Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Θέλω να αγοράσω αυτό το τροφοδοτικό για SFF PC https://www.amazon.fr/SilverStone-SST-ST45SF-3-0-Bronze-Supply/dp/B01M15BQ0A/ πώς μπορώ να ξέρω ποιά θα είναι η τελική τιμή (χωρίς να προσθέσω κάρτα η οτιδήποτε); έρχεται Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά; δεν γράφει δωρεάν μεταφορικά όπως στα άλλα ευ amazon. Γράφει: Livraison GRATUITE en France métropolitaine μήπως είναι μόνο στην Γαλλία δωρεάν μεταφορικα; ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, zx1234r είπε Κατά το checkout θα σου πει το τελικό κόστος. Πρέπει να προσθέσω κάρτα για να φτάσω στο checkout απ' ό,τι βλέπω... είναι και η πρώτη μου αγορά στο amazon
zx1234r Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Sotos878 είπε Πρέπει να προσθέσω κάρτα για να φτάσω στο checkout απ' ό,τι βλέπω... είναι και η πρώτη μου αγορά στο amazon Ναι λίγο πριν την πληρωμή σου λέει αναλυτικά το κόστος
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, zx1234r είπε Ναι λίγο πριν την πληρωμή σου λέει αναλυτικά το κόστος Ευχαριστώ πολύ. Μια ερώτηση ακόμα... στο amazon.de αμα γνωρίζεις https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B01M15BQ0A αυτο το τροφοδοτικό επειδή δεν βλέπω να γράφει τπτ για μεταφορικά (ενώ σε amazon.co.uk γράφει) γνωρίζεις πώς μπορώ να μάθω πόσα είναι χώρις να συνδέσω κάρτα; ευχαριστώ Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης
LaMereda Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Sotos878 είπε Θέλω να αγοράσω αυτό το τροφοδοτικό για SFF PC https://www.amazon.fr/SilverStone-SST-ST45SF-3-0-Bronze-Supply/dp/B01M15BQ0A/ πώς μπορώ να ξέρω ποιά θα είναι η τελική τιμή (χωρίς να προσθέσω κάρτα η οτιδήποτε); έρχεται Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά; δεν γράφει δωρεάν μεταφορικά όπως στα άλλα ευ amazon. Γράφει: Livraison GRATUITE en France métropolitaine μήπως είναι μόνο στην Γαλλία δωρεάν μεταφορικα; ευχαριστώ Το παραπάνω (από amazon.fr) βγαίνει 75,37€ τελική τιμή με τον απλό τρόπο αποστολής. Για να σου λύσω κάποιες απορίες: 1) Κανένα amazon δεν προσφέρει αυτή τη στιγμή δωρεάν μεταφορικά για αποστολή στην Ελλάδα. 2) Ο μόνος τρόπος να δεις την τελική τιμή ενός προϊόντος είναι να προσθέσεις τα στοιχεία της κάρτας σου. Στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας (πριν πληρώσεις) σου δείχνει αναλυτικά τις χρεώσεις και την τελική τιμή. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από LaMereda
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 22 λεπτά πριν, LaMereda είπε Το παραπάνω (από amazon.fr) βγαίνει 75,37€ τελική τιμή με τον απλό τρόπο αποστολής. Για να σου λύσω κάποιες απορίες: 1) Κανένα amazon δεν προσφέρει αυτή τη στιγμή δωρεάν μεταφορικά για αποστολή στην Ελλάδα. 2) Ο μόνος τρόπος να δεις την τελική τιμή ενός προϊόντος είναι να προσθέσεις τα στοιχεία της κάρτας σου. Στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας (πριν πληρώσεις) σου δείχνει αναλυτικά τις χρεώσεις και την τελική τιμή. Ευχαριστώ! με κάλυψες πλήρως
bromiaris Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 10 ώρες πριν, Sotos878 είπε πώς μπορώ να μάθω πόσα είναι χώρις να συνδέσω κάρτα; Σύνδεσε κάποια κάρτα... Δεν θα πάθεις κάτι κακό, ούτε θα χρεωθείς...
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, bromiaris είπε Σύνδεσε κάποια κάρτα... Δεν θα πάθεις κάτι κακό, ούτε θα χρεωθείς... Ναι το έκανα ήδη 😜
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα