Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΓΟΡΑ ΜΕΣΩ PAYPAL -195 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙ ΠΕΡΙ ΥΓΕΙΑΣ (ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ)

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΑΝΑ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ EBAY ΜΕΣΩ PAYPAL ΣΤΙΣ 23 ΤΟΥ ΜΗΝΩΣ ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ.

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ KANZAONLINE ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΓΟΡΑ ΣΤΙΣ 23 ΤΟΥ ΜΗΝΩΣ ONOMAZETAI (eBay - Guangzhou Ruishun Shangmao Limited (animehobbies1123).

ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ EMAIL ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ PAYPAL ΕΠΙΣΗΣ.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, N0sfer είπε

ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΓΟΡΑ ΜΕΣΩ PAYPAL -195 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙ ΠΕΡΙ ΥΓΕΙΑΣ (ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ)

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΑΝΑ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ EBAY ΜΕΣΩ PAYPAL ΣΤΙΣ 23 ΤΟΥ ΜΗΝΩΣ ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ.

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ KANZAONLINE ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΓΟΡΑ ΣΤΙΣ 23 ΤΟΥ ΜΗΝΩΣ ONOMAZETAI (eBay - Guangzhou Ruishun Shangmao Limited (animehobbies1123).

ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ EMAIL ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ PAYPAL ΕΠΙΣΗΣ.

Στο paypal πως στη γράφει τη συναλλαγή? Φαίνεται?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πληρωμή μέσω
Χρεωστική κάρτα VISAx-2001
Θα εμφανιστεί με το όνομα «PAYPAL *KANZAONLINE» στην αναλυτική κατάσταση της κάρτας σας.
Αποστολή σε:Τα στοιχεία μου κτλπ..
Αναγνωριστικό συναλλαγής
9ED83472DL655472L
Στοιχεία πωλητή
KANZA ONLINE
Στοιχεία αγοράς
VX BTC                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Σύνολο
195,00 EUR

Προβολή στοιχείων τιμολογίου

Επεξ/σία από N0sfer
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, N0sfer είπε

Πληρωμή μέσω
Χρεωστική κάρτα VISAx-2001
Θα εμφανιστεί με το όνομα «PAYPAL *KANZAONLINE» στην αναλυτική κατάσταση της κάρτας σας.
Αποστολή σε:Τα στοιχεία μου κτλπ..
Αναγνωριστικό συναλλαγής
9ED83472DL655472L
Στοιχεία πωλητή
KANZA ONLINE
Στοιχεία αγοράς
VX BTC                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Σύνολο
195,00 EUR

Προβολή στοιχείων τιμολογίου

εχεις ενεργοποιησει το 2 factor authentication στο paypal;

Δημοσ.

Επειδή θέλω και εγώ να ενεργοποιήσω το 2 factor authentication, θέλω να μου έρχεται μήνυμα στο κινητό, θα χρεώνομαι για αυτό το μήνυμα?

Δημοσ.

υποτιθεται οτι στη καρτα μας εχουμε τοσα χρηματα οσα απαιτουνται για τη συναλλαγη για να εχουμε και το κεφαλι μας ησυχο

ητοι εχουμε 1 καρτα χρεωστικη μονο για το paypal και βαζουμε οσα χρειαζονται ανα περισταση οχι πιστωτικη καρτα για να αποφυγουμε 

περιπτωσεις σαν αυτη

Δημοσ.
3 ώρες πριν, N0sfer είπε

Ψαξε γυρω σου, συγγενείς, φιλους, όσους βάζεις σπιτι σου, ποιος ανοιγει τον υπολογηστη-τηλεφωνο σου κλπ

Καταλαβες ελπιζω!

.

Τα μαγαζια δεν μπορουν να κανουν τετοια με το ππ

Δημοσ.

Φαίνεται ότι αγόρασε VX (ViteX BitCoin) με αυτήν την συναλλαγή.
Άλλαξε σε όλα τα site που είχες τον συγκεκριμένο κωδικό στο mail σου sto paypal. Ανοίξε dispute στο paypal για την αγορά και ακύρωσε καλού κακού την κάρτα σου για να κάνεις επανέκδοση 

Δημοσ.

Έχουμε εξελίξεις με πήρε τηλέφωνο η τράπεζα αλλά δεν πρόλαβα να το σηκώσω φαντάζομαι ότι θα με ξαναπάρουν..Επίσης μου απάντησε και η paypal ότι " Έχουμε διαπιστώσει ότι οι συγκεκριμένες πληρωμές ήταν μη εγκεκριμένες και έχουμε επιστρέψει το συνολικό ποσό" >>και παρακάτω γράφει<< "Τα χρήματα θα επιστραφούν στο υπόλοιπο PayPal σας".Αυτό μάλλον γιατί μετά από αυτό που έγινε αφαίρεσα την χρεωστική μου κάρτα από την paypal.Από τη στιγμή που έκανα αναφορά της συγκεκριμένης συναλλαγής μου ζήτησε η Paypal να αλλάξω τους κωδικούς μου. Φαίνεται η μεταφορά τα +195 αλλά δεν μου έχουνε πιστωθεί ακόμη στο υπόλοιπο τις pay pal φαντάζομαι τις επόμενες μέρες θα φανoύν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pavloa είπε

Επειδή θέλω και εγώ να ενεργοποιήσω το 2 factor authentication, θέλω να μου έρχεται μήνυμα στο κινητό, θα χρεώνομαι για αυτό το μήνυμα?

Όχι, δεν είναι χρεώσιμο.

14 λεπτά πριν, N0sfer είπε

Έχουμε εξελίξεις με πήρε τηλέφωνο η τράπεζα αλλά δεν πρόλαβα να το σηκώσω φαντάζομαι ότι θα με ξαναπάρουν..Επίσης μου απάντησε και η paypal ότι " Έχουμε διαπιστώσει ότι οι συγκεκριμένες πληρωμές ήταν μη εγκεκριμένες και έχουμε επιστρέψει το συνολικό ποσό" >>και παρακάτω γράφει<< "Τα χρήματα θα επιστραφούν στο υπόλοιπο PayPal σας".Αυτό μάλλον γιατί μετά από αυτό που έγινε αφαίρεσα την χρεωστική μου κάρτα από την paypal.Από τη στιγμή που έκανα αναφορά της συγκεκριμένης συναλλαγής μου ζήτησε η Paypal να αλλάξω τους κωδικούς μου. Φαίνεται η μεταφορά τα +195 αλλά δεν μου έχουνε πιστωθεί ακόμη στο υπόλοιπο τις pay pal φαντάζομαι τις επόμενες μέρες θα φανoύν.

Θα φανούν μέσα στις επόμενες ημέρες και μπορείς να τα τραβήξεις σε τραπεζικό λογαριασμό.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, N0sfer είπε

Στην καρτα θα πανε τα χρηματα σε 2 μεχρι και 15 εργάσιμες μερες.

Ας την αφαίρεσες, και ας την ακυρώσεις, και ας την πέταξες κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...