Προς το περιεχόμενο

Xiaomi redmi 6 pro


andreraptis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.

 

Το κινητό μου χωρίς καμία προειδοποίηση με "πέταξε" σε recovery mode με το οποίο δεν μπορούσα να κάνω τίποτα (πάντα γινόταν επαναφορά στο ίδιο μενού recovery). Δοκιμή για fastboot και το μόνο που κάνει είναι να κολλάει στην γνωστή οθόνη. Τέλος το μόνο που κάνει τώρα είναι ή να κολλάει στην οθόνη fastboot ή να αναβοσβήνει η οθόνη δείχνοντας μόνο το logo του Mi και μόνο αυτό κατά το άνοιγμα του με το κουμπί του power.

 

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω/είχα Xiaomi κι επίσης έχω χρόνια να ασχοληθώ με φλασάρισμα κινητών κτλ. Σε ανάλογα προβλήματα που αντιμετώπισα στο παρελθόν, οπού το κινητό ήταν σε διαρκές bootloop / bricked και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα με το hard reset, αναγκαστικά κατέφυγα στο "φλασάρισμα" εκ νέου της εργοστασιακής rom. Δεν είναι ό,τι πιο απλό, αλλά δεν είναι και δύσκολο, εφόσον κάποιος ακολουθήσει ευλαβικά τα βήματα κι έχει επαληθεύσει σε τουλάχιστον τρία βίντεο ή άρθρα ότι η διαδικασία που αναφέρεται είναι ακριβώς ίδια. Επίσης, ιδανικά πρεπει να γίνει με υπολογιστή συνδεδεμένο σε UPS ή σε λάπτοπ με λειτουργική μπαταρία, έτσι ώστε να εξαλειφθεί ο κίνδυνος να κοπεί το ρεύμα και να σβήσει ο υπολογιστής κατά τη διάρκεια του φλασαρίσματος.

Αν δεν βρεθεί άλλη λύση, ψάξτε, χωρίς να βιαστείτε, πώς γίνεται η παραπάνω διαδικασία για τη συσκευή σας.
Σας παραθέτω εδώ δύο παραδείγματα με οδηγίες μετά από πολύ γρήγορο ψάξιμο. Ούτε τα διάβασα ούτε τα είδα, επομένως δεν ξέρω αν δουλεύουν. Δείτε τα, διαβάστε τα σχόλια (σημαντικό για τη διαπίστωση της εγκυρότητάς τους) και πράξτε ανάλογα.

https://www.youtube.com/watch?v=ZTHCj99UOzs

https://miui.blog/redmi-6-pro/fix-redmi-6-pro-bootloop-error-locked-bootloader/       (νομίζω αναφέρεται στην κινεζική rom, οπότε προσοχή).

 

Υ.Γ.1 Εννοείται ότι έτσι χάνετε εντελώς τα αρχεία/δεδομένα της συσκευής.

Υ.Γ.2 Ελέγξτε τι παίζει με τον bootloader, αν δηλαδή η διαδικασία που θα ακολουθήσετε γίνεται είτε με κλειδωμένο είτε με ξεκλείδωτο.

 

 

 

Επεξ/σία από Vista32
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...