nikopoup Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Καλημέρα παρέα. Καλό μήνα να έχουμε. Θέλω να πάρω ένα iPhone 11 για δώρο. Μπαίνω προχθές στο skroutz, βρίσκω ένα κατάστημα με καλές αξιολογήσεις, το παραγγέλνω, στέλνω τα έγγραφα για το τιμολόγιο και περιμένω. Με παίρνει τηλέφωνο ένας κύριος και μου λέει ότι είναι αγγλικό το iPhone και δεν έχει ελληνικό μενού και ότι τα έχουν για promotion και άλλα τέτοια. Ξέρω ότι δεν θέλουν να πουλάνε με το 39α αλλά αυτό το ακούω πρώτη φορά. Δεν έχω πλέον υπομονή για να κάτσω να ασχοληθώ και του ειπα να το ακυρώσει. Ισχύει όντως αυτό με το αγγλικό μενού ή βρίσκουν καινούριες δικαιολογίες για να μην πουλάνε με τιμολόγιο?
Nyo30 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Το δικό μου, που είναι αγορασμένο από Αγγλία, μια χαρά Ελληνικό μενού έχει.
Dinos1973 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, ολα κατασκευάζονται στην Κίνα το ίδιο, πλέον στα smartphones επιλέγεις την γλώσσα και την χώρα κατά την ενεργοποίηση. Η μόνη διαφθορά είναι ο φορτιστής που δεν θα είναι ο ίδιος.
nikopoup Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Το φαντάστηκα για να πω την αλήθεια. Με την εγγύηση τι παίζει αν είναι παραεισαγωγής?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα