Sapounos Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Είναι φυσιολογικό ένας υπολογιστής με την παραμικρή σκόνη που θα πιάσει μέσα να μην bootάρει και να χρειάζεται κάθε φορά επανατοποθέτηση της RAM; Το κάνει αυτό αρκετά συχνά. Μήπως υπάρχει πρόβλημα στη Motherboard ή τη RAM; Αν χρειάζεστε χαρακτηριστικά μπορώ να τα παραθέσω.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Όχι. Κάτι άλλο παίζει. Αν είναι εύκολο να γράψεις τα χαρακτηριστικά;
Sapounos Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 CPU: AMD RYZEN 5 2400G MOBO: ASROCK A320M-HDV R4.0 RAM: KINGSTON HYPERX PREDATOR DDR4 3000MHZ 8GB - (HX430C15PB3/8) PSU: XILENCE XN044 600W 80+ EFF - (XP600R6) SSD: SILICON POWER M55 120GB M.2. SSD - (SP120GBSS3M55M28) HDD: TOSHIBA 1TB - (TSH-DT01ACA100)
Sapounos Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Για τί φαίνεται περισσότερο, για πρόβλημα μητρικής ή πρόβλημα της RAM? Παλιά που τον είχα κάτω το έκανε σχεδόν κάθε εβδομάδα. Μετά τον ανέβασα πάνω και είχε να το κάνει 4-5 μήνες και το έκανε προχθές ξανά.
leros2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Sapounos είπε Για τί φαίνεται περισσότερο, για πρόβλημα μητρικής ή πρόβλημα της RAM? Παλιά που τον είχα κάτω το έκανε σχεδόν κάθε εβδομάδα. Μετά τον ανέβασα πάνω και είχε να το κάνει 4-5 μήνες και το έκανε προχθές ξανά. έχεις πρόσφατο bios ?
Sapounos Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Όχι δεν το έχω πειράξει καθόλου το BIOS. Το έχω αφήσει ως έχει. Λες να παίζει ρόλο αυτό;
leros2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, Sapounos είπε Όχι δεν το έχω πειράξει καθόλου το BIOS. Το έχω αφήσει ως έχει. Λες να παίζει ρόλο αυτό; είναι απο τα ποιο ευκολα βήματα που μπορείς να κάνεις... Δες ποιο έχεις για αρχή 1
Sapounos Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Έκανα BIOS Update και το memtest των windows. Το πέρασε. Τώρα μένει να δείξει ο χρόνος. Θα το ξαναβάλω κάτω που πιάνει πιο γρήγορα σκόνη να δω αν θα κάνει τίποτα και θα επανέλθω. Πιθανώς να φταίει η μητρική και όχι η RAM.
ilos Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Tbh μη το γελάτε και εγώ pc που το είχα παρατημένο καιρό δε πόσταρε και έβγαζε και ότι να ναι error beep codes (never trust them😁). Και αφού είχα απηυδήσει και δεν έβγαζα άκρη του τι φταίει, απλά το πήρα μία με το φυσερό και καθάρισα ένα πέρασμα τους ακροδέκτες των DDR3 με μπατονέτα και ασετόν και από τότε δε κάνει κιχ.😁 Αλλά να χρειάζεται καθάρισμα τακτικά δε νομίζω. Εκτός αν το έχεις ανοιχτό το case σε τίποτα ναυπηγεία και βαράνε αμμοβολή δίπλα.😁 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα