Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν καποιος γνωριζει, ηθελα να ρωτησω το εξης:

Πριν 3 βδομαδες εκανα μια αγορα απο ενα μαγαζι ηλεκτρονικων ειδων. Ηταν κατοπιν παραγγελιας με διαθεσιμοτητα εως 30 ημερες και απαιτουσε αμεση πληρωμη, οπως και εγινε μεσω τραπεζικης καταθεσης. 

Τωρα κοντευει σχεδον 3 βδομαδες, ενημερωση δεν εχω καμια για την εξελιξη της παραγγελιας. Εν τω μεταξυ η τιμη του προϊοντος εχει αλλαξει προς τα...κατω.

Μπορω να ζητησω να γινει η αλλαγη τιμης; Εφοσον δεν εχει εκδοθει ακομα αποδειξη; Αν οχι, μπορω να ζητησω ακυρωση της αγορας και επαναγορα του προϊοντος με την νεα τιμη;

Επεξ/σία από LIONOR
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, LIONOR είπε

Πριν 3 βδομαδες εκανα μια αγορα απο ενα μαγαζι ηλεκτρονικων ειδων. Ηταν κατοπιν παραγγελιας με διαθεσιμοτητα εως 30 ημερες και απαιτουσε αμεση πληρωμη, οπως και εγινε μεσω τραπεζικης καταθεσης. 

Τωρα κοντευει σχεδον 3 βδομαδες, ενημερωση δεν εχω καμια για την εξελιξη της παραγγελιας. Εν τω μεταξυ η τιμη του προϊοντος εχει αλλαξει προς τα...κατω.

Μπορω να ζητησω να γινει η αλλαγη τιμης; Εφοσον δεν εχει εκδοθει ακομα αποδειξη; Αν οχι, μπορω να ζητησω ακυρωση της αγορας και επαναγορα του προϊοντος με την νεα τιμη;

Οταν λένε ως 30 ημέρες να ξέρεις ότι εννοούν 30 + ...../.Δυστυχώς θα το αγοράσεις στην τιμή που έχει συμφωνηθεί εξ αρχής , φαντάσου εάν στο διάστημα που περιμένεις να ανέβαινε η  τιμή  του  προιόντως , θα ήθελες  εσύ να το πλήρωνες επιπλέων για να το παραλάβεις? Εάν περάσουν οι 30 ημέρες όμως  , έχεις δικαίωμα να ακυρώσεις την παραγγελία ..και να ψάξεις για μιά καλύτερη τιμή , για αυτό μην βιάζεσαι να το παραλάβεις....😉..

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, LIONOR είπε

Καλημερα... Απο που εγινε η αγορα;;  Και ποιο προιον ειναι αυτο;; Απο ποια χωρα;;   Αφου εχει γινει η αγορα αυτη  δεν μπορεις τωρα να ζητησεις  την αλλαγη... Θα περιμενεις... Τηλεφωνα υπαρχουν email;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αγορα εγινε απο Ελλαδα, απο φυσικο μαγαζι που συμμετεχει στο skroutz, κι αφορα ηλεκτρονικη συσκευη, mail εχουν αλλα δεν απαντανε ποτε σε αυτο, μονο απαντησανε οταν ηταν να ζητησουν τα χρηματα, φυσικα υπαρχει και τηλ

Αλλα ενα λεπτο βρε παιδια... Δηλ δεν εχω τωρα δικαιωμα να ακυρωσω την παραγγελια; Δεν το καταλαβαινω αυτο... Απο την στιγμη που ουτε καν εχω παραλαβει πιστευω οτι εχω καθε δικαιωμα. Εδω υπαρχει δικαιωμα επιστροφης προϊοντος οταν δεν εχει ανοιχτει η συσκευασια του.... Ξεχασα επισης να αναφερω οτι η διαθεσιμοτητα του προϊοντος μετα απο 3-4 μερες αφοτου εκανα την παραγγελια, αλλαξε σε διαθεσιμο: 4-10 μερες

Οσον αφορα την αλλαγη τιμης που ειπα, πριν χρονια ειχα αγορασει ενα pc, κομματια. Περιμενα περιπου 2 βδομαδες για να το φτιαξουν. Εν το μεταξυ η τιμη σε ενα απο τα κομματια ειχε αλλαξει προς τα κατω... Ζητησα να γινει αλλαγη τιμης και μου το εκαναν , παραθετω και ενα μερος απο το σχετικο mail της απαντησης στην αλλαγη τιμης που ειχα ζητησει:

΄΄Αγαπητέ κύριε

Σας αποστέλλω την λίστα με τα προϊόντα της παραγγελίας σας ξανά με την αλλαγή τιμής στο σκληρό δίσκο WD που είχατε ζητήσει:

Κωδικός

Τίτλος

Ποσότητα

Τιμή

Σύνολο

200001895

MICROSOFT DIGITAL MEDIA KEYBOARD 3000 GR DSP

1

10.74

10.74

200003278

COOLERMASTER RC-590-KKN1-GP CENTURION 590 MIDI TOWER

1

56.28

56.28

200004820

LG GH22NS50 SECURE DISC DVD REWRITER BLACK BULK

1

18.75

18.75

200005686

OCZ OCZ3G1333LV4GK 4GB (2X2GB) PC3-10666 XTC GOLD DUAL CHANNEL KIT

1

90.79

90.79

200006909

ASUS P7P55D-E

1

135.70

135.70

200008424

WESTERN DIGITAL WD1002FAEX 1TB CAVIAR BLACK SATA3

1

89.02

89.02

Επεξ/σία από LIONOR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, LIONOR είπε

Η αγορα εγινε απο Ελλαδα, απο φυσικο μαγαζι που συμμετεχει στο skroutz, κι αφορα ηλεκτρονικη συσκευη, mail εχουν αλλα δεν απαντανε ποτε σε αυτο, μονο απαντησανε οταν ηταν να ζητησουν τα χρηματα, φυσικα υπαρχει και τηλ

Αλλα ενα λεπτο βρε παιδια... Δηλ δεν εχω τωρα δικαιωμα να ακυρωσω την παραγγελια; Δεν το καταλαβαινω αυτο... Απο την στιγμη που ουτε καν εχω παραλαβει πιστευω οτι εχω καθε δικαιωμα. Εδω υπαρχει δικαιωμα επιστροφης προϊοντος οταν δεν εχει ανοιχτει η συσκευασια του.... Ξεχασα επισης να αναφερω οτι η διαθεσιμοτητα του προϊοντος μετα απο 3-4 μερες αφοτου εκανα την παραγγελια, αλλαξε σε διαθεσιμο: 4-10 μερες

Οσον αφορα την αλλαγη τιμης που ειπα, πριν χρονια ειχα αγορασει ενα pc, κομματια. Περιμενα περιπου 2 βδομαδες για να το φτιαξουν. Εν το μεταξυ η τιμη σε ενα απο τα κομματια ειχε αλλαξει προς τα κατω... Ζητησα να γινει αλλαγη τιμης και μου το εκαναν , παραθετω και ενα μερος απο το σχετικο mail της απαντησης στην αλλαγη τιμης που ειχα ζητησει:

΄΄Αγαπητέ κύριε

Σας αποστέλλω την λίστα με τα προϊόντα της παραγγελίας σας ξανά με την αλλαγή τιμής στο σκληρό δίσκο WD που είχατε ζητήσει:

Κωδικός

Τίτλος

Ποσότητα

Τιμή

Σύνολο

200001895

MICROSOFT DIGITAL MEDIA KEYBOARD 3000 GR DSP

1

10.74

10.74

200003278

COOLERMASTER RC-590-KKN1-GP CENTURION 590 MIDI TOWER

1

56.28

56.28

200004820

LG GH22NS50 SECURE DISC DVD REWRITER BLACK BULK

1

18.75

18.75

200005686

OCZ OCZ3G1333LV4GK 4GB (2X2GB) PC3-10666 XTC GOLD DUAL CHANNEL KIT

1

90.79

90.79

200006909

ASUS P7P55D-E

1

135.70

135.70

200008424

WESTERN DIGITAL WD1002FAEX 1TB CAVIAR BLACK SATA3

1

89.02

89.02

Αφου ειπαν οτι θα ερθει σε 30 μερες... Κανε μερικες ημερες  υπομονη...Μπορει να ερθει στις 33-35 ημερες...  Εξαλου  και τα καταστηματα θα ανοιξουν αυτες τις μερες...... Δεν νομιζω να δεχτει το καταστηματα λιγοτερα χρηματα  απο αυτο που εχες πληρωσει...(αν το κανεις αυτο μπορει να μην σου επιστρεψει τα χρηματα)... Τα καταστηματα αυτα ειναι σαν το χρηματιστηριο... Ανεβαινουν και κατεβαινουν οι τιμες...

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.

Δεν ρωτησα σε ποσες μερες θα ρθει, μπορει σε 30 μπορει και...ποτέ...

Αυτο που ρωταω ειναι: Μπορω να ζητησω να γινει η αλλαγη τιμης; Εφοσον δεν εχει εκδοθει ακομα αποδειξη; Οπως ειχε γινει και στο πχ που ανεφερα

Αν οχι, μπορω να ζητησω ακυρωση της αγορας και επαναγορα του προϊοντος με την νεα τιμη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε, εννοειται πως μπορεις να ζητησεις τη μειωμενη τιμη. Εσυ εχεις το πανω χερι. Αν δε γουσταρουν, απλα ακυρωνεις την παραγγελια και κανεις καπακια καινουρια με την νεα μειωμενη τιμη. Το απαγορευει κανεις? Παρανομο ειναι? Δεν εχει καμια σχεση με το αντιστροφο...Αν εχεις παραγγειλει κατι με μια ορισμενη τιμη, αν ανεβει στο ενδιαμεσο, δε μπορουν να σου πουν θα πληρωσεις παραπανω. Πληρωνεις οτι λεει η παραγγελια σου.

Απλα εφοσον λες δεν απαντανε, δεν τους βρισκεις, δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσεις να το κανεις εν τελει, συν οτι δεν ξερεις ποτε θα σου επιστρεψουν τα χρηματα της αρχικης παραγγελιας (και πως...τωρα ειδα οτι λες εγινε τραπεζικη καταθεση), συν δεν ξερεις σε ποσες μερες θα ερθει η "νεα" παραγγελια. Γιατι μπορει το δικο σου που θα ερχοταν, να το δωσουν σε καποιον αλλο στο ενδιαμεσο και εσενα να το παραγγειλουν απο την αρχη. Τελος δεν ξερω κατα ποση μεγαλη διαφορα μιλαμε στην τιμη. Αν ειναι λιγα ευρω, δε νομιζω να αξιζει ο κοπος...Αλλα εννοειται οτι μπορεις.

Επεξ/σία από sexymwro7
Δημοσ.

Απο γνωστο πολυκαταστημα διαβαα τους ορους ακυρωσης παραγγελιας. Συμφωνα με οτι λεει, μπορω να ακυρωσω παραγγελια εφοσον δεν εχει τιμολογηθει. ΚΑι καπου διαβασα οτι μπορω και μεσα σε 14 μερες απο την μερα παραλαβης να επιστρεψω το προιον.

Οποτε θα δω πως θα το χειριστω το θεμα... Ευχαριστω παιδια :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...