Προς το περιεχόμενο

Ενσωμάτωση πληρωμών σε Woocomerce


SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα

Έχω ενα eshop φτιαγμένο σε Woocomerce πανω σε wordpress και θέλω να βάλω και σύστημα πληρωμών με κάρτες και paypal , επειδή δεν έχει τύχει να ξανα κάνω κατι τετοιο ποιο σύστημα πληρωμών βάζω κυρίως για ελληνικές κάρτες και paypal αλλα και αγορές απο πελάτες του εξωτερικού

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοείς ποιό plugin? Το Woo έχει από μόνο του για Paypal, οπότε το paypal δεν σε απασχολεί σαν πρόβλημα, λύνεται σε 5-10 λεπτά. 

Για κάρτες τώρα και πληρωμές από οπουδήποτε (Ελλάδα/Εξωτερικό) αν υπάρχει συνεργασία του καταστήματος με μία τράπεζα, πχ Eurobank, χρειάζεται αφενός η επιχείρηση να συμπληρώσει το έγγραφο για να τους ανοίξουν ePOS (πληρωμές μέσω του site) το οποίο πάνε στην τράπεζα και το ζητάνε. Όταν περάσουν το verification θα σου στείλουν κωδικούς για δοκιμαστικές πληρωμές. και εσύ χρειάζεσαι το αντίστοιχο plugin για να κάνεις σύνδεση. Κάνεις τις δοκιμαστικές, και τους λες οκ πέρασαν για να σας στείλουν τα production credentials.

Αν παίζεις με Eurobank ή Πειραιώς, το Papaki έχει ένα άρθρο για σύνδεση με αυτές. Απλά γράψε papaki eurobank και θα το δεις, είναι και τα 2 free. Στο παρελθόν έχουμε χρησιμοποιήσει και τα 2 και παίζουν κανονικά. Κάπου είχα δει και ένα αντίστοιχο free για Alphabank, αλλά δεν το είχαμε χρησιμοποιήσει. Αν το κάνεις για λογαριασμό πελάτη σου ο οποίος μπορεί να πληρώσει, προτείνω πάντα την αγορά του αντιστοιχου plugin από εταιρείες που το παρέχουν. Ξαναλεω και τα 2 free παίζουν κανονικά, απλά αν για τον οποιονδήποτε λόγο κάπου δυσκολευτείς, έχεις και ένα support. 

Δες ένα παράδειγμα για Πειραιώς.. Πολύ απλές ρυθμίσεις, στις δίνουν από την τράπεζα!

image.png.55545680ccf8dd6e22546221bbddf079.png

 

ξέχασα να πω ότι πολύ εύκολο είναι και το κομμάτι της Viva. Η Viva έχει δικό της plugin, το μόνο που θα χρειαστείς είναι τους κωδικούς της Viva του πελάτη. Αρκεί φυσικά και ο πελάτης να χρησιμοποιεί viva για το pos του στο μαγαζί του, ή να κάνει λογαριασμό viva payments.

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...