Προς το περιεχόμενο

Smartwatch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω να βρω ένα καλό smartwatch κυρίως για να κάνει heart rate tracking ενώ κοιμάμαι και το βγάζει σαν EKG, όπως τα apple ones μέσω εφαρμογής. Έχω ήδη το Kardia αλλά θέλω κάτι ώστε να το φοράω στον ύπνο μου. Δεν με ενδιαφέρει για τρέξιμο, αλλά για continuous heart rate monitoring και ίσως να καταγράφει πίεση.

Ζω Αγγλία οπότε μπορώ να παραγγείλω από Amazon.

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα,κατέβηκαν οι εφαρμογές από το playstore ,se Xiaomi κινητό. Η μπαταρία να κράταγε πιο πολύ από 5 με 6 μέρες  καλά θα ηταν . 

Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα,κατέβηκαν οι εφαρμογές από το playstore ,se Xiaomi κινητό. Η μπαταρία να κράταγε πιο πολύ από 5 με 6 μέρες  καλά θα ηταν . 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν είναι αυτό το θέμα με τις εφαρμογές. Πολλοί είναι αυτοί που γράφουν πως δεν είναι accurate τα στοχεια, αν θυμάμαι καλά δεν μπορείς να αλλάξεις λουράκι ή μπαταρία κτλ. Κάτι σε Fitbit ίσως? Εχεις γνωμη?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Λουράκι αλλάζεις νομίζω, μπαταρία δεν ξέρω. Όχι μόνο από αυτό εχω εμπειρία,το έχω 15 μέρες.

Right cheers mate 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...