onty Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχω φτιαξει ενα pc με ryzen 3 2200G , RX580 8GB, 16GB DDR4 3000Mhz, Nvme Patriot 512 GB , και ενα τροφοδοτικο coolermaster 550W. Στο σπιτι δεν εχω συνδεση στο ιντερνετ λογω ελλειψης γραμμης παροχου, οι γειτονες εχουν 4mbps φαντασου , και εμενα και οι 3 εταιρειες που εκανα αιτηση μου ειπαν οτι θα πρεπει να μπω σε σειρα μεχρι να αποσυνδεθει καποιος πρωτα, και ετσι την βγαζω με hotspot απο το κινητο. αν θελω να κατεβασω κατι με πολυ μεγαλο μεγεθος παιρνω εξωτερικο σκληρο και πηγαινω σε κανενα φιλο η στην αδερφη μου. Τωρα λοιπον που θελω να αγορασω 2-3 παιχνιδια π.χ tom clancys breakpoint, project cars και pro 2020 , δεν γνωριζω την διαδικασια. Μπηκα ας πουμε στην ubisoft και αφου εβαλα το παιχνιδι στο καλαθι και προχωρησα, μου εβγαλε μια φορμα να συμπληρωσω στοιχεια διευθυνσεις κτλ λες και θα μου στειλουν κανενα στικακι με 60 GB παιχνιδι σε κουτι. Αυτο που φανταζομαι ειναι οτι θα πρεπει να κατεβασω το αρχειο με το παιχνιδι και επειτα να πληρωσω και να βαλω καποιο κλειδι; Και αν ναι, μπορω να κατεβασω το αρχειο απο ενα λαπτοπ στον σκληρο μου και μετα να το φερω σπιτι στο pc μου; Και επισης , το κλειδι η οτιδηποτε τεσπα αγορασω , το λαμβανω σε καποιο mail; Παρακαλω μια διαφώτιση γιατι με λιγο ψαξιμο δεν εβγαλα ακρη, με κατι steam κτλ εχω απελπιστει γιατι καταλαβα οτι χωρις ιντερνετ δεν κανω καριερα Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από onty
soundou Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Χωρις ιντενετ σταθερο μην ξεκινας καν.σε καθε update θα τρεχεις να κατεβαζεις το patch
Brandtobrand Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, onty είπε Εχω φτιαξει ενα pc με ryzen 3 2200G , RX580 8GB, 16GB DDR4 3000Mhz, Nvme Patriot 512 GB , και ενα τροφοδοτικο coolermaster 550W. Στο σπιτι δεν εχω συνδεση στο ιντερνετ λογω ελλειψης γραμμης παροχου, οι γειτονες εχουν 4mbps φαντασου , και εμενα και οι 3 εταιρειες που εκανα αιτηση μου ειπαν οτι θα πρεπει να μπω σε σειρα μεχρι να αποσυνδεθει καποιος πρωτα, και ετσι την βγαζω με hotspot απο το κινητο. αν θελω να κατεβασω κατι με πολυ μεγαλο μεγεθος παιρνω εξωτερικο σκληρο και πηγαινω σε κανενα φιλο η στην αδερφη μου. Τωρα λοιπον που θελω να αγορασω 2-3 παιχνιδια π.χ tom clancys breakpoint, project cars και pro 2020 , δεν γνωριζω την διαδικασια. Μπηκα ας πουμε στην ubisoft και αφου εβαλα το παιχνιδι στο καλαθι και προχωρησα, μου εβγαλε μια φορμα να συμπληρωσω στοιχεια διευθυνσεις κτλ λες και θα μου στειλουν κανενα στικακι με 60 GB παιχνιδι σε κουτι. Αυτο που φανταζομαι ειναι οτι θα πρεπει να κατεβασω το αρχειο με το παιχνιδι και επειτα να πληρωσω και να βαλω καποιο κλειδι; Και αν ναι, μπορω να κατεβασω το αρχειο απο ενα λαπτοπ στον σκληρο μου και μετα να το φερω σπιτι στο pc μου; Και επισης , το κλειδι η οτιδηποτε τεσπα αγορασω , το λαμβανω σε καποιο mail; Παρακαλω μια διαφώτιση γιατι με λιγο ψαξιμο δεν εβγαλα ακρη, με κατι steam κτλ εχω απελπιστει γιατι καταλαβα οτι χωρις ιντερνετ δεν κανω καριερα To δε Tom Clancy για να παιξεις θελει συνεχή σύνδεση στο νετ. Δεν υπάρχει επιλογή offline. Και αν ναι, μπορω να κατεβασω το αρχειο απο ενα λαπτοπ στον σκληρο μου και μετα να το φερω σπιτι στο pc μου; Ναι μπορείς τουλάχιστον στο Steam. Μπες με τα στοιχεία του λογαριασμού σου απο το σπίτι της αδερφής σου και κατέβασε στον εξωτερικό το παιχνίδι + updates του. Τα δε patches δεν είναι και τόσο συχνά. Δεν θα έχεις θέμα ιδίως για ψ τα λίγο παλαιότερα πέραν του 6μηνου games Απλά πρόσεχε πριν αν το εκάστοτε παιχνίδι είναι online μόνο όπως πχ το Tom Clancy wild/break. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από Brandtobrand
onty Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Απλά δεν κατάλαβα κάτι για το breakpoint. Εμγω έπαιζα το wildlands χωρίς ίντερνετ, και εξερευνουσα περιοχές κτλ. Αυτό δεν είναι το ιδιο πράγμα; θέλει ίντερνετ μονίμως;
metropontikas Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) εννοεί ότι το παιχνίδι θέλει σύνδεση στο ίντερνετ απλά και μόνο για να παίξεις. Κάτι σαν DRM φάση το έχουν κάνει, ώστε να είναι "σίγουροι" ότι δεν έχεις πειρατικό το παιχνίδι. Πάντως με γύρισες πολύ πίσω με τα κλειδιά που ανέφερες στο αρχικό ποστ. Θυμάμαι τότε που ελέω χρημάτων (και λόγω ηλικίας) τα παιχνίδια τα είχα σπασμένα και έψαχνα για κάποια με τις ώρες στο ίντερνετ για κλειδί που να δουλεύει. Και ακόμη πιο παλιά στο megagames για το κρακ. ΑΑΑΑΧΧΧΧ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ. Οντοπικ: ό,τι είπε ο brandtobrand. :p Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από metropontikas
onty Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Κατάλαβα ευχαριστώ. Πρέπει να τσεκάρω πόσα mb χρειάζεται να τραβάει κάθε φορά που παίζω για να δω αν μπορώ να καλυφθω από τα 10 gb που έχω κάθε μήνα στο κινητό μου.
metropontikas Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 πάντς μπορείς να δοκιμάσεις (αφού κατεβάσεις τα παιχνίδια) να ανοίξεις το steam σε offline mode και να δεις τι παιζει.
onty Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Οκ οπότε τα πρώτα 50 ε θα είναι δοκιμαστικά.. Ε ρε που καταντήσαμε 2020 και ο άλλος στα 2χλμ να έχει οπτική ίνα και εγώ χαλκό 30 χρόνων και αυτό χωρίς ιντερνετ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα