Έχω ένα site custom σε codeigniter που μου δουλευει άψογα. Πήγα να περάσω ένα mybb για forum υποστήριξης σε subfolder. δηλαδή customsite.gr/mybb. Η εγκατάσταση έγινε κανονικά αλλά όταν πάω να μπω στο forum μου πετάει 404
Googlαρα το πρόβλημα και είδα οτι υπάρχει πρόβλημα στο htaccess του κεντρικού site.
Στο htaccess μου (χωρίς να ξέρω πως ακριβώς δουλεύει) έχω περάσει κώδικα για να μην έχω το index.php στο url και για να κάνει redirect σε www. δεν θυμαμαι για κάτι άλλο.
Ερώτηση
iphotographer 7
Καλησπέρα σας.
Έχω ένα site custom σε codeigniter που μου δουλευει άψογα. Πήγα να περάσω ένα mybb για forum υποστήριξης σε subfolder. δηλαδή customsite.gr/mybb. Η εγκατάσταση έγινε κανονικά αλλά όταν πάω να μπω στο forum μου πετάει 404
Googlαρα το πρόβλημα και είδα οτι υπάρχει πρόβλημα στο htaccess του κεντρικού site.
Στο htaccess μου (χωρίς να ξέρω πως ακριβώς δουλεύει) έχω περάσει κώδικα για να μην έχω το index.php στο url και για να κάνει redirect σε www. δεν θυμαμαι για κάτι άλλο.
Το htaccess μου είναι
RewriteEngine On RewriteCond %{HTTP_HOST} ^tositemou.gr$ [NC] RewriteRule (.*) https://www.tositemou.gr/$1 [R=301,L] RewriteCond %{SERVER_PORT} 80 RewriteRule ^(.*)$ https://www.tositemou.gr/$1 [R,L] RewriteEngine on RewriteCond $1 !^(index\.php|assets|images|js|css|uploads|favicon.png) RewriteCond %(REQUEST_FILENAME) !-f RewriteCond %(REQUEST_FILENAME) !-d RewriteRule ^(.*)$ ./index.php/$1 [L]
Τι πρέπει να αλλάξω ωστέ να μου δουλεύει το forum χωρίς να ρισκάρω να χαλάσει κάτι στο main site?
Υ.Γ. Πως μπορώ να μάθω να καταλαβαίνω τι ακριβώς γίνεται στο htaccess? είναι κάποια γλώσσα? έχετε κάποιο tutorial να μου προτείνετε?
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
3 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα