Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Nespresso έχει μόνο επιλογές σε καφέ εσπρέσσο. 

Μια νέα λύση με διπλή επιλογή σε εσπρέσσο και γαλλικό με κάψουλες είναι αυτή

LLY IPERESPRESSO Y3.2 E+C BLACK

Και οικονομική νομίζω. 

Φυσικά για εσπρέσσο προτείνω την Nespresso μεν καθώς από μία γκάμα με 26 επιλογές εκτός των εποχιακών σίγουρα κάποιος είναι στα γούστα σου. Εγώ προτείνω Roma!

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, chriskourou είπε

Αν δεν πας σε illy, πήγαινε σε νεσπρέσσο, είναι μέσα στο μπάτζετ σου και βγάζουν πολύ καλύτερο καφέ από dolce gusto και tassimo. Στο λέω επειδή τις είχα και τις 3. 

Η nesspresso ξεφεύγει λίγο σε τιμή πάει στα 65-70 

9 ώρες πριν, chriskourou είπε

Αν δεν πας σε illy, πήγαινε σε νεσπρέσσο, είναι μέσα στο μπάτζετ σου και βγάζουν πολύ καλύτερο καφέ από dolce gusto και tassimo. Στο λέω επειδή τις είχα και τις 3. 

Οπότε μπορείς να μου στείλεις 2-3 άντε μέχρι τα 60 για να έχω μια εικόνα !!

33 λεπτά πριν, zio10 είπε

Επειδή ο ts είπε και για ροφήματα εκτός καφέ γι'αυτό είπα tassimo ή dolce gusto.

Το έψαξα είμαι ανάμεσα σε αυτην εδώ 

https://www.kotsovolos.gr/small-home-appliances/coffeemakers/polukafetieres/198257-krups-dolce-gusto-mini-me-grey?cmicc=skroutz

Και αυτήν εδώ https://www.kotsovolos.gr/small-home-appliances/coffeemakers/polukafetieres/198764-bosch-tassimo-tas1006-happy-red?cmicc=skroutz

Ποια να διαλέξω ?

Δημοσ.

Δεν ξέρω που βλέπεις τιμές, οι nespresso ξεκινούν από τα 58 ευρώ και συχνά βγάζουν και προσφορές είτε σε κάψουλες είτε σε μηχανές. Ίσως θα βόλευε να πεις σε τι ποσοστό σε ενδιαφέρει ο καφές, το τσάι, η σοκολάτα κτλ. Τα άλλα ροφήματα που παρασκευάζουν οι dolce gusto και tassimo είναι επιεικώς μέτρια, αλλά εφόσον θέλεις να πάρεις μια εκ των 2 πάρε dolce gusto.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chriskourou είπε

Δεν ξέρω που βλέπεις τιμές, οι nespresso ξεκινούν από τα 58 ευρώ και συχνά βγάζουν και προσφορές είτε σε κάψουλες είτε σε μηχανές. Ίσως θα βόλευε να πεις σε τι ποσοστό σε ενδιαφέρει ο καφές, το τσάι, η σοκολάτα κτλ. Τα άλλα ροφήματα που παρασκευάζουν οι dolce gusto και tassimo είναι επιεικώς μέτρια, αλλά εφόσον θέλεις να πάρεις μια εκ των 2 πάρε dolce gusto.

δεν εχω θεμα να παρω μια θελω και να ειναι καλη αυτην εδω κοιταζα αλλα ξεφευγουμε απο τα λεφτα που θελω να δωσω !

https://www.skroutz.gr/s/4548250/Krups-Nespresso-Inissia-Red.html

Δημοσ.
2 ώρες πριν, life is music είπε

δεν εχω θεμα να παρω μια θελω και να ειναι καλη αυτην εδω κοιταζα αλλα ξεφευγουμε απο τα λεφτα που θελω να δωσω !

https://www.skroutz.gr/s/4548250/Krups-Nespresso-Inissia-Red.html

Είναι 3 ευρώ και 10 λεπτά ακριβότερη από τη dolce gusto, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Είναι 3 ευρώ και 10 λεπτά ακριβότερη από τη dolce gusto, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής. 

καταλαβα .....θα το σκεφτω ...αν και εχω κοιταξει και αυτην εδω https://www.skroutz.gr/s/18311549/Bosch-Tassimo-Happy-Red.html

21 λεπτά πριν, chriskourou είπε

ο ξαδερφος ποιο πολυ πίνει  καπουτσινο ζσστο , λαττε , τσαι , φρεντο καπουτσινο , και σοκολατες!

Δημοσ.
23 ώρες πριν, chriskourou είπε

θα κανω μια off θέματος ερωτηση ...Μπορεις να μου πει πως κανουμε αφαλατωση σε tassimo ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, life is music είπε

θα κανω μια off θέματος ερωτηση ...Μπορεις να μου πει πως κανουμε αφαλατωση σε tassimo ?

Δημοσ.
23 ώρες πριν, slr είπε

Για να δείξει ότι θέλει αφαλάτωση πρεπει να έχω το t disk επάνω ? Και δεύτερον ποιο από τα δύο εικονίδια πάνω στην οθόνη υποδεικνύουν ότι θέλει αφαλάτωση ?

Δημοσ.

Εχω δοκιμάσει και tassimo και dolce gusto και nespresso και απλή εσπρεσιέρα με σκόνη καφέ.

Στην tassimo ο κλασσικός εσπρέσο πίνεται, όχι με τρελα αλλά πίνεται. Για lingo δε θα πω πολλά.... αηδία. Για φρέντο επίσης.

Στην dolce gusto μετριος ο ζεστός και στα δυο μεγέθη, αθλιος ο κρύος. Δεν πίνεται με τίποτα.

Στη nespresso πολύ ωραιες οι περισσότερες ποικιλίες, λίγες δε μου άρεσαν. Εχει και η ίδια η nespresso πολλές αλλά βρίσκεις και στο σούπερ μάρκετ πολλές συμβατές (πιο οικονομικές απο τις παραπανω εταιρείες). Ο φρέντο ειναι επίσης πολύ ωραίος.

Τελος στη μηχανή με σκόνη, παρόλο που την ειχα περιπου 7 χρονια, ομολογώ ότι αλλαξα τρόπους, μεγέθη, ποικιλίες καφέ.... ελάχιστες φορες τον ευχαριστήθηκα. Στο φρεντο δε ακόμη λιγότερες...

Τώρα εχω καταλήξει στη nespresso όπου την εχω λατρέψει. Ειχα βρει μια προσφορα στα 92€ μαζί με το μηχάνημα για αφρόγαλα. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...