Προς το περιεχόμενο

Άτρακτος: Δωρεάν Online Μαθήματα Προγραμματισμού για παιδιά 8-12 ετών


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

395277861_Coding.png.e592a1a5b24248255ba783e2ef403ba6.png

H Άτρακτος συνεχίζει το School of Life διεξάγοντας online δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού για παιδιά 8- 12 ετών. Για εγγραφή στο επόμενο τμήμα αλλά και για να σας αποστείλουμε τα μαθήματα που έχουν διεξαχθεί μέχρι τώρα εγγραφείτε εντελώς δωρεάν ΕΔΩ

https://www.eventbrite.com/e/online-coding-tickets-102096691954

Το event School of Life είναι ένα project που έχει ως στόχο την ενδυνάμωση παιδιών μέσω διαφόρων εναλλακτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, προσφέροντάς τους γνώσεις που δεν θα τις πάρουν από το σχολείο ή θα τις πάρουν επιδερμικά. Το School of Life καταφέρνει να συνδυάζει την μάθηση, την εξερεύνηση και τη δημιουργικότητα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και αφορά όλους μας.

Πίσω από το project School of Life, βρίσκεται η Άτρακτος. Ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός  που στεγάζει ένα όραμα. Να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο.

Σκοπός της Ατράκτου είναι η δημιουργία μια κοινότητας ανθρώπων με κοινό όραμα και αξίες, οι οποίοι θα κληθούν να δώσουν λύσεις σε διάφορα προβλήματα που έχει η κοινωνία μας. Πώς θα το πετύχει αυτό; Με εκπαιδεύσεις, awareness events, workshops και projects.

Ένα από τα βασικά προβλήματα που έχει εντοπίσει η Άτρακτος ως οργανισμός και αποτελεί βασική του μέριμνα το να δώσει λύσεις, είναι η Εκπαίδευση. Και κάπως έτσι γεννήθηκε το project School of Life.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

 Γραφτηκα και ηρθε ενα εισητηριο παντως.

Επεξ/σία από pascalia4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...