LoXaR Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! χτες έκανα αγορά μέσω της paypal μου και της κάρτας μου, όμως στον τραπεζικό μου λογαριασμό λέει δεσμευμένα τα χρήματα, και δεν έχει δείξει κίνηση. αγόρασα το uplay + από την ubisoft. Eπίσης στην paypal την συναλλαγή την δείχνει μια χαρά. μήπως πρέπει να περιμένω να εμφανιστεί; κανονικά απευθείας δε γίνεται; Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από LoXaR
June Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Λογικά πρέπει απλά να περιμένεις. Τα χρήματα έχουν δεσμευτεί στο λογαριασμό σου από το κατάστημα και μόλις προχωρήσει η παραγγελία θα τα πάρουν!
LoXaR Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, June είπε Λογικά πρέπει απλά να περιμένεις. Τα χρήματα έχουν δεσμευτεί στο λογαριασμό σου από το κατάστημα και μόλις προχωρήσει η παραγγελία θα τα πάρουν! είχα κάνει και με την κάρτα συναλλαγή, χωρίς την paypal και τα λεφτά ήταν δεσμευμένα πάλι, χωρίς το κατάστημα να προχωράει την παραγγελία, και ειχα πάρει τηλ την τραπεζα να μου επιστρέψουν τα χρήματα όπου έκαναν 3 μέρες να τα βάλουν(αρκετά γρηγορά, δε το περίμενα). και μάλιστα μου είχαν κόψει την συνδρομή μία μέρα μετά, η ubisoft(γιατί έλεγαν ότι δεν έβλεπαν τα λεφτά και ότι εφτεγε η τράπεζα) τώρα με την paypal που το έκανα ελπίζω να πιάσει. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από LoXaR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα