Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα  Eίμαι κατοχος  μητρικης Αsus RAMPAGE II GENE  Η μητρική μου υποστηριζει μονο sata 1 ... 

Σκέφτομαι να βαλω καρτα επεκτασης για sata 3 προκειμενου να συνδεσω δυο ssd δίσκους..

Θα την δεχτει η μητρικη μου... θα αποδωσει.... ως sata 3  και αν ναι υπαρχουν προτασεις για αγορα συγκεκριμενης καρτας με τουλαχιστον 2 ports sata 3?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο Ebay βρίσκεις κάρτες PCIe SATA3 (ASM1061) με ~6€, για να πιάσεις καλή ταχύτητα πρέπει να μπει η κάρτα σε PCIe απο το X58 (μάλλον μπλέ) οι υποδοχές του ICH10 είναι PCIe 1.1 και δεν θα δεις πάνω απο 250-280MB/sec. Στo X58 μιας και είναι PCIe Gen 2.0 θα δεις κάπου ~400MB/sec. Ο Intel SATA2 controller σε κάποια τέστ ίσως ειναι καλύτερος απο τον ASM1061 σε κάποια τέστ.

*Edit : Η 2η μπλέ υποδοχή θα σου δώσει κάπου ~400MB/sec Read/Write. Η μαύρη X4 είναι απο το ICH10R και είναι Gen 1.1.

Επεξ/σία από 50EuroUser
  • Like 1
Δημοσ.

https://bit-tech.net/reviews/tech/high-point-rocketraid-640-review/1/

KAI ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΟΙ 4 ΜΟΒΟ Χ58 ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ USB 3.0 KAI SATA 3 6 GB/S EINAI H GIGABYTE X58 UD3R REV 2.0  H ASUS P6X58DE H GIGABYTE X58 UD7 KAI H ASROCK X58 EXTREME 3

AYTEΣ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ

MSI X58 ECLIPSE

ASUS RAMPAGE III EXTREME

GIGABYTE G1 ASSASSIN

ASUS RAMPAGE III FORMULA

MSI BIG BANG X POWER

ASROCK X58 SUPERCOMPUTER

FOXCONN X58 BLLODRAGE

EINAI ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ!!!!!!!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spokaria είπε

o controller λεγεται Highpoint Rocket R620  PCIE ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΒΑΥ

https://highpoint-tech.com/USA_new/series_r600-overview.htm

ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΕΖΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Win 10 υποστηριζει?

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

30€ για Marvell 88SE9128 είναι πάρα πολλά ... οι Controller αυτοί σε PCIe Gen 2.0 Read/Write μέχρι ~400MB/sec πιάνουν όπως και οι ASM1061 που κάνουν 6€. Review αν και παλιο εδώ

Edit* Σε κάποια τεστ οπως 4K/Q32 ο Intel SATA2 του ICH10R θα ρίχνει μάπες και στους 2 addon controllers.

Επεξ/σία από 50EuroUser
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...