SakafliaC Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δεν ήξερα πού να βάλω το θέμα, αν είναι λάθος εδώ ας μετακινηθεί. Μια βοήθεια γιατί μου χουν σπάσει τα νεύρα. Μπαίνει κάποιος στην εφαρμογή της Alpha να μου στείλει λεφτά μέσω quick transfer, όπως έχει κάνει πολλές φορές. Από προχθές που έκανα web banking και στην Πειραιώς όμως τα χρήματα πηγαίνουν στο λογαριασμός της Πειραιώς, ενώ κάνει τη μεταφορά μέσω της εφαρμογής της Alpha. Γνωρίζει κανείς πώς το αλλάζω αυτό? Αυτός που στέλνει τα χρήματα πρέπει να κάνει κάτι ή εγώ?
Nyo30 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Αν εννοείς το iris 24/7, τότε θα πρέπει να το ενεργοποίησες στην Πειραιώς. Οπότε ο άλλος που στέλνει στο κινητό σου χρήματα, πιστώνονται εκεί που το έχεις ενεργοποιήσει. 1
SakafliaC Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Υποθέτω ότι το iris 24/7 είναι το αντίστοιχο του quick transfer που έχει η Alpha. Εφ όσον όμως έχω ενεργοποιημένο τόσο το ένα όσο και το άλλο, και η κατάθεση γίνεται μέσω της εφαρμογής της Alpha δε θα ταν πιο λογικό να πηγαίνουν στον αντίστοιχο λογαριασμό? Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από SakafliaC
Nyo30 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Ο αριθμός κινητού αντιστοιχεί μόνο σε μια Τράπεζα. Αυτή που έχεις ενεργοποιήσει τελευταία. Μπορείς να βάλεις άλλο αριθμό κινητού στην Πειραιώς, αν θέλεις να το χρησιμοποιείς και εκεί και έτσι δίνεις τον αντίστοιχο αριθμό σε αυτόν που σου βάζει τα χρήματα, ανάλογα με ποια Τράπεζα θέλεις να σου πιστωθούν τα χρήματα. Είναι πολύ βολικό και ειδικά εν μέσω της πανδημίας εξυπηρετεί ακόμα και για μεταφορές μεταξύ δικών σου λογαριασμών άλλων Τραπεζών άμεσα.
SakafliaC Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Ισχύει ότι εξυπηρετεί και για μεταφορά μέσω δικών σου λογαριασμών, απλά δεν έχω δεύτερο αριθμό. Άρα ουσιαστικά μπορώ να το έχω ενεργοποιημένο μόνο σε μία τράπεζα. Ευχαριστώ!
vagstef Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, SakafliaC είπε Ισχύει ότι εξυπηρετεί και για μεταφορά μέσω δικών σου λογαριασμών, απλά δεν έχω δεύτερο αριθμό. Άρα ουσιαστικά μπορώ να το έχω ενεργοποιημένο μόνο σε μία τράπεζα. Ευχαριστώ! Απαράδεκτο να μην ελέγχει το quick tranfer αν έχει το κινητό σου και να τα στέλνει αλλού. Αφού μιλάμε για μεταφορά εντός τράπεζας. Πάντως υπάρχει και η εναλλακτική του email αντί για κινητό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα