vagstef Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Από σήμερα NFC πληρωμές από τη Eurobank, αν το χρησιμοποίησε κανείς ας στείλει feedback 1
t-shock Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Με μια ενημέρωση της εφαρμογής στο Note10Plus, φαίνεται να δουλεύει. Δυστυχώς, ΜΟΝΟ για mastercard
simos_s Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι με την ενημέρωση της εφαρμογής εμφανίστηκε η λειτουργία μένει να το δοκιμάσουμε σε pos
vassar Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Που δοκίμασα να πληρώσω στο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ μου έβγαλε σφάλμα δύο φορές και τελικά πλήρωσα με τη κάρτα. Κανένας άλλος δοκίμασε να κάνει πληρωμή;
spartak1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vassar είπε Που δοκίμασα να πληρώσω στο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ μου έβγαλε σφάλμα δύο φορές και τελικά πλήρωσα με τη κάρτα. Κανένας άλλος δοκίμασε να κάνει πληρωμή; Ναι. Δούλεψε μια χαρα Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από spartak1
McSavvas Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μετα απο βδομαδες που παλευα να καταχωρισω καρτα (revolut) στην εφαρμογη της google pay για να μπορω να πληρωνω με nfc, το χρησιμοποιησα για 4-5 αγορες (μες τη καραντινα) και πριν λιγες μερες εμαθα οτι προσφερει αυτη τη δυνατοτητα πλεον και η eurobank, εντελως τυχαια, απλα ανοιξα την εφαρμογη και το ειδα σαν επιλογη. (τζαμπα ο κοπος σκεφτηκα, αλλα μου εμεινε η revolut για τα ταξιδια) Απλη απαντηση : Δουλευει. Πληρης εμπειρια με την υπηρεσια: Για να δουλεψει πρεπει, να ανοιξεις την εφαρμογη, να πατησεις πανω στο εικονιδιο της καρτας, να πατησεις την εικονα της καρτας με nfc, να βαλεις κωδικο (ή δακτυλικο αποτυπωμα), και εχεις χρονο 30 δευτερολεπτα να κανεις την ανεπαφη πληρωμη. Και το κακο ειναι οτι δουλευει μονο ετσι, δεν εχεις αλλη επιλογη. Σε αντηθεση το google pay σου δινει επιλογη το πως θες να το χρησιμοποιησεις εσυ. Με απλη επαφη η εφαρμογη αναγνωριζει το pos και κανει την συναλλαγη (φυσικα πρεπει ναναι ανοιχτο το nfc) ή μπορεις να επιλεξεις να κανει την ενεργεια μονο οταν ανοιξεις εσυ την εφαρμογη (οπως λειτουργει η εφαρμογη της eurobank τωρα). Ειναι καλο σε θεμα ασφαλειας, και καταλαβινω γιατι το κανουν, αλλα θα ηταν καλυτερα να ειχες την επιλογη εσυ. Προτιμω να σβινω απλα το nfc και να το ενεργοποιω οταν θελω να πληρωσω, παρα να πρεπει να κανω αυτη τη διαδικασια, που ναι σιγα 3 taps ειναι, αλλα παιρνει τον ιδιο χρονο να βγαλω το πορτοφολι μου και να πληρωσω με τη καρτα κανονικα, παλι ανεπαφα. Οπως βολευεται ο καθενας.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, McSavvas είπε Μετα απο βδομαδες που παλευα να καταχωρισω καρτα (revolut) στην εφαρμογη της google pay για να μπορω να πληρωνω με nfc, το χρησιμοποιησα για 4-5 αγορες (μες τη καραντινα) και πριν λιγες μερες εμαθα οτι προσφερει αυτη τη δυνατοτητα πλεον και η eurobank, εντελως τυχαια, απλα ανοιξα την εφαρμογη και το ειδα σαν επιλογη. (τζαμπα ο κοπος σκεφτηκα, αλλα μου εμεινε η revolut για τα ταξιδια) Απλη απαντηση : Δουλευει. Πληρης εμπειρια με την υπηρεσια: Για να δουλεψει πρεπει, να ανοιξεις την εφαρμογη, να πατησεις πανω στο εικονιδιο της καρτας, να πατησεις την εικονα της καρτας με nfc, να βαλεις κωδικο (ή δακτυλικο αποτυπωμα), και εχεις χρονο 30 δευτερολεπτα να κανεις την ανεπαφη πληρωμη. Και το κακο ειναι οτι δουλευει μονο ετσι, δεν εχεις αλλη επιλογη. Σε αντηθεση το google pay σου δινει επιλογη το πως θες να το χρησιμοποιησεις εσυ. Με απλη επαφη η εφαρμογη αναγνωριζει το pos και κανει την συναλλαγη (φυσικα πρεπει ναναι ανοιχτο το nfc) ή μπορεις να επιλεξεις να κανει την ενεργεια μονο οταν ανοιξεις εσυ την εφαρμογη (οπως λειτουργει η εφαρμογη της eurobank τωρα). Ειναι καλο σε θεμα ασφαλειας, και καταλαβινω γιατι το κανουν, αλλα θα ηταν καλυτερα να ειχες την επιλογη εσυ. Προτιμω να σβινω απλα το nfc και να το ενεργοποιω οταν θελω να πληρωσω, παρα να πρεπει να κανω αυτη τη διαδικασια, που ναι σιγα 3 taps ειναι, αλλα παιρνει τον ιδιο χρονο να βγαλω το πορτοφολι μου και να πληρωσω με τη καρτα κανονικα, παλι ανεπαφα. Οπως βολευεται ο καθενας. Τόσο μανούρα έχει; Να δεις που το έκαναν επίτηδες για να δώσουν αίσθημα ασφάλειας σε τεχνοφοβικούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα