Προς το περιεχόμενο

Καινουργιο σπίτι


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας ,χτίζω καινουργιο σπίτι και μόλις πηρα προσφορά από έναν ηλεκτρολόγο η οποία μου φάνηκε λίγο τσιμπημένη ,η ερώτηση μ είναι η εξής ,τα σχέδια του μηχανικού είναι με δομημένη καλωδίωση (voice data) πυρανίχνευση κλπ ,είναι απαραίτητα αυτά τα δυο σε μια κατοικία;η να τα αφαιρέσω για να πέσει η τιμή και αν αυτά τα δυο θα την ρίξουν κατά πολύ ;με τον ηλεκτρολόγο δεν έχω κάνει κουβέντα ακόμα  βέβαια θα πάρω και δευτερη από άλλου αλλά θα ήθελα κάποιες γνώμες .

Επεξ/σία από Kara-man
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην παραλείψεις την δομημένη καλωδίωση, μακάρι να ήταν υποχρεωτική και να μην χρειαζόταν να βασιζόμαστε σε extenders, repeaters, powerlines κλπ. Παλιότερα ίσως να το σκεφτόσουν, σήμερα όμως γνωρίζοντας πόσο μεγάλος αριθμός συσκευών συνδέεται στο internet δεν πρέπει να διστάζεις. Τα λεφτά που θα γλιτώσεις τώρα θα κληθείς να τα δώσεις μετά, χωρίς να έχεις απαραίτητα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Καλό θα ήταν επίσης να περάσει και καλωδίωση για συναγερμό.

Εφόσον φτιάχνεις σπίτι από την αρχή, φρόντισε να είναι όσο πιο future-proof γίνεται. Μία φορά θα το κάνεις. Απλά πάρε προσφορές και από άλλους επαγγελματίες, αν σου φάνηκε ακριβός αυτός.

  • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.