Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα Insomniacs,

Έχω στήσει έναν Exchange Server εδώ και 10 ημέρες με Static IP, MX κτλπ και ο Server στέλνει κανονικά σε gmail αλλά δεν στέλνει σε outlook.com και hotmail.com. Έχω τσεκάρει σε πάνω απο 200 blacklist databases, η IP είναι καθάρη (εκτος απο 1 blacklist), και το SPF record και Dmarc δουλεύουν. Έχω αφιερώσει πάνω απο 30 ώρες μπας και λύσω το πρόβλημα με το outlook χωρίς αποτέλεσμα.

Έχει κανείς κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει και να μην πηγαίνουν σε outlook?

Ευχαριστώ

talos.PNG

Επεξ/σία από maximos1990
Δημοσ.

Γενικά outlook/hotmail είναι πολύ πιο "ευαίσθητα" στο θέμα αυτό με τα spam χωρίς προφανή λόγο σε πολλές περιπτώσεις. 

Αρχικά τσέκαρε εδώ τι σου βγάζει  https://www.mail-tester.com/

Αν το σκορ ειναι μια χαρά, τότε πρέπει να ξεκινήσεις μια διαδικασία ανταλλαγής email με microsoft για το πρόβλημα ξεκινώντας από εδώ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Hal9000 είπε

Γενικά outlook/hotmail είναι πολύ πιο "ευαίσθητα" στο θέμα αυτό με τα spam χωρίς προφανή λόγο σε πολλές περιπτώσεις. 

Αρχικά τσέκαρε εδώ τι σου βγάζει  https://www.mail-tester.com/

Αν το σκορ ειναι μια χαρά, τότε πρέπει να ξεκινήσεις μια διαδικασία ανταλλαγής email με microsoft για το πρόβλημα ξεκινώντας από εδώ

Καλησπέρα Hal9000 και ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω κάνει είδη τεστ στο mail-tester και βγάζει 9/10 (Wow, Perfect You can Send), επίσης απο προχθές έχω μιλήσει με την Microsoft και λένε ότι: "we were unable to identify anything on our side that would prevent your mail from reaching Outlook.com customers.

If you are still experiencing deliverability issues, please reply to this email with a detailed description of the problem you are having, including specific error messages, and an agent will contact you.

If this is a new IP space, and you have not yet begun to send mail to Outlook.com users, please reply to this email and one of our support team members will contact you to collect more information."

Τους απήνητησα οτι τα μαιλ φθάνουν στα mailboxes αλλά πηγαίνουν spam, και ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση. Θέλω να πώ επίσης οτι δεν έχω PTR γιατί η otenet για μια στατικ IP δεν δίνει custom ptr  (μόνο για 16άδα), αλλά gmail κτλπ λαμβάνουν κανονικά καθώς έχω βάλει ώς MX record το name.static.otenet.gr και έχω συμπεριλάβει στο Spf το name.static.otenet.gr....

Επεξ/σία από maximos1990
Δημοσ.

Με 9/10 είσαι ok. Ξεκίνα την πίεση στη Microsoft. Αν μπορείς να αλλάξεις και IP ακόμα καλύτερα προκειμένου να τους ενημερώσεις ότι μετά και απ' αυτή τη μεγάλη αλλαγή, το πρόβλημα συνεχίζεται (βάζω στοίχημα ότι θα συνεχίζεται). Θα σου ζητήσουν κάποια αποδεικτικά ότι είσαι ο πραγματικός κάτοχος του server πίσω από τη νέα ip και μετά θα ξεκινήσει η επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα του outlook. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...