Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλη την ομάδα... Εδώ και καιρό εχω ένα πρόβλημα σχετικά με το repost...Το πρόβλημα είναι το εξής μια φωτογραφία δικιά μου η ενός άλλου στο insta δεν μπορώ να το κάνω repost με την σαΐτα που γράφει όταν το πατάμε post to your story η κοινοποίηση στην ιστορία σου (μόνο εσύ μπορείς να το κάνεις αυτό) . Εμένα δεν το έχει καθόλου αλλά οι άλλοι μπορούν να βάζουν τα post μου στα story τους. Έχω ψάξει τα πάντα πραγματικά... Αν μπορεί να βοηθήσει Κάπιος.

20200506_080749.jpg

Δημοσ.
Στις 6/5/2020 στις 8:08 ΠΜ, Psomoj είπε

Έχω ψάξει τα πάντα πραγματικά...

Μάλλον δεν έχεις ψάξει τα πάντα. Repost μπορείς να κάνεις μόνο αν ο άλλος έχει δώσει την άδεια για αυτό. Αν προσέξεις θα δεις ότι σε κάποιους λογαριασμούς μπορείς να κάνεις ενώ σε κάποιους άλλους όχι. 

Στις 6/5/2020 στις 8:08 ΠΜ, Psomoj είπε

Εμένα δεν το έχει καθόλου αλλά οι άλλοι μπορούν να βάζουν τα post μου στα story τους

Γιατί το έχεις αφήσει εσύ να γίνεται. 

Πάτα τις 3 γραμμές πάνω δεξιά, μετά ρυθμίσεις, μετά απόρρητο, μετά ιστορία και πήγαινε τέρμα κάτω που λέει κοινοποίηση

Δημοσ.

Δυστυχώς ούτε αυτό είναι Από ότι έμαθα είναι ένα του Instagram το Κάπιο bug δεν ξέρω πότε και αν θα φτιάξει είναι σε μερικούς λογαριασμούς

Screenshot_20200509-042421_Instagram.jpg

Δημοσ.

Αδερφέ αυτή η φωτό που έβαλες δείχνει αυτό που σου είπα. Ότι έχεις επιτρέψει εσύ σε άλλους να κοινοποιούν τις δικές σου αναρτήσεις, όπως και γίνεται. Το ότι δεν μπορείς να κάνεις κι εσύ το ίδιο σε αναρτήσεις άλλων είναι δική τους απόφαση όχι δική σου. Οι άλλοι δηλαδή εκεί που λέει "να επιτρέπεται η κοινοποίηση" το έχουν αριστερά το κουμπάκι. Ότι σου είπα δηλαδή.

• Like 1
Δημοσ.

Καμία σχέση με αυτό που λέω εγώ εμένα δεν υπάρχει σε καμία δημοσίευση είναι καπιο bug

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει! Για να καταλάβετε δεν υπάρχει η επιλογη στην δεύτερη φώτο.... είναι bug και πραγματικά εχω στειλει άπειρα email και κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει... 

instagram-post-story.jpg

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 16/6/2020 στις 4:11 ΠΜ, Psomoj είπε

Το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει! Για να καταλάβετε δεν υπάρχει η επιλογη στην δεύτερη φώτο.... είναι bug και πραγματικά εχω στειλει άπειρα email και κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει... 

instagram-post-story.jpg

Βρήκες λύση? Κ εμενα το ίδιο μου έχει κάνει... κ δεν ξερω που να απευθυνθώ γιατί στα email δεν απαντάνε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...