Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft αποκάλυψε την οθόνη εκκίνησης του Xbox Series X


trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ταυτόχρονα, επιβεβαίωσε και ένα event για το Halo Infinite που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο.

Η Microsoft προχώρησε στην αποκάλυψη της οθόνης εκκίνησης του Xbox Series X και υποσχέθηκε να δείξει αποκλειστικά παιχνίδια της κονσόλας, σε ένα event που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο. Σε teaser βίντεο το οποίο μας υπενθυμίζει το  special επεισόδιο Inside Xbox στις 7 Μαΐου, όπου ενδέχεται να δούμε και εκτεταμένα πλάνα gameplay από την κονσόλα νέας γενιάς, η αμερικανική εταιρία έδειξε και τη νέα οθόνη εκκίνησης για το Xbox Series X.

Η νέα οθόνη εκκίνησης δείχνει αρκετά πιο ήπια σε ύφος, συγκριτικά με την ήδη υπάρχουσα στο Xbox One X. Ο ήχος του Xbox Series X θα μπορούσε να πει κάποιος πως θυμίζει παλαιότερες εποχές Windows XP ή Vista ενώ αναφορικά με την εικόνα, το μαύρο χρώμα μαζί με το λογότυπο, είναι τα δύο στοιχεία που θα γεμίζουν τις οθόνες των τηλεοράσεών μας.

Παράλληλα με την οθόνη εκκίνησης, η Microsoft υποσχέθηκε να αποκαλύψει περισσότερα για τους αποκλειστικούς τίτλους των Xbox Game Studios κατά τη διάρκεια του Ιουλίου.

Ο Jerret West, επικεφαλής marketing των παιχνιδιών της Microsoft, αναφέρει:

Τον Ιούλιο, θα αφιερώσουμε χρόνο για να επικεντρωθούμε στα απίστευτα παιχνίδια που έρχονται από τα Xbox Game Studios. Ορισμένα studio ήδη ανυπομονούν να μοιραστούν τις πρώτες εικόνες από το gameplay των παιχνιδιών, πληροφορίες από τις ομάδες ανάπτυξης που έχουν βελτιστοποιηθεί ειδικά για το Xbox Series X αλλά και ολοκαίνουργιες ανακοινώσεις παιχνιδιών.

Παρά τις προειδοποιήσεις για πιθανές καθυστερήσεις παιχνιδιών, η Microsoft αναφέρει πως ο στόχος της είναι να λανσάρει τη νέα κονσόλα και το Halo Infinite κοντά στην περίοδο των Χριστουγέννων. Μάλιστα, από εδώ και στο εξής, η Microsoft θα διοργανώνει μηνιαία streams Xbox 20/20 για την ενημέρωση των fans, έως και την κυκλοφορία του Xbox Series X. Το πρώτο από αυτά είναι προγραμματισμένο για τις 7 Μαΐου, όπου η Microsoft σκοπεύει να μας δείξει πλάνα gameplay από third-party παιχνίδια αλλά και παιχνίδια τα οποία θα υποστηρίζουν τη λειτουργία Smart Delivery.

Με τη λειτουργία Smart Delivery, οι gamers θα μπορούν να αγοράσουν ένα παιχνίδι στο Xbox One και να πάρουν δωρεάν την αναβαθμισμένη έκδοση για το Xbox Series X. Ένα από τα πιο πρόσφατα παιχνίδια που θα υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία, είναι το Assassin’s Creed: Valhalla.

Το event αυτής της εβδομάδας θα συμπεριλαμβάνει επίσης παιχνίδια που έχουν βελτιστοποιηθεί ειδικά για το Xbox Series X, μαζί με τίτλους που θα υποστηρίζουν ανάλυση 4K, 120fps, λειτουργία DirectStorage, τεχνολογία Ray Tracing, γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης κι άλλα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

36 λεπτά πριν, maarinos είπε

Ελπίζω να είναι skippable

Έχω να δω οθόνη έναρξης στο Xbox χρόνια . Η λειτουργία power mode -instant on είναι ότι καλύτερο . Αναβαθμίσεις κλπ όλα αυτόματα , και όχι να πας να παίξεις κάτι και να σ σκάει 20 γιγα αναβάθμιση ! Χαχα 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, forgotten είπε

Έαν καταφερουν να προσφέρουν αποδοση 2080 σε κονσολα  σε ικανοποιητικό τιμή το πηρα

2080 ΤΙ σχεδόν από τα νούμερα. 12.15 teraflops το xbox και 14 η TI. Αλλά αν βάλεις ότι το rt θα είναι μάλλον πιο γρήγορο, και γενικά το optimization που γίνεται στις κονσόλες, η διαφορά δεν θα είναι μεγάλη.

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...