Προς το περιεχόμενο

Αγορά iPhone SE 2020 με τιμολογιο


xippotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και χρόνια πολλα σε όλους.

θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο κατάστημα η Σκρουτζομαγαζο για αγορά του iPhone SE 2020. Με ενδιαφερει η άξιοπιστια και κυρίως η εγγύηση των 2 ετών του κινητού, αλλά με τιμολογιο.. Οποίος μπορεί να απαντήσει θετικά η αρνητικά πχ για κάποιο κατάστημα που είχε εμπειρία με το σέρβις κυρίως, και αν χρειάστηκε να καταφύγει τρίτες λύσεις για να ισχύσει η εγγύηση των 2 ετών. ΠΡΟΣΟΧΗ επαναλαμβάνω ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ!!!! Ευχαριστω εκ των προτέρων!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρόνια πολλά και από εμένα. 

Μόνο τα μεγάλα καταστήματα στυλ Κωτσόβολος, παμπλικ, Άι στορμ κλπ θα σου προσφέρουν την ασφάλεια της 2ετούς εγγύησης χωρίς τρεξίματα. Είναι η πιο σίγουρη λύση που έχεις.

Επεξ/σία από aris_rom
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καμια μεγαλη αλυσιδα δεν καλυπτει δευτερο χρονο εγγυησης αν κοπει τιμολογιο. Το λενε κιολας Παντου αν το δεις στο σαιτ. Το καλο βεβαια ειναι οτι αυτα τα καταστηματα κοβουν το φπα χωρις πολλα πολλα. Απτο σκρουτζ πρεπει να περασεις απο ιερα εξεταση προκειμενου να το εγκρινουν κι αυτο επειδη κανουν καρουζελ με το ΦΠΑ και δεν εχουν κερδος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 χρόνια εγγύηση με τιμολόγιο δεν έχεις όπως λέει και ο φίλος από πάνω . 1 χρονο θα Εχεις ΠΑΝΤΟΥ εφοσον κοψεις τιμολογιο  . Απο εκει και περα σκρουτζομαγαζο με τιμολογιο ανευ φπα θα σου βγαλουν την πιστη  θα σου πουν να περιμενεις 30 μερες για την εγκριση των χαρτιων και εν τελη θα βρουν καποια δικαιολογια ωστε  να σου ακυρωσουν την παραγγελια. Ωστοσο  πας για καταστηματα οπως κωτσο media markt κλπ οπου δεν θελουν  πολλα πολλα για να σου εκδοσουν τιμολογιο ανευ φπα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...