Προς το περιεχόμενο

Αγορά απο amazon.fr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω αυτό το τροφοδοτικό για SFF PC https://www.amazon.fr/SilverStone-SST-ST45SF-3-0-Bronze-Supply/dp/B01M15BQ0A/  πώς μπορώ να ξέρω ποιά θα είναι η τελική τιμή (χωρίς να προσθέσω κάρτα η οτιδήποτε); έρχεται Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά; δεν γράφει δωρεάν μεταφορικά όπως στα άλλα ευ amazon. Γράφει: Livraison GRATUITE en France métropolitaine μήπως είναι μόνο στην Γαλλία δωρεάν μεταφορικα; ευχαριστώ

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Κατά το checkout θα σου πει το τελικό κόστος.

Πρέπει να προσθέσω κάρτα για να φτάσω στο checkout απ' ό,τι βλέπω... είναι και η πρώτη μου αγορά στο amazon

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sotos878 είπε

Πρέπει να προσθέσω κάρτα για να φτάσω στο checkout απ' ό,τι βλέπω... είναι και η πρώτη μου αγορά στο amazon

Ναι λίγο πριν την πληρωμή σου λέει αναλυτικά το κόστος 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, zx1234r είπε

Ναι λίγο πριν την πληρωμή σου λέει αναλυτικά το κόστος 

Ευχαριστώ πολύ. Μια ερώτηση ακόμα... στο amazon.de αμα γνωρίζεις https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B01M15BQ0A αυτο το τροφοδοτικό επειδή δεν βλέπω να γράφει τπτ για μεταφορικά (ενώ σε amazon.co.uk γράφει) γνωρίζεις πώς μπορώ να μάθω πόσα είναι χώρις να συνδέσω κάρτα; ευχαριστώ 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Sotos878 είπε

Θέλω να αγοράσω αυτό το τροφοδοτικό για SFF PC https://www.amazon.fr/SilverStone-SST-ST45SF-3-0-Bronze-Supply/dp/B01M15BQ0A/  πώς μπορώ να ξέρω ποιά θα είναι η τελική τιμή (χωρίς να προσθέσω κάρτα η οτιδήποτε); έρχεται Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά; δεν γράφει δωρεάν μεταφορικά όπως στα άλλα ευ amazon. Γράφει: Livraison GRATUITE en France métropolitaine μήπως είναι μόνο στην Γαλλία δωρεάν μεταφορικα; ευχαριστώ

Το παραπάνω (από amazon.fr) βγαίνει 75,37€ τελική τιμή με τον απλό τρόπο αποστολής. Για να σου λύσω κάποιες απορίες:

1) Κανένα amazon δεν προσφέρει αυτή τη στιγμή δωρεάν μεταφορικά για αποστολή στην Ελλάδα.

2) Ο μόνος τρόπος να δεις την τελική τιμή ενός προϊόντος είναι να προσθέσεις τα στοιχεία της κάρτας σου. Στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας (πριν πληρώσεις) σου δείχνει αναλυτικά τις χρεώσεις και την τελική τιμή.

Επεξ/σία από LaMereda
Επισκέπτης
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, LaMereda είπε

Το παραπάνω (από amazon.fr) βγαίνει 75,37€ τελική τιμή με τον απλό τρόπο αποστολής. Για να σου λύσω κάποιες απορίες:

1) Κανένα amazon δεν προσφέρει αυτή τη στιγμή δωρεάν μεταφορικά για αποστολή στην Ελλάδα.

2) Ο μόνος τρόπος να δεις την τελική τιμή ενός προϊόντος είναι να προσθέσεις τα στοιχεία της κάρτας σου. Στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας (πριν πληρώσεις) σου δείχνει αναλυτικά τις χρεώσεις και την τελική τιμή.

Ευχαριστώ! με κάλυψες πλήρως

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Sotos878 είπε

πώς μπορώ να μάθω πόσα είναι χώρις να συνδέσω κάρτα;

Σύνδεσε κάποια κάρτα... Δεν θα πάθεις κάτι κακό, ούτε θα χρεωθείς...

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bromiaris είπε

Σύνδεσε κάποια κάρτα... Δεν θα πάθεις κάτι κακό, ούτε θα χρεωθείς...

Ναι το έκανα ήδη 😜

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...