Προς το περιεχόμενο

Έχετε αποσυνδέσεις σε VDSL?


PC_MAGAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα τελευταία έχω αποσυνδέσεις συχνές στην VDSL μου δηλαδή η φάση είναι πάει καρφι πέφτει, πάριε καρφί πέφτει. Ο πάροχος μου είναι vodafone και μένω Μενίδι. Όσοι είστε απο Mενίδι και έχετυε συνδέσεις VDLS σας συμβαίνει και σε εσάς αυτό;

Παρακαλώ να μεταφεθρεί στην κατηγορία ADSL/VDSL

Επεξ/σία από PC_MAGAS
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tha issue is ότι έχω πάρει πολλάκις και εχω αλλάξει και καλωδίωση στο σπίτι μου as well και εξακολουθώ να έχω αποσυνδέσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άρα είναι θέμα του παρόχου. Ζάλισέ τους στα τηλέφωνα μέχρι να βρεθεί άκρη και να απαιτήσεις πίστωση για το διάστημα που αντιμετώπιζες πρόβλημα. Εγώ μόλις άλλαξα σε VDSL είχα καθημερινά αποσυνδέσεις επί 1,5 μήνα. Ταχύτητα άψογη αλλά τυχαίες αποσυνδέσεις, από 1 έως 5-6 φορές την ημέρα. Άνοιγα βλάβη, μου έλεγαν ότι η γραμμή δεν έχει πρόβλημα και την έκλειναν. Με χρέωσαν επίσης για "άσκοπη" επίσκεψη τεχνικού. Μιλάμε για σπάσιμο νεύρων, θυμάμαι άνοιξα 6 ή 7 φορές βλάβη και δεν ξέρω πραγματικά πόσα τηλέφωνα έκανα, είχα χάσει το μέτρημα. Τελικά "βρέθηκε" το πρόβλημα που "δεν υπήρχε τόσον καιρό", επισκευάστηκε και μου επέστρεψαν τη χρέωση του τεχνικού και τα πάγια 1,5 μήνα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Well σε εμένα ήλθε τεχνικος 2 φορές και μάλλιστα άλλαξα και καλωδίωση και εξακολουθούσα να έχω. Παραδόξως σήμερα είχα μόνο μια που με restart έπαιξε, γενικά με restart παίζει για λίγο και μετά πέφτει.

@vdanasto Τι πάροχο έχεις?

Γενικά υπάρχουν θέματα με άλλου παρόχους στο Μενίδι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην Wind είμαι. Κι εμένα με ζάλισαν ότι έφταιγε η εσωτερική καλωδίωση, η οποία ήταν πρόσφατα αλλαγμένη. Τα προβλήματα ξεκίνησαν με το που πήγα από ADSL σε VDSL και αυτοί επέμεναν ότι φταίει η εσωτερική καλωδίωση.

Οι μετρήσεις μέσα στο σπίτι και στον κατανεμητή ήταν σχεδόν πανομοιότυπες και αυτοί το χαβά τους. Ζάλισέ τους, αλλιώς δεν βγάζεις άκρη. Αν δεν τους είχα πρήξει, ακόμη αποσυνδέσεις θα είχα. Γεγονός όμως ότι εκείνη την περίοδο μου είχαν σπάσει τα νεύρα με τη συμπεριφορά τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...