adminaros Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) θέλω να κανω ανανεωσεις χρονου ομιλιας στα καρτοκινητα μου, και δεν μπορω. το συστημα αναβαθμιζεται. Τα λεπτα & τα δεδομενα ληγουν στις 12:00 (σε 2 ωρες) Λέτε να παραμεινει κλειστο μεχρι τις 12; ακυρο. Η ιστοσελιδα ανανεωσης μολις ανοιξε. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από adminaros
kormos Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, adminaros είπε θέλω να κανω ανανεωσεις χρονου ομιλιας στα καρτοκινητα μου, και δεν μπορω. το συστημα αναβαθμιζεται. Τα λεπτα & τα δεδομενα ληγουν στις 12:00 (σε 2 ωρες) Λέτε να παραμεινει κλειστο μεχρι τις 12; ακυρο. Η ιστοσελιδα ανανεωσης μολις ανοιξε. Αναβάθμιση κάνουν.... Κανείς δεν ξέρει πότε ολοκληρώνεται... Κι εσύ τι αναμένεις τελευταία στιγμή να βάλεις χρήματα στο λογαριασμό σου;
adminaros Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 39 λεπτά πριν, kormos είπε Αναβάθμιση κάνουν.... Κανείς δεν ξέρει πότε ολοκληρώνεται... Κι εσύ τι αναμένεις τελευταία στιγμή να βάλεις χρήματα στο λογαριασμό σου; σωστα τα λες. Αλλα ειπα , οι ενημερωσεις γινονται χαραματα συνηθως. οχι προς το μεσημερι .... τελος καλο ολα καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα