου δώσει λύση στην τεχνικη της υποστηριξη. ΑΛλιως παρε το εμπορικο τμημα και θες να κανεις αιτηση VDSL. Αν σου πουν δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα πες να επικοινωνησουν με το τοπικο συνεργειο γιατι υπαρχει αριθμηση κλπ. Πανε και εξω απο το ΚΑΦΑΟ και ακουω αν λειτουργει, θα ακουσεις την "ψυξη" του.

Επισης ισως να πρεπει να πας απλα σε φυσικο καταστημα Vodafone, νομιζω αυτό στη Μητροπολη ειναι το πιο κοντινο, αυτοι θα ξερουν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@thetiesthatbind δεν εχω δοκιμάσει να παρω στα κεντρικά της Vodafone να πω την αληθεια, πηγα απο το κατάστημα στην Μητρόπολη αλλα μου είπαν πως κανεις δεν ξερει ακομα.... θα τσεκαρω και αυτο με το καφαο που ειπες αυριο το πρωι και βλεπουμε... σ'ευχαριστω για τον χρονο σου φιλε !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Παιδιά ξαναγράφω Comment μετά από 1 μήνα αφού μπήκε αυτό το post, τόσο καιρό ψάχνω από ΕΕΤΤ -Vodafone - OTE για οποιαδήποτε πληροφορία και το μόνο που βρίσκω είναι >Τ Ι Π Ο Τ Α< !
Απλά τίποτα για την υποτιθέμενη αναβάθμιση δικτύων με τις καινούριες καμπίνες οι οποίες αρχικά θα ήταν έτοιμες ΤΟ ΠΟΛΥ μέχρι τελος του 19' 

Μήπως κάποιος απο εδώ έχει κάποια πληροφορία η έχει πάρει κάτι το αφτί του? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...