panosk0 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Χαιρετε. Από το κινητό , μπαίνω σε ένα δωρεάν πρόγραμμα vpn ( windscribe) με αμερικάνικη ip σε ένα site που ήθελα να δοκιμάσω κάτι . Δεν μου άρεσε αυτό που ήθελα τελικά και βγήκα. Ξεχάστηκα όμως και μπήκα στο fb. Δεν μπορώ να στείλω μνμ, να δημοσιεύσω απάντησω για 3 μέρες. Ενώ διαβάζω όλο το περιεχόμενο. Από ότι πρόλαβα γρήγορα να δω , αναφέρει ότι δημοσίευσα πορνό . Χαχα. Έχω να χρησιμοποιήσω το fb πολύ καιρό , μόνο messenger και αυτό με κανένα δυο φίλους . Αναρωτιέμαι μήπως η ip που χρησιμοποίησα ήταν ban αρισμενη και πήρε η μπάλα κ μένα . Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο ; Έστειλα στην fb αμφισβήτηση και αναμένω
LaMereda Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Φυσικά και ισχύει και είναι σχεδόν βέβαιο θα έλεγα ότι για αυτόν τον λόγο σε μπλόκαραν.
panosk0 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 τοσο καλα ... μολις πηρε μπαλα και το ινσταγραμ ( ειχα απαντησει σε ενα μνμ ναι ) αλλα εκει με ban-αρισαν για τα καλα , ουτε ανακτηση μπορω να κανω, διαγραφηκε ο λογαριασμος .... τι μπορει να σ κανει μια ip....
kormos Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Εγώ θα έλεγα...προσέχουμε για να έχουμε! Τα δωρεάν δεν είναι πάντα τόσο καλά όσο δείχνουν.... 1
panosk0 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Απλά τα πειράματα σας από άλλη συσκευή που δεν τα συγχρονίζεται με προσωπικά δεδομένα και φυσικα να μην είναι η κύρια συσκευή σας γιατί την πατήσατε .. Να γίνει πάθημα μάθημα !!!
kormos Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Στις 8/5/2020 στις 12:35 ΠΜ, panosk0 είπε Απλά τα πειράματα σας από άλλη συσκευή που δεν τα συγχρονίζεται με προσωπικά δεδομένα και φυσικα να μην είναι η κύρια συσκευή σας γιατί την πατήσατε .. Να γίνει πάθημα μάθημα !!! Χαίρομαι που μπήκες στο νόημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα