Προς το περιεχόμενο

3 στον αέρα S03E36: Συνέντευξη με τον Γιώργο Χατζηγεωργίου (Skroutz), Facebook και The Last Dance


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελευταία εβδομάδα καραντίνας, με το νέο podcast των "3 στον αέρα", να φιλοξενεί τον CEO και συνιδρυτή του Skroutz.gr, Γιώργο Χατζηγεωργίου.

Αφορμή η ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας με την επένδυση της CVC Capital Partners στο Skroutz με μειοψηφικό ποσοστό. Ο Γιώργος μας εξιστορεί τα πρώτα βήματα της ιστοσελίδας πριν καταφέρει να γίνει η δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και προϊόντων στο ελληνικό διαδίκτυο, αλλά και τα σχέδια που δεν προχώρησαν. Φυσικά η είσοδος μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης επενδύσεων στον κόσμο φέρνει νέα δεδομένα, με τη συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από τα επόμενα σχέδια της Skroutz αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν γενικότερα στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Συνεχίζουμε με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Facebook που αφορούν το λανσάρισμα νέων υπηρεσιών και δυνατοτήτων, πολλών εκ των οποίων στηρίζονται στις αυξημένες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί εν μέσω πανδημίας για εργασία από το σπίτι. Η μεγαλύτερη ευρωπαική έκθεση τεχνολογίας όπως όλα δείχνουν, θα πραγματοποιηθεί με σημαντικές αλλαγές φέτος ενώ το Netflix συνεχίζει να εγγράφει εκατομμύρια συνδρομητές, προσθέτωντας συνεχώς περιεχόμενο στην υπηρεσία του.


Αναλυτικά

01:09-  Συνέντευξη με Γιώργο Χατζηγεωργίου (Skroutz)
54:40 - Μηνύματα 
59:15 - Facebook
1:05:24 - IFA 2020
1:07:51 - Netflix 
1:09:35 - The Last of Us II
1:10:00 - Akazoo


Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, Google Podcasts, στο Spotify και στο YouTube με βίντεο!

 

spotify.png.a5c0d5c93af81a756d8a54b6f0549813.png  1710317129_applepodcasts.png.70ffc73210acdbb69e6be0ebb61d5578.png      google-podcasts-logo-transparent.png.49b0e8859f95838f7568138039aae74f.png

   youtube.png 

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρώτο σχόλιο! 

Συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά! Μας κρατάτε παρέα στην καραντίνα κ είστε ιδανική παρέα με το podcast σας σε όλες τις οποίες μετακινήσεις μας. 

Στο προηγούμενο επισοδειο σας έχω να επισημάνω ότι κόντεψα να κουφαθω καθότι φορούσα ακουστικά κ κπ στιγμή είχατε ένα spike στον ήχο κ θεωρώ ότι μπορούσατε να το κόψετε πριν ανεβάσετε την τελική μορφή του αρχείου (στο live OK συμβαίνει αλλά μετά ας το κοβατε).

Παρόλα αυτά thumbs up παιδιά. Είστε η καλύτερη παρέα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπράβο παιδιά!
Άπλα, μην το τραβάτε τόσο πολύ δλδ πάνω από 50' - 1 ώρα (π.χ.) και λίγο ποιο σημαντικά θέματα.
Γιατί σιγά - σιγά θα γίνεται κουραστικό.

Υ.γ. Στην Ελλάδα είστε παιδιά δεν είναι τόσο κακό να μιλάτε με πιο πολλά ελληνικά... 

Επεξ/σία από markos9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχω παραγγείλει κάτι με κατάθεση και τώρα με φοβήσατε που λέτε ποτέ να μην κάνουμε κατάθεση... Ποιοί είναι οι κίνδυνοι; Και τι διαφορά έχει να πληρώσεις από κάρτα πχ;

Επεξ/σία από enlightened
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...