Προς το περιεχόμενο
trib

Το Netflix είδε αύξηση 15 εκατομμυρίων συνδρομών αλλά κάνει δεύτερες σκέψεις

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Netflix είναι μία από τις λίγες εταιρίες που αύξησαν και συνεχίζουν να αυξάνουν τα έσοδά τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η αύξηση έγινε αρχικά αισθητή στα μέσα Μαρτίου, όταν και περισσότερος κόσμος αναγκάστηκε να παραμείνει στο σπίτι με βασικό σύμμαχο στη διασκέδασή του, το καθημερινό streaming τηλεοπτικών σειρών και ταινιών. Το Netflix κέρδισε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου 15.8 εκατομμύρια νέες συνδρομές, δύο φορές περισσότερες από τις 7.2 εκατομμύρια που είχε προβλέψει η εταιρία. Σε σύγκριση με το 2019, το Netflix είδε αύξηση 22% και πλέον έχει στο σύνολο 182 εκατομμύρια ενεργές συνδρομές. Μάλιστα, τα έσοδα στο πρώτο τρίμηνο άγγιξαν τα 5.77 δισεκατομμύρια δολάρια.

image.png.df9e0d4fafbac9f697c04300ec442eb1.png

Παρ΄ όλα αυτά το Netflix, βλέπει το ποτήρι μισοάδειο. Αναφερόμενη στους μετόχους της με σχετική επιστολή, η εταιρία προβλέπει πως μετά την άρση των μέτρων για τον περιορισμό των μετακινήσεων, η αύξηση τόσο σε έσοδα όσο και σε συνδρομές θα γίνεται με πολύ μικρότερους ρυθμούς. Με άλλα λόγια, η αύξηση είναι προσωρινή και δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητα τον πραγματικό ρυθμό ανάπτυξης του streaming γίγαντα.

Στο Netflix, γνωρίζουμε απόλυτα ότι είμαστε τυχεροί που έχουμε μία υπηρεσία που έχει ακόμη μεγάλη σημασία για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο σπίτι αλλά και την ευχέρεια να την διαχειριζόμαστε εξ’ αποστάσεως με ελάχιστες διακοπές. Όπως και σε άλλες υπηρεσίες οικιακής ψυχαγωγίας, βλέπουμε μία προσωρινή υψηλότερη αύξηση τόσο στις συνδρομές όσο και στις απαιτήσεις streaming. Στην περίπτωσή μας αυτό αντισταθμίζεται από ένα ισχυρότερο αμερικανικό δολάριο, μειώνοντας τα διεθνή μας έσοδα με αποτέλεσμα αυτά να αντικατοπτρίζουν τις αρχικές μας προβλέψεις. Το Netflix λαμβάνει επιπλέον προφυλάξεις σε μία αβέβαιη στιγμή, συμπεριλαμβανομένης και της προσωρινής μείωσης των καινοτομιών που δοκιμάζουμε.

Βέβαια το μεγαλύτερο ερώτημα αναφορικά με το Netflix είναι τι θα γίνει με την παραγωγή νέου αυθεντικού περιεχομένου αλλά και για πόσο αυτό θα παραμείνει σε αναστολή παγκοσμίως.

Ενώ οι παραγωγές μας παγκοσμίως βρίσκονται σε παύση, επωφελούμαστε από ένα μεγάλο εύρος περιεχομένου που ήταν ήδη έτοιμο για προβολή είτε είχαν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα. Έτσι, ενώ σίγουρα επηρεαζόμαστε από την παύση των παραγωγών, αναμένουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία τίτλων τόσο κατά τη διάρκεια του 2020 όσο και το 2021.

Η συνεχόμενη ροή αυθεντικού περιεχομένου που έχει το Netflix, αποτελεί και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι στις άλλες υπηρεσίες streaming. Μάλιστα, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του συνδέεται άμεσα και με τη στρατηγική κυκλοφορίας των τηλεοπτικών σειρών, καθώς τις περισσότερες φορές, το Netflix κυκλοφορεί άμεσα όλα τα επεισόδια της σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι οι τηλεοπτικές εκπομπές που βρίσκονται σε εξέλιξη τον Μάϊο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, είναι ήδη ολοκληρωμένες, οπότε το Netflix δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τα γυρίσματα όπως συμβαίνει σε άλλα δίκτυα.

Όπως αναφέρει ο διευθυντής περιεχομένου Ted Sarandos, το Netflix έχει αρκετό αυθεντικό περιεχόμενο, ικανό να γεμίσει τους επόμενους 5 μήνες, αλλά όπως και σε άλλες εταιρίες, η διακοπή των παραγωγών, σίγουρα θα επηρεάσει την εταιρία. Όπως αναφέρει μάλιστα ο CEO Reed Hastings, μπροστά της η εταιρία έχει έναν πολύ σκληρό και δύσκολο δρόμο. Καθώς το Netflix βλέπει μακροπρόθεσμα την κατάσταση που βιώνουμε, δείχνει πιο προετοιμασμένο να αντιμετωπίσει το μέλλον, σε σύγκριση με άλλες streaming υπηρεσίες.

Μερικοί αναλυτές βλέπουν την κυριαρχία του Netflix ως ένα δίκοπο μαχαίρι. Αν και η εταιρία εξακολουθεί να βλέπει ως επί το πλείστον σημαντικά κέρδη στην εγχώρια αγορά, επιβαρύνεται σημαντικά. Το περασμένο τρίμηνο, το Netflix πρόσθεσε μόλις 550.000 συνδρομητές στην εσωτερική αγορά αλλά είδε επιπλέον 8.4 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως. Η εταιρία έχει δείξει μάλιστα πως βασίζεται περισσότερο στη διεθνή ανάπτυξή της, σύμφωνα με τις πρόσφατες αναφορές κερδών.

Βέβαια, άλλοι αναλυτές, όπως ο Steve Nason της Parks Associates, βλέπουν το παραπάνω ως μία φυσική πρόοδο για την εταιρία. Με το Netflix να βρίσκεται ήδη στα περισσότερα σπίτια, οι χρήστες εικάζεται πως δεν είναι πιθανό να το εγκαταλείψουν, όταν για παράδειγμα επιλέξουν να σταματήσουν κάποιες από τις ήδη ενεργές streaming υπηρεσίες που πληρώνουν μηνιαίως. Οπότε αυτή την περίοδο, είναι η καλύτερη στιγμή για το Netflix να τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συνεχίσουν τη συνδρομή τους έπειτα τη λήξη των μέτρων. Στην εταιρία διαισθάνονται μάλιστα πως τα άτομα τα οποία δεν αγόρασαν κάποια συνδρομή κατά τη διάρκεια της πανδημίας, είναι απίθανό να αγοράσουν μία, μετά την άρση του περιορισμού.

Όπως αναφέρει ο Steve Nason, όταν μία εταιρία βρίσκεται στο Νο1 είναι πάντα δύσκολο να αναπτυχθεί γρηγορότερα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της. Από τότε μάλιστα που το Netflix είχε 60 εκατομμύρια συνδρομητές, πριν περίπου 3-4 τρίμηνα, έχει υπάρξει μείωση της ανάπτυξης στην εσωτερική αγορά, με το μεγαλύτερο μέρος της ανάπτυξης να είναι εκτός ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την HarrisX, συμβουλευτική εταιρία ανάπτυξης και ανάλυσης δεδομένων, το Netflix είναι πολύ μπροστά από τους ανταγωνιστές του. Έρευνα της MoffetNathanson σε συνεργασία με την HarrisX αναφέρουν μάλιστα πως το 72% του συνολικού χρόνου streaming ανήκει στο Netflix ενώ η συνολική αύξηση στο streaming σε όλες τις πλατφόρμες έφτασε το 74%.

Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει και την απότομα αυξημένη απόδοση του Netflix στο χρηματιστήριο της Wall Street. Η εταιρία βλέπει τις μετοχές της να φτάνουν σε ιστορικό υψηλό με αύξηση που φτάνει το 30%. Σε αντίθεση με το Disney Plus, που διαθέτει έναν εντυπωσιακό κατάλογο παλαιότερων ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, οι χρήστες φαίνεται πως προτιμούν τα Netflix και Hulu ώστε να συνεχίζουν να παρακολουθούν κάτι διαφορετικό και καινούριο καθημερινά.

Η επιστολή στους μετόχους της εταιρίας επισημαίνει επίσης πως τόσο οι ανταγωνιστές όσο και οι προμηθευτές του Netflix θα επηρεαστούν εξίσου το ίδιο, αναφορικά με την παραγωγή νέων τίτλων. Δεδομένου μάλιστα ότι υπάρχει ήδη μία μεγάλη βιβλιοθήκη με χιλιάδες τίτλους για προβολή, η εταιρία εικάζει πως θα υπάρχει διαθέσιμο νέο υλικό για κάθε ηλικία στο σπίτι και θα επηρεαστούν λιγότερο σε σύγκριση με τις ανταγωνιστικές πλατφόρμες, αν και θα χρειαστεί χρόνος για να το επιβεβαιώσουν.

Με βάση όλα τα παραπάνω, όσο περισσότερο το Netflix μπορεί να διατηρήσει το κοινό που παραμένει στο σπίτι με νέο περιεχόμενο, τόσο η εταιρία θα έχει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

The Verge


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιος θα καταφερει να βγαλει ενα εμβολιο για τους μετόχους;
Πόσες και πόσες εταιρειες κανουν χοντραδες μονο και μονο για να εχουν γρηγορο χρημα πισω οι μετοχοι/επενδυτες;;;;


Για αυτους που δεν καταλαβαν το αρθρο και το σχολιο μου:
Το Netflix στελνει επιστολη στους μετοχους του και προσπαθει να τους εξηγησει να μη περιμενουν ιδιο ρυθμο αυξησης συνδρομητων μετα την καραντινα.
Γιατι ξερουν πως λειτουργουν οι μετοχοι και ποσο πιεστικοι θα γινουν για ακομα μεγαλυτερα κερδη.
Ειμαι σιγουρος οτι οι μετοχοι ειναι ενας σημαντικος παραγοντας στη στρατηγικη που ακολουθει το Netflix  "πολυ περιεχομενο και ας ειναι και σαβουρα" και το βλεπουμε σε σειρες που ειναι καπως καλες μολις πιασουν κοινο χαλανε στο βωμο του κερδους και του τραβηγματος απο τα μαλλια (βλ. Casa de Papel σεζον 4, Stranger Things σεζον 3, κτλ κτλ).
Οποιος εχει δουλεψει ποτε σε εταιρεια προ και μετα μετοχων μπορει και να καταλαβαινει.
Τα χειροτερα απο πλευρας περιεχομενου ερχονται! 

 

Επεξ/σία από Talepwros
 • Like 10
 • Thanks 2
 • Haha 1
 • Confused 4
 • Sad 1

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με τον μισό πλανήτη lockdown δεν το λες και τεράστια επιτυχία τους 15 εκατομμύρια νέους συνδρομητές... τόσα ήταν τα κωλόχαρτα που αγοράστηκαν τις πρώτες μέρες του αποκλεισμού...

 • Like 5
 • Haha 19

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η όλη στάση του Netflix δείχνει πόσο σοβαρή εταιρία είναι και πόσο σωστά έχει στήσει το προϊόν της. Μεγάλο ρόλο παίζει και το βάρος που δίνει στις μεταφράσεις των σειρών σε πολλές γλώσσες. Είναι η μόνη διεθνής υπηρεσία streaming που δεν μας έχει εμάς τους Έλληνες he$menou$. 

Ωστόσο θα πρέπει να αρχίσει να ανεβάζει το επίπεδο των παραγωγών του στις σειρές καθώς πολλές από τις τελευταίες σειρές δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε. Η δεύτερη σεζόν του Altered Carbon και το The Witcher είναι ενδεικτικά της μετριότητας στις παραγωγές που έχει διαμορφωθεί. Ο κόσμος δεν θα κάθεται να παρακολουθεί συνέχειa φτηνοσειρές της πλάκας από αυτές που βγάζει με το τσουβάλι το Netflix. Θα πρέπει τα βαριά χαρτιά του να τα προσέχει περισσότερο. 

Προσωπικά θα ήθελα το Netflix να επικρατήσει στην διεθνή αγορά ώστε να υπάρξει η πιθανότητα να δούμε στο μέλλον παραγωγές άλλων εταιριών, όπως της Disney και HBO, στην πλατφόρμα του Netflix και να μην χρειάζεται να πληρώνουμε 5 -6 διαφορετικά στριμάδικα. Πιστεύω ότι αυτό μπορεί να γίνει στις εκτός ΗΠΑ μεταδόσεις αν και η αλήθεια είναι ότι δύσκολα η Disney και οι υπόλοιπες εταιρίες θα δίναν υλικό σε ανταγωνιστή τους.

 • Like 11
 • Haha 1
 • Confused 3

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 ώρα πριν, AtiX είπε

Με τον μισό πλανήτη lockdown δεν το λες και τεράστια επιτυχία τους 15 εκατομμύρια νέους συνδρομητές... τόσα ήταν τα κωλόχαρτα που αγοράστηκαν τις πρώτες μέρες του αποκλεισμού...

Καλό

 • Thanks 1

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, anax111 είπε

Προσωπικά θα ήθελα το Netflix να επικρατήσει στην διεθνή αγορά ώστε να υπάρξει η πιθανότητα να δούμε στο μέλλον παραγωγές άλλων εταιριών, όπως της Disney και HBO, στην πλατφόρμα του Netflix και να μην χρειάζεται να πληρώνουμε 5 -6 διαφορετικά στριμάδικα. Πιστεύω ότι αυτό μπορεί να γίνει στις εκτός ΗΠΑ μεταδόσεις αν και η αλήθεια είναι ότι δύσκολα η Disney και οι υπόλοιπες εταιρίες θα δίναν υλικό σε ανταγωνιστή τους.

Καταλαβαίνω τι εννοείς, πχ όπως το CBS έχει το Star Trek Discovery στην Αμερική στο CBS All Access και το δίνει στο Netflix εκτός Αμερικής.

Μακάρι αλλά ειδικά για HBO το αποκλείω για πολλούς λόγους.

Τόσα χρόνια δεν έδωσαν τίποτα στο Netflix, τα έδιναν όλα σε premium cinema πακέτα, ποτέ στο Netflix, πχ στον Sky, εδώ στη Nova κλπ.

Στο Netflix έδιναν πάντα τον.. κατιμά τους. (arrowverse, the cw, chuck lorre comedies κλπ)

Δεν το βλέπω να αλλάζει ποτέ αυτό, πχ με τον Sky υπέγραψαν νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024, εδώ μόλις υπέγραψαν με τη Vodafone.

To Netflix ποτέ δεν ήταν κι ούτε το βλέπω να γίνεται ποτέ επιλογή για το premium περιεχομενό τους.

Άσε που έχουν ήδη 140 εκατομμύρια συνδρομητές στις χώρες που υπάρχει ήδη συνδρομητικό HBO και τα παίρνουν χοντρά κι από τρίτους πχ Sky.

Επεξ/σία από aypnia
 • Like 2
 • Haha 1

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 ώρα πριν, anax111 είπε

Η όλη στάση του Netflix δείχνει πόσο σοβαρή εταιρία είναι και πόσο σωστά έχει στήσει το προϊόν της. Μεγάλο ρόλο παίζει και το βάρος που δίνει στις μεταφράσεις των σειρών σε πολλές γλώσσες. Είναι η μόνη διεθνής υπηρεσία streaming που δεν μας έχει εμάς τους Έλληνες he$menou$. 

Ωστόσο θα πρέπει να αρχίσει να ανεβάζει το επίπεδο των παραγωγών του στις σειρές καθώς πολλές από τις τελευταίες σειρές δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε. Η δεύτερη σεζόν του Altered Carbon και το The Witcher είναι ενδεικτικά της μετριότητας στις παραγωγές που έχει διαμορφωθεί. Ο κόσμος δεν θα κάθεται να παρακολουθεί συνέχειa φτηνοσειρές της πλάκας από αυτές που βγάζει με το τσουβάλι το Netflix. Θα πρέπει τα βαριά χαρτιά του να τα προσέχει περισσότερο. 

Προσωπικά θα ήθελα το Netflix να επικρατήσει στην διεθνή αγορά ώστε να υπάρξει η πιθανότητα να δούμε στο μέλλον παραγωγές άλλων εταιριών, όπως της Disney και HBO, στην πλατφόρμα του Netflix και να μην χρειάζεται να πληρώνουμε 5 -6 διαφορετικά στριμάδικα. Πιστεύω ότι αυτό μπορεί να γίνει στις εκτός ΗΠΑ μεταδόσεις αν και η αλήθεια είναι ότι δύσκολα η Disney και οι υπόλοιπες εταιρίες θα δίναν υλικό σε ανταγωνιστή τους.

 

Βασικά εγώ που έβαλα το Netflix τον τελευταίο μήνα, δεν μπορώ να πω ότι έχει ούτε λίγο ούτε χαμηλής ποιότητας περιεχόμενο.

Μόνο το Outer Banks που βγήκε πρόσφατα, έχει κάνει πάταγο τουλάχιστον ίσο με το stranger things.

Αλλά και στις ταινίες είδα δύο παραγωγές netflix και έπαθα πλάκα.

Μιλάω για το Triple Frontier και το In the Shadow of the Moon.

 • Like 3

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σημαντικό είναι ναι αυξήσει τις προσεγμένες σειρές και να ελλατωθουν οι πιο ελαφριές. Δυστυχώς δεν έχουν πολλές σειρές με original περιεχόμενο που έχουν φτάσει τις 6 - 7 σεζόν και πολλές ακριβές παραγωγές κόβονται!

Επεξ/σία από dyannisb
 • Like 1

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μεσα στην καραντινα μονο το netflix και το Pornhub τα τσεπωσανε χοντρα..😆😆😆

Επεξ/σία από thxerakias
 • Like 1
 • Haha 3

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, skiabox είπε

Βασικά εγώ που έβαλα το Netflix τον τελευταίο μήνα, δεν μπορώ να πω ότι έχει ούτε λίγο ούτε χαμηλής ποιότητας περιεχόμενο.

Μόνο το Outer Banks που βγήκε πρόσφατα, έχει κάνει πάταγο τουλάχιστον ίσο με το stranger things.

Αλλά και στις ταινίες είδα δύο παραγωγές netflix και έπαθα πλάκα.

Μιλάω για το Triple Frontier και το In the Shadow of the Moon.

 

Υπαρχει κάποιος που του αρεσε το τριπολ φροντιερ; 

Χιλιες φορες να ειχα ξαναδει Αμερικαν Νιτζα πάρα να εχανα το χρονο μου με αυτη την ταινία. (και αλλες ακομα του Νετφλιξ που ειναι στο ίδιο επίπεδο) 

Δες "Σπενσερ Εμπιστευτικο" λογικα πρεπει να σου πεσει το σαγονι. (η ταινία ειναι απαράδεκτη) 

Επεξ/σία από Talepwros
 • Like 4
 • Confused 1

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 λεπτό πριν, Talepwros είπε

Υπαρχει κάποιος που του αρεσε το τριπολ φροντιερ; 

Χιλιες φορες να ειχα ξαναδει Αμερικαν Νιτζα πάρα να εχανα το χρονο μου με αυτη την ταινία. (και αλλες ακομα του Νετφλιξ που ειναι στο ίδιο επίπεδο) 

Δες "Σπενσερ Εμπιστευτικο" λογικα πρεπει να σου πεσει το σαγονι. (η ταινία ειναι απαράδεκτη) 

Φυσικά και μου άρεσε.

Χρόνια είχα να δω τόσο καλή ταινία.

 • Like 2

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
22 λεπτά πριν, Talepwros είπε

Υπαρχει κάποιος που του αρεσε το τριπολ φροντιερ; 

Χιλιες φορες να ειχα ξαναδει Αμερικαν Νιτζα πάρα να εχανα το χρονο μου με αυτη την ταινία. (και αλλες ακομα του Νετφλιξ που ειναι στο ίδιο επίπεδο) 

Δες "Σπενσερ Εμπιστευτικο" λογικα πρεπει να σου πεσει το σαγονι. (η ταινία ειναι απαράδεκτη) 

Μια χαρά ταινία ήταν και γω ειχα πολύ καιρό να δω καλή ταινία σαν και αυτή! 

 • Like 2
 • Confused 2

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 εκατομμύρια νέες συνδρομές με δωρεάν τον πρώτο μήνα.

Να δούμε τον δεύτερο μήνα πόσοι έμειναν και πόσοι είναι οι τσαμπατζηδες 

 • Thanks 1
 • Haha 1

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν καταλαβαίνω τι θέλουν να μας πούνε τελικά,δηλ τι δεύτερες και τρίτες σκέψεις...είναι μεγάλη η άνοδο όμως φοβούνται οτι δεν θα κρατήσει ? και οτι όταν είσαι στήν κορυφή είναι πιο δύσκολο να αναπτυχθείς ?οκ και λοιπόν ? στο χέρι τους είναι να διαχειριστούν σωστά την θέση που βρίσκονται και να την κρατήσουν,καθώς και τις επενδύσεις που κάνουν,αναρωτιέμαι και κάτι άλλο που μάλλον το ξέχασαν οι αναλυτές,πρίν την ιστορία αυτή με τον ιό δηλ τι θα έκαναν ? 🤔

Υ.Γ Ελπίζω να αυξηθεί το περιεχόμενο και ελπίζω να ανέβει πάλι και η ποιότητα εικόνας γιατί μας έριξαν και το Bit rate εικόνας,λόγο "κρίσης"ενώ η συνδρομή παρέμεινε στα  ίδια επίπεδα.

 

Επεξ/σία από ELMastas
 • Like 1

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.