Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Προσπαθώ να συνδεθώ στο skype από υπολογιστή με windows 10 και εμφανίζεται μαύρο παράθυρο (έχω ανεβάσει screenshot).

Προσπάθησα να κάνω απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση το skype καθώς και ενημερώσεις, αλλά το πρόβλημα παραμένει για πολύ καιρό.

Έχει μήπως κανείς καμιά ιδέα;

skype_bl.JPG

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά  έκανα απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση την έκδοση 8,59 για windows 10 απο το link σου στη συνέχεια επανεκκίνηση το laptop, αλλά πάλι το πρόβλημα παραμένει 🤕

Αν κινηθώ με το ποντίκι πάνω στο μαύρο πλαίσιο έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν οι επιλογές όνομα χρήστη/κωδικός πρόσβασης/Είσοδος, απλά επειδή είναι όλο μαύρο δεν τα βλέπω.....όπως φαίνεται στη φώτο αν πάω κάπου στη μέση του μαύρου πλαισίου με το ποντίκι μου εμφανίζει την επεξήγηση Είσοδος ή δημιουργία.

εγκατ_skype.JPG

skype_μαυρο.JPG

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Giorgosthes είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά  έκανα απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση την έκδοση 8,59 για windows 10 απο το link σου στη συνέχεια επανεκκίνηση το laptop, αλλά πάλι το πρόβλημα παραμένει 🤕

Αν κινηθώ με το ποντίκι πάνω στο μαύρο πλαίσιο έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν οι επιλογές όνομα χρήστη/κωδικός πρόσβασης/Είσοδος, απλά επειδή είναι όλο μαύρο δεν τα βλέπω.....όπως φαίνεται στη φώτο αν πάω κάπου στη μέση του μαύρου πλαισίου με το ποντίκι μου εμφανίζει την επεξήγηση Είσοδος ή δημιουργία.

εγκατ_skype.JPG

skype_μαυρο.JPG

Το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχεις "σωστούς" drivers της κάρτας γραφικών. αν  θέλεις κάνε και μία δοκιμή "μ` ένα κλικ" χαμηλότερη ανάλυση, έχεις πάλι το πρόβλημα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...