BadBoy0 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Καλησπέρα Έχω χρέος 1,100Ε στην ΔΕΗ πριν καιρό ήταν μεγαλύτερο αλλά καταθέτω κάθε μήνα 100Ε για το χρέος. Εχθές ήρθε εκαθαριστικός λογαριασμός ενώ σήμερα μου ήρθε χαρτί απο την ΔΕΔΔΗΕ οτι η ΔΕΗ παύει την εκπροσώπηση της παροχής αυτό σημαίνει ότι θα περιμένω να κοπεί το ρεύμα ή πάω στο καθεστώς καθολικής υπηρεσίας? Επικοινώνησα με την ΔΕΗ τηλεφωνικά και απαιτεί 10% προκαταβολή και 8 δόσεις και υπογραφή νέας σύμβασης προμήθειας με εγγύηση 120ε + ΥΔΕ γιατί έχει λήξει αδυνατώ γιατί αυτήν την στιγμή είμαι σε αναστολή της σύμβασης εργασίας μου
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, BadBoy0 είπε Καλησπέρα Έχω χρέος 1,100Ε στην ΔΕΗ πριν καιρό ήταν μεγαλύτερο αλλά καταθέτω κάθε μήνα 100Ε για το χρέος. Εχθές ήρθε εκαθαριστικός λογαριασμός ενώ σήμερα μου ήρθε χαρτί απο την ΔΕΔΔΗΕ οτι η ΔΕΗ παύει την εκπροσώπηση της παροχής αυτό σημαίνει ότι θα περιμένω να κοπεί το ρεύμα ή πάω στο καθεστώς καθολικής υπηρεσίας? Επικοινώνησα με την ΔΕΗ τηλεφωνικά και απαιτεί 10% προκαταβολή και 8 δόσεις και υπογραφή νέας σύμβασης προμήθειας με εγγύηση 120ε + ΥΔΕ γιατί έχει λήξει αδυνατώ γιατί αυτήν την στιγμή είμαι σε αναστολή της σύμβασης εργασίας μου Βρες τρόπο να κάνεις διακανονισμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα