Προς το περιεχόμενο

Το Surface Go 2 έχει μεγαλύτερη οθόνη και υποστήριξη LTE


trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το βελτιωμένο Surface Go της Microsoft είναι ικανό για πολλά περισσότερα από βασικές εργασίες.

Το πρώτο Surface Go, ήταν ένα αρκετά επιτυχημένο tablet PC για τη Microsoft, αφού παρείχε την ευελιξία που απαιτεί ένας χρήστης από μία φορητή συσκευή αλλά και ικανοποιητικές επιδόσεις για τις περισσότερες βασικές εργασίες. Με το Surface Go 2 η εταιρία στοχεύει να διορθώσει κάποιες από αυτές τις ατέλειες της πρώτης έκδοσης.

Η νέα έκδοση έρχεται εξοπλισμένη με μεγαλύτερη οθόνη 10.5’’, επεξεργαστές έως Intel Core M 8ης γενιάς για 64% καλύτερες επιδόσεις, υποστήριξη LTE αλλά και διπλά μικρόφωνα Dual Studio για βελτιωμένες συνομιλίες μέσω βίντεο και φωνητικές εντολές. Μάλιστα το βάρος του παραμένει στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο, στα 544 γραμμάρια ενώ το πάχος του δεν ξεπερνάει τα 8.3mm.

Το γεγονός ότι δεν έχουν αλλάξει οι εξωτερικές διαστάσεις, το καθιστά συμβατό και με τα αξεσουάρ της προηγούμενης γενιάς. Βέβαια το πληκτρολόγιο πωλείται χωριστά σε τιμή $99 για την απλή έκδοση και $129 για την premium Alcantara. Όσο αφορά το Surface Go 2, η βασική του έκδοση θα κοστίζει $399, αν και θα χρειαστεί να βάλεις λίγο περισσότερο το χέρι στην τσέπη, αν χρειαστείς πληκτρολόγιο.

Η Microsoft φαίνεται να έχει περιορίσει λίγο τα πλαίσια γύρω από την οθόνη ενώ οι 10.5’’ θα κάνουν το Go 2 ακόμη πιο χρήσιμο και ευέλικτο κατά τη διάρκεια της πλοήγησης στο Internet ή την επεξεργασία εγγράφων. Η βασική έκδοση των $399 περιλαμβάνει μνήμη RAM 4GB, αποθηκευτικό χώρο 64GB eMMC και επεξεργαστή Pentium Gold 4425Y, ο οποίος είναι μόλις 100MHz γρηγορότερος από τον αντίστοιχης έκδοσης επεξεργαστή του πρώτου Go.

Αν και ο Pentium Gold βασίζεται στη νέα αρχιτεκτονική Amber Lake, οι επιδόσεις θα ήταν αρκετά καλύτερες με την έκδοση Surface Go 2 που περιλαμβάνει τον Core m3 8ης γενιάς. Με $630 η καλύτερη έκδοση περιλαμβάνει επίσης μνήμη RAM 8GB και 128GB αποθηκευτικού χώρου SSD.

Σημαντική επίσης είναι και η προσθήκη του LTE, αφού το Go 2 πρόκειται για ένα tablet PC που προσφέρει εκτός των άλλων, ευελιξία κατά τη μεταφορά. Βέβαια, η δικτύωση LTE προσφέρεται μόνο στα ακριβότερα μοντέλα με τον επεξεργαστή Core m3, με το κόστος να κυμαίνεται μεταξύ $780 και $880.

Το Surface Go 2 είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία ενώ θα μπει στα ράφια των καταστημάτων στις 12 Μαΐου.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς με τέτοιες τιμές δεν θα τσουλησει. Υπάρχουν πολύ καλύτερες προτάσεις. Μόνο σε σούπερ bundle προσφορά θα πούλαγε. Καλά για την εκδοση Pentium με 4 gb, δεν το συζητάμε, για κλάματα.. 

Αν σου έδινε με $500 πληκτρολόγιο + 256 ssd + 8 gb + m3 θα ήταν κάπως πιο ρεαλιστικό ..

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

22 minutes ago, Retromaniac said:

Υπάρχουν πολύ καλύτερες προτάσεις.

Σε επώνυμα tablets με Windows? 

23 minutes ago, Retromaniac said:

Αν σου έδινε με $500 πληκτρολόγιο + 256 ssd + 8 gb + m3 θα ήταν κάπως πιο ρεαλιστικό ..

Ποιος τα δίνει αυτά με 500$?

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομίζω ότι αυτή η έκδοση «Με $630 η καλύτερη έκδοση περιλαμβάνει επίσης μνήμη RAM 8GB και 128GB αποθηκευτικού χώρου SSD» σε προσφορά στα 500€ θα είναι αρκετά τίμια για επαγγελματίες on the go για να κάνουν τις δουλειές τους στο πόδι (εννοείται όχι σχεδιαστικά προγράμματα κλπ).

τα οποία 630$ στο γαλλικό στορε μεταφράζονται σε 719€ 😶

Επεξ/σία από for4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτοχος του πρώτου go 8/128 από τον Νοέμβριο του 18 έχω να πω ότι αν ξέρεις γιατί το παίρνεις και τι ισχύ περιμένεις δεν υπάρχουν καλύτερες υλοποιήσεις με pen, touch screen σε windows.  Όντως είναι σχετικά αργό, αλλά για τα πράγματα που κάνω είναι παραπάνω από αρκετό. Απίθανο pen/touchscreen που με έχει βολεψει παρά πολύ και κάνει την δουλειά μου πολυ ευκολότερη από πριν, σχετικά ακριβό αλλά δεν έχω μετανιώσει. Αυτό τώρα με τον m3 φυσικά αρκετά πιο snappy από το δικό μου. Αν ξέρεις γιατί το θες, αν είσαι σίγουρος ότι θα χρησιμοποιήσεις pen και touchscreen δεν υπάρχουν σε αυτά τα χρήματα καλύτερα για αυτά που προσφέρει στον τομέα pen/touch/φορητότητα/windows. Εδώ ψήνομαι για το m3 αλλά μάλλον θα προσπεράσω μια γενιά μιας και το δικό μου πάει μια χαρά για αυτά που το θέλω.

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω το τωρινό μοντέλο. Μια χαρά είναι. Η επεξεργαστική ισχύ δε μου έλειψε για δουλειά γραφείου που το αγόρασα. Τα bezels δεν είναι τραγικά, αλλά αν ήταν λίγο μιικρότερα θα το εκτιμούσα. Το μεγαλύτερο παράπονό μου είναι η μπαταρία. Στην επιλογή για μέγιστη εξοικονόμιση βγάζει με το ζόρι 6 ώρες, το οποίο δεν το θεωρώ τόσο καλό για tablet.

Το πληκτρολόγιο είναι πάρα πολύ καλό για το  μέγεθός του και η συμβατότητα με το νέο μοντέλο είναι ένα καλό πλεονέκτημα (100€ είναι αυτά...).

 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20 λεπτά πριν, korakios είπε

Με άλλο επεξεργαστή ή λειτουργικό ,μαζί με πληκτρολόγιο κάτι θα έλεγε . Πιο χρήσιμο ένα ipad σε αυτή την κατηγορία 

Ούτε καν , αυτό είναι full blown λειτουργικό.  Το κακό είναι πως είναι αδύναμο. Με λίγα παραπάνω παίρνεις το κανονικό Surface. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...